Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Nyhed! Bangkok – storbyoplevelser med dansk rejseleder

Oplev Thailands pulserende hovedstad Bangkok. På rejsen er der indlagt et par spændende udflugter, men ellers er der god tid til at nyde byen på egen hånd. Der er dansk rejseleder med, som krydrer turen med tips og forslag til gode oplevelser.

BANGKOK - 1 uge på 4* hotel inkl. middage og udflugter med dansk rejseleder. Fly fra CPH d. 27. nov.

Pris9.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

På den inkluderede udflugt oplever du storbyens mange facetter. Du besøger blomstermarkedet i Chinatown, hvor du oplever et rigt udvalg af blomster, frugt og grønt. Du oplever byen fra vandsiden, når du sejler på de små klonger og kanaler, hvor du fra båden oplever du byens mange kontraster, som er kendetegnet for Bangkok.

På aftenudflugten med Tuk Tuk kører I gennem Bangkoks gader og besøger nogle af Bangkokbeboernes yndlingsrestauranter. I skal prøvesmage det lokale ”Essan food” og byens bedste Pad Thai. I slutter aftenen af på en hyggelig bar med et godt glad øl.

Rejsen er tilrettelagt så der bliver rig mulighed for at opleve byens mange seværdigheder på egen hånd. Der bliver også god tid til at besøge nogle af de mange indkøbscentre, hvor du kan gøre en god handel. Måske skal årets juleindkøb foregå i Bangkok?

Bo Hansen, som også er indehaver af Mondo Travel, er rejseleder på turen. Bo Hansen boede en lang årrække i Bangkok og kommer jævnligt tilbage til byen igen. Han kender derfor byen ud og ind, og øser gerne ud af sine tips og ideer til gode oplevelser.

Glæd dig til at opleve en af verdens spændende storbyer, når du sammen med Bo Hansen tager på opdagelse i den pulserende metropol.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok t/r (direkte med Thai Airways)
 • Alle skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 6 nætter i Bangkok på 4* Furama Xclusive Sathorn
 • Sen udtjekning på afrejsedagen
 • 6 x morgenmad (dag 3-8)
 • 2 x middag (dag 2 & 6)
 • 1 x Dinnercruise (dag 6)
 • Aftenudflugt til Wat Po
 • Besøg på blomstermarkedet
 • Sejltur på klongerne
 • Gastronomisk aftenudflugt med tuk tuk
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansktalende rejseleder - Bo Hansen.

Afrejse fra København:

Afrejse d. 27. november - 05. december 2019:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 9.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 11.995 kr.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):

 • Tempeloplevelser i Bangkok - 300 kr.

Flytider fra København (flyvninger med Thai Airways):
Afrejse d. 27. november fra København kl. 13.50 - Ankomst d. 28. november til Bangkok kl. 06.20
Afrejse d. 05. december fra Bangkok kl. 00.50 – Ankomst d. 05. december København kl. 06.35

Der tages forbehold for ændringer af flytider.


Dag 1: Afrejse fra Danmark
Fra Danmark flyver vi mod Bangkok i Thailand, som vi kommer til næste dag.

Måltider: mad på flyet

Dag 2: Ankomst til Bangkok
Efter ankomst til Bangkok, og efter vi har fået vores bagage, møder vi chaufføren, som tager os med ind til vores centralt beliggende hotel. Efter vi har fået vores værelser, er resten af dagen til egne eventyr i denne fantastiske storby.

Bangkok er Thailands hovedstad. Byen ligger på østsiden af floden Chao Phraya og har ca. 5,6 millioner indbyggere.  Bangkok udgør en af Thailands 76 provinser og er en af de hurtigst voksende byer i verden. Hovedstaden med forstæder er med sine 15 millioner indbyggere en af de 25 befolkningsrigeste byer i verden.

Bangkok blev grundlagt som en lille kinesisk handelsstation i 1400-tallet i perioden, hvor Ayutthaya længere nordpå var kongerigets hovedstad. Efter Autthayas fald og efterfølgende totale ødelæggelse i 1767 af hærstyrker fra Burma, anlagde den første konge i Chakri-dynastiet, Rama I, en ny hovedstad længere sydpå i en sumpet bugtning af Chao Phraya floden, over for handelsstationen Bangkok. Byen blev anlagt med kanaler til afvanding af sumpen og er senere omtalt som Østens Venedig. Den nye by med navnet ”Englenes By”, Krung Thep, blev rigets hovedstad i 1782. I 1800-tallet blev den centret for landets modernisering efter vestlig indflydelse under kongerne Rama IV (Mongkut) og Rama V (Chulalongkorn).

Sidst på eftermiddagen tager rejselederen os med ned til floden, til Supattra River house, hvor vi nyder en god middag med udsigt udover Chao Phraya floden. Efter en dejlig middag går vi gennem Wat Po Templet, som er en noget anderledes oplevelse om aftenen end om dagen. Vi forsætter til en højtbeliggende udendørsservering, hvor vi nyder en drink, mens vi ser udover Grand Palace og Wat Po, som er flot oplyst. Vi er tilbage på hotellet sidst på aftenen.

Måltider: Middag

Dag 3: Egne oplevelser i Bangkok i den spændende storby
Brug dagen som du vil i den spændende storby. Hvad med at besøge nogle af de mange indkøbscentre? Du kan med fordel købe dig en en-dagsbillet til Skytrainen, så kan du køre lige så meget du vil en hel dag. Ud for næsten hver station er der et indkøbscenter, som du kan gå på opdagelse i.

Frokosten kan du med fordel nyde i et af de mange indkøbscenter, og om eftermiddagen kan du besøge nogle af de mange museer. Spørg rejselederen om tips og ideer til gode oplevelser.

Om aftenen arrangerer rejselederen fællesmiddag for dem som har lyst.

Måltider: morgenmad

Dag 4: Blomstermarked og sejltur på klongerne
Efter en god morgenmad sætter vi sammen med rejselederen kursen mod floden, hvor dagen starter med et besøg på blomstermarkedet, som ligger i China Town. Her sælges, udover blomster, også friske grøntsager, fisk og meget mere. Der er livlig aktivitet om morgenen, og vi får et godt indblik i en Thaiers hverdag.

Efter en spændende vandring gennem markedet fortsætter vi med en spændende sejltur på Chao Praya floden. Fra båden oplever vi det lokale liv, som former sig langs floden og på de små kanaler, som også kaldes for klongerne. Du vil hurtig opdage, hvorfor byen også kaldes for ”Østens Venedig”. Undervejs besøger vi Wat Arun, hvor vi går i land og betragter templets skønhed.

Udflugten slutter omkring frokost og resten af eftermiddagen og aftenen er til egne eventyr. Spørg rejselederen om tips og ideer til gode oplevelser samt gode spisesteder.

Måltider: morgenmad

Dag 5: Fridag til at shoppe – eller udflugt til China Town & Grand Palace
Nyd endnu en spændende dag i Bangkok med at gå på opdagelse i nogle af de mange indkøbscentre. Hvad med at besøge Emporium, som regnes for et af de finere varehuse i Bangkok. Her finder du de fineste designervare udstillet, og der er nok at se på. Frokosten kan du eventuelt spise på deres foodcourt, som findes på den øverste etage. Her deponere du en portion penge på et plastickort, og så er det bare at besøge de små stande, hvor der tilberedes lækker mad. Gå ombord i de mange spændende retter, der er noget for enhver smag.

Der er også mulighed for at deltage på en spændende udflugt sammen med rejselederen.

Ekstra arrangement: Tempeloplevelser i Bangkok (Pris pr. person 300 kr.)

Glæd dig til en spændende halvdagstur i Bangkok, hvor vi besøger nogle af byens store tempelseværdigheder.

Dagen starter ved Wat Triamit, som er kendt som templet, der huser Øks store guldbuddha. Buddhaen blev fundet ved et tilfælde, da man skulle rydde op et gammelt pakhus. Her finder man en stor cementbuddha, som man vil flytte. Men da kranen løfter den, knækker tovet og buddhaen ryger til jorden og revner. Inde under cementen kommer Buddha af guld til syne, og man beslutter sig for at lade den udstille på Wat Triamit.

Turens højdepunkt er det store kongepalads, Grand Palace, som fra 1782 til 1946 var kongebolig for den sidende monark. Sammen med rejselederen og den lokaleguide går vi rundt på tempelområdet, og vi oplever det flotte vægmaleri, som omkranser templet. Maleriet fortæller historien om Ramakinen, som guiden levende fortæller om, inden vi forsætter forbi de store pagoder, til vi kommer til det allerhelligste, templet hvor den lille smaragdbuddha sidder. Vi tager skoene af, som er kutymen, og oplever den lille hellige buddha på tæt hold.

Efter besøget forsætter du ud til paladsdelen, hvor du ser det kongelige gæstehus og selve paladset. Mens guiden levende fortæller om det vi ser, lader vi os fortrylle af bygningernes skønhed.

Efter udflugten er resten af dagen til egne eventyr. Om aftenen kan du f. eks nyde en god middag i Silom området og bagefter besøge det berømte natmarked Patpong, hvor du kan gøre en god handel. Nyd en spændende aften og oplev Bangkoks pulserende natteliv. Spørg gerne rejselederen om forslag til gode restauranter.

Måltider: Morgenmad

Dag 6: Bangkok bag facaden
Dagen kan du bruge, som du vil. Mangler du ideer til, hvad du skal lave, så spørg gerne rejselederen.

Sidst på eftermiddagen mødes vi med rejselederen, som tager os med på en gastronomisk rejse gennem Bangkok. Vi bliver hentet i Tuk Tuk og med vind i håret, kører vi gennem gaderne ud på eventyr.

I aften skal vi besøge nogle af Bangkokbeboernes favoritrestauranter. Vi kommer væk fra den normale turiststrøm og ind bag facaden af storbyen. Vi prøver Nordthailandsk inspireret mad, det såkaldte ”Esan food”, du prøver byens bedste Pad Thai og mange andre spændende retter. Undervejs oplever vi de kendte seværdigheder flot oplyst, og vi ser en helt anden side af Bangkok. Turen slutter på en lokal bar med en iskold øl eller drink.

Glæd dig til at opleve Bangkok fra en anden side.

Måltider: Morgenmad & middag

Dag 7: Fridag
Nyd endnu en dejlig dag i Bangkok. Spørg rejselederen, hvis du mangler tips og ideer til gode oplevelser.

Om aftenen arrangerer rejselederen fælles middag for dem som har lyst.

Måltider: Morgenmad

Dag 8: Egne oplevelser og hjemrejse
Dagen kan du bruge, som du vil. Du har værelset indtil vi skal til lufthavnen om aftenen, så du behøver ikke at stresse med at pakke. Brug i stedet dagen på at køre en tur med Skytrainen eller Metroen, og stå af i et nyt kvarter og udforsk det. Besøg eventuelt China Town, eller nyd en frokost på en lokal restaurant.

Hvad med at nyde en afternoontea på ”Oriental hotel”? Her får du anvist plads i den originale, gamle hovedbygning, hvor du kan opleve den orientalske stemning, som hotellet har formået at bevare gennem tiden.

Middagen kan du med fordel nyde på nogle af de små, men gode restauranter, som ligger omkring hotellet.

Først på aftenen kører vi til lufthavnen for at begynde rejsen mod Danmark.

Måltider: Morgenmad

Dag 9: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer til Danmark med en kuffert fuld af gode oplevelser.

Måltider: mad på flyet


Her skal du bo:

Furama Xclusive Sathorn****
Hotellet ligger i hjertet af Silomområdet og i kort gåafstand til butikker og restauranter. Hotellet er et boutique-stil hotel swimmingpool med liggestole og restaurant. Hotellet ligger 3 minutters gang fra Chong Nonsi BTS Skytrain-station, og er kendt for sin centrale beliggenhed og gode service.

Værelserne er moderne indrettet med varme farver og elegant parketgulv. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis WI-FI. Badeværelserne er lyse og har enten badekar eller bruseniche.

Glæd dig til at bo på et lækkert boutique hotel i kort gåafstand til byens seværdigheder.

Læs mere om Furama Xclusive Sathorn

Om rejselederen: Bo Hansen
Bo startede i vinteren 1996 for Larsen Rejser, som rejseleder på Tenerife. Herefter fulgte mere end 10 år i Sydøstasien, hvor han havde fast bopæl i Bangkok – en by, som står hans hjerte meget nær. Fra hans base i Bangkok har han kørt rundrejser i Thailand, Vietnam og Cambodia samt rejst i den øvrige del af Asien. Han har derfor et dybdegående kendskab til regionen. Efter Asien fulgte nogle år i sydeuropa, hvor han gennem længere tid har opholdt sig i Italien, Grækenland og Spanien samt en kortere periode i Jordan og Egypten. Udover at have været rejseleder, har han i flere omgange også været destinationsansvarlig for en række rejsemål. Det blev til knap 18 år i udlandet, inden han i 2014 vendte tilbage til Danmark. Her arbejdede han i en periode som rejseproducent, inden han i sommeren 2018 beslutter sig for at starte sit eget firma - Mondo Travel.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas
- Pasnumre
- Fødselsdato og år
- Nationalitet
- Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

En unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok t/r (direkte med Thai Airways)
 • Alle skatter og afgifter
 • Alle transfers
 • 6 nætter i Bangkok på 4* Furama Xclusive Sathorn
 • Sen udtjekning på afrejsedagen
 • 6 x morgenmad (dag 3-8)
 • 2 x middag (dag 2 & 6)
 • 1 x Dinnercruise (dag 6)
 • Aftenudflugt til Wat Po
 • Besøg på blomstermarkedet
 • Sejltur på klongerne
 • Gastronomisk aftenudflugt med tuk tuk
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansktalende rejseleder - Bo Hansen.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter.

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):

 • Tempeloplevelser i Bangkok - 300 kr.


Flytider fra København (flyvninger med Thai Airways):
Afrejse d. 27. november fra København kl. 13.50 - Ankomst d. 28. november til Bangkok kl. 06.20
Afrejse d. 05. december fra Bangkok kl. 00.50 – Ankomst d. 05. december København kl. 06.35

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S


Sidste chance: 23. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst