Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Argentina & Uruguay - To lande ved Rio de la Platas bredder

Nyhed! Oplev Argentina og Uruguay med dansk rejseleder. Over Alle Bjerge har samlet højdepunkterne fra floden Río de la Platas bredder ved Buenos Aires og Uruguay i et nyt og fængende program! Betal kun depositum nu.

ARGENTINA & URUGUAY - 10 dages spændende rejse med dansk rejseleder. Afrejse fra CPH i januar 2020.

Pris 15.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Argentina er passioneret tango, saftige bøffer og dramatisk historie – en kontrastfyldt oplevelse for alle dine sanser. De traditionelle cowboys, gauchos, viderefører traditioner på de store landarealer, mens byboerne, porteños, i Buenos Aires er kendt som nyskabende, fashionable og vestlige.

Den store mosaik af kulturer, der til sammen skaber den unikke argentinske identitet, udskiller sig i høj grad fra resten af Sydamerika, og er en rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

Over Alle Bjerge har skræddersyet en rejse med højdepunkterne fra floden Río de la Platas bredder ved Buenos Aires og Uruguay i et nyt og fængende program.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Buenos Aires t/r (med British Airways)
 • Måltider ombord
 • 10 dages spændende program med nævnte udflugter
 • Transfer til og fra hotel
 • Byrundtur i Buenos Aires med frokost
 • Sejltur til Uruguay med frokost i Colonia
 • Heldagstur på en ranch ude på pampassen
 • Traditionel argentinsk BBQ med salat, kød og pølser samt vin til maden.
 • Mulighed for at ride på hest eller i hestevogn samt ”Gaucho” opvisning på hesteryg
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • Overnatninger på 3* Hotel Centuria i Buenos Aires
 • Morgenmad alle dage
 • 3 frokoster (på udflugterne hvor BBQ er en af dem)
 • Dansk rejseleder Mads Nielsen
 • Argentinsk lokalguide.

Afrejse fra København d. 26. januar - 04. februar 2020.
Dobbeltværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 17.995 kr. pr. person.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Tilkøb (betales direkte til Over Alle Bjerge):

 • Flod sejltur på Tigre Deltaet dag 7. - 350 kr.
 • Tangoaften inklusiv 3-retters menu med vand og vin (3 personer deler en flaske) - 550 kr.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på hotellet og i nærheden
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.

Flytider fra København (flyvninger med British Airways):
Afrejse fra København d. 26. januar kl. 20.00 - Ankomst til Heathrow / London d. 26. januar kl. 21.05
Afrejse fra Heathrow / London d. 26. januar kl. 22.10 - Ankomst til Buenos Aires d. 27. januar kl. 09.10

Afrejse fra Buenos Aires d. 03. februar kl. 14.15 - Ankomst til Heathrow / London d. 04. februar kl. 06.35
Afrejse fra Heathrow / London d. 04. februar kl. 08.45 - Ankomst til Købehavn d. 04. februar kl. 11.40

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Dag 1: Vi krydser Atlanten
Midt i den mørke, danske vinter pakker vi sommertøjet i kufferterne og begiver os ud på aftenen til Københavns Lufthavn. Med blot én mellemlanding i London er der lagt op til en nem og behagelig rejse over Atlanten til den sydlige halvkugles dejlige klima og spændende oplevelser.

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!
Vi lander i Buenos Aires' internationale lufthavn om morgenen og med blot fem timers tidsforskel finder vi os hurtigt tilpas i dette spændende land, hvor der venter masser af gode oplevelser. Vi kører til vores hotel, som er godt beliggende i centrum af byen, og kan med det samme nyde den lokale storbystemning i nærområdet med en gåtur eller en smagfuld kop kaffe. Efter indtjekning på hotellet vil I blive introduceret til alle de mange oplevelser, der venter jer de næste dage, og I kan bruge eftermidagen og aftenen til at hvile helt ud efter rejsen, inden det går løs i morgen.

Dag 3: Buenos Aires' mange skatte.
Hele verden i én by! Millionbyen Buenos Aires’ store charme findes i diversiteten i arkitektur, kultur og stemning i de mere end 40 barrios, kvarterer, som hver især er inspireret og udviklet på forskellig vis: fra elegante, parisiske Recoleta over charmerende, koloniale San Telmo til moderne Puerto Madero – Buenos Aires' svar på Manhattan. På denne byrundtur bliver vi introduceret for de vigtigste områder, bygninger og monumenter, som en grundig introduktion til den spændende storbys mange juveler.

I Monserrat finder vi Plaza de Mayo, byens vigtigste plads både igennem historien og i nutiden, hvilket pladsens emblematiske bygninger minder os om; fra Casa Rosada, Det Lyserøde Hus, regerer præsidenten, og byens største katedral, Metropolitana, findes også her. I Palermos gader og store parker udspringer hippe kulturevents og forretninger fra Buenos Aires' kreative ungdom, mens rige Recoleta emmer af historie. Landets vigtigste førstedame, Eva Perón, ligger begravet på den famøse kirkegård blandt tusindvis af smukke marmormausoleer og -gravsten. Kvindernes bro i Puerto Madero, designet af Santiago Calatrava, viser vejen for en ny og moderne bydel, mens den gamle charme stadig er at finde i brostensgaderne og gademarkederne i San Telmo. Sidstnævnte kvarter er desuden kendt for sine traditionelle restauranter, hvor vi har lækker frokost inkluderet (excl. drikkevarer).

Vi skal desuden se det berømte og farverige La Boca hvor man mener at Tangoen opstod og Diego Maradona trådte sine fodboldmæssige barnesko. Vi ser hans ungdomshold Boca Juniors berømte stadium udefra med Verdens eneste sort hvide Coca Cola reklamer. Man nægtede simpelthen at lade dem male i de rød hvide farver som forbindes med ærkerivalerne fra River Plate. I Buenos Aires kan du finde alt, hvad du kunne ønske dig – og med denne dagsudflugt er du godt rustet til, at du senere skal opleve byen på egen hånd.

Dag 4: Charme og landsbystemning i Uruguay
I dag står vi tidligere op og nyder hotellets lækre morgenmad, inden vi begiver os mod havnen og dagens oplevelser; vi skal nemlig til Uruguay! Det lille, men interessante, land ligger blot én times sejlads fra Buenos Aires, og giver anledning til at udforske alle de forskelle og ligheder, der er mellem de to lande.

Vi bruger dagen i byen Colonia del Sacramento, hvor husene står, som da de først blev bygget af portugiserne og senere af spanierne og italienerne. De lave, kulørte huse og brostensgaderne giver byen en landsbyfølelse, og tempoet her er helt anderledes end i Buenos Aires. Vi besøger den historiske bydel, som er på UNESCOs Verdensarvsliste, hvor vi blandt andet finder ruiner fra guvernørpaladset i det 18. århundrede, Uruguays ældste kirke samt fortet der beskyttede byen. De hjertevarme Urguayere viser gladeligt deres land frem, og naturligvis også deres gastronomi!

Inkluderet i turen er en traditionel frokost (ekskl. drikkervarer), som vi nyder i fællesskab, inden du kan gå på opdagelse i byen på egen hånd. Skal du en tur på marked eller tage dukkert i Río Plata-floden fra den brede sandstrand? Sidst på dagen sejler vi tilbage til Argentina og vores hotel.

Dag 5: Bøffer og bulls – Argentinas cowboys
Udenfor byens travle centrum findes de åbne vidder, hvor Argentinas cowboys, gauchos, har styret slagets gang fra hesteryg i flere århundreder. Vi besøger ranchen Santa Susana i Campana-distriktet, som har hele 1.200 hektarer landbrug. Ranchen emmer af historier, traditioner og god stemning, og de let genkendelige gaucho-værter i traditionelle klæder er ikke sene til at vise frem, fortælle og lære os om deres færdigheder. En underholdende tur til hest eller i vogn tager os ud på græsstepperne, inden der er budt til folklorefest på gården med alt, vi kunne drømme om! Barbecuen tændes til en stor asado med tilhørende buffet og vin, som når argentinske familier samles til fest. Smagsløgene forkæles til et underholdende show med lokale danse og rytmer, inden turen går tilbage til byen og hotellet, hvor vi har gjort os fortjent til en god nats søvn!

Dag 6: På egen hånd i hovedstaden
Buenos Aires er et uudtømmeligt overflødighedshorn af spændende oplevelser, og efter byturen er du godt klædt på til selv at udforske de mange afkroge af Argentinas farverige hovedstad. Her er oplevelser for enhver smag; en slentretur i gaderne og lækker kaffe på en fortovscafé, mens det lokale liv summer omkring dig. Shopping af souvenirs eller gode vine på markeder og gågader, eller måske er du mere til museumsbesøg? Kunst er i højsædet i kvarteret Palermo, hvor museet for moderne, latinamerikansk kunst, MALBA, fremviser værker af Frida Kahlo og Diego Rivera samt mange andre mere og mindre kendte, latinamerikanske kunstere. Er du interesseret i landets tumulte, politiske historie, kan du besøge udstillingen ved Casa Rosada eller det Nationale Historiske Museum i San Telmo. Én ting er sikker: du kommer ikke til at kede dig på denne skønne dag i Buenos Aires!

Dag 7: Flodens skjulte kulturer (tilkøb)
En dejlig sejltur med den tætte, grønne skov spejlende i floden Delta del Tigre tager os med på opdagelse i en helt ny side af hovedstadslivet. Vi kører til den nordlige del af Buenos Aires, kendt for de rige hjem og store palæer. De mange smukke huse kan ses på bredden af floden, som vi flyder ned af i båd, mens vi hører om det specielle liv flodens øboer lever. Den grønne oase føles langt fra storbyens myldren, og beboerne ved flodens bred nyder de priviligerede omgivelser til fulde; vi sejler forbi storslået arkitektur i bydelen San Isidro, hvor vi også kører forbi den smukke katedral og ikke mindst præsidentpaladset Quinta de Olivos. En skøn halvdagstur som kan tilkøbes for at opleve én af Buenos Aires’ bedste naturoplevelser. (Ved få tilmeldte køres turen med engelsktalende lokalguide)

Dag 8: Passioneret tango (tilkøb)
I dag er sidste chance for at gå på opdagelse i Buenos Aires’ mange kvarterer og finde de skjulte skatte i gader og stræder. En lækker frokost på en af de mange cafeer og de sidste is i sommervarmen – Argentina skal nydes til det sidste! Som den perfekte afslutning på en spændende ferie, kan du til aften tage med til ét af de kendte tango-shows. Tangoen har siden 1800-tallet været et vartegn for argentinsk kultur fra de fattige conventillos til de glamourøse og storslåede shows. Her er lagt op til en festlig aften med humor og en kærlighed så lidenskabelig, at det kan mærkes helt ind i kroppen. De professionelle dansere fremfører deres historie til lyden af det lokale tangoorkesters rytmer, og vi lader os forføre af de skarpe trin og takter. Til showet nyder vi en lækker, tre-retters middag med dertilhørende vin, og aftenen er fuldendt! (Ved få tilmeldte køres turen med engelsktalende lokalguide)

Dag 9: Afsked med Sydamerika
En sidste morgenmad inden kufferten igen bliver pakket, og det bliver tid til at begive os til lufthavnen igen. Her kan de sidste souvenirs handles i de toldfrie butikker, inden vi boarder flyet om eftermiddagen og lader os servicere og underholde på rejsen over Atlanten til London, hvor vi igen skal mellemlande på vejen til Danmark.

Dag 10: Hjemkomst til Danmark
En fantastisk rejseoplevelse bliver afsluttet, da vi sidst på formiddagen lander i Københavns lufthavn, og det bliver tid til at lade de mange indtryk bundfalde sig. Heldigvis er både de saftige, argentinske bøffer og de smagfulde, argentinske vine nemme at finde i Danmark, og de mange minder vækkes nemt til live.


Om rejselederen - Mads Nielsen
Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har gennem de sidste 10 år boet i udlandet. Mads' udlængsel har bragt ham så forskellige steder som Caribien, Sydamerika, Mellemøsten og Asien. Når Mads er rejseleder på en rundrejse holder han af at sætte seværdighederne i historisk perspektiv, men gør samtidig en dyd ud af at fortælle om dagligdagen og aktuelle begivenheder. 

Mads har tidligere haft en karriere i forsvaret og i uddannelsen som instruktør fandt han sin passion for formidling. Mads formår at forene den levende fortælling med præcis formidling af information, som skaber fundamentet for en god rejse.

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger. 

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og Facebook. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn.


Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

En unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Buenos Aires t/r (med British Airways)
 • Måltider ombord
 • 10 dages spændende program med nævnte udflugter
 • Transfer til og fra hotel
 • Byrundtur i Buenos Aires med frokost
 • Sejltur til Uruguay med frokost i Colonia
 • Heldagstur på en ranch ude på pampassen
 • Traditionel argentinsk BBQ med salat, kød og pølser samt vin til maden
 • Mulighed for at ride på hest eller i hestevogn samt ”Gaucho” opvisning på hesteryg
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • Overnatninger på 3* Hotel Centuria i Buenos Aires
 • Morgenmad alle dage
 • 3 frokoster (på udflugterne hvor BBQ er en af dem)
 • Dansk rejseleder Mads Nielsen
 • Argentinsk lokalguide.


Tilkøb (betales direkte til Over Alle Bjerge):

 • Flod sejltur på Tigre Deltaet dag 7. - 350 kr.
 • Tangoaften inklusiv 3-retters menu med vand og vin (3 personer deler en flaske) - 550 kr.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på hotellet og i nærheden.
 • Drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.


Der er et begrænset antal pladser til salg. Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Over Alle Bjerger er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 30. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst