NYHED – ROMANTIK HOTEL BÖSEHOF I NORDTYSKLAND

Sidste chance!

Nyd et ophold på Romantik Hotel Bösehof i historiske omgivelser - kun et par timers kørsel fra den danske grænse. To middage, hvoraf en af dem er en 6-retters gourmetmenu inkl. vin, aperitif, kaffe og digestif.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotellet ligger i smukke omgivelser med rig mulighed for afslapning, kun et par timers kørsel fra den danske grænse nær kystbyen Bremerhaven. Regionen  tilbyder et bredt spektrum af aktiviteter afhængigt af sæson og vejr.

Byen Bad Bederkesa ligger med perfekte muligheder  for lange vandreture, cykling og køreture i det smukke landskab ved den nærliggende Nordsøkyst.

Tæt på hotellet er der også mulighed for minigolf, sejlads og ridning. Det kan også varmt anbefales at tage et besøg i den nærliggende havneby Bremerhaven med det velkendte maritime museum, oplevelsescentret »Klimahaus« og det internationalt anerkendte » Deutschen Auswandererhaus« der beskriver udvandringen fra Slesvig og det øvrige Tyskland

 Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse.
  • 3-retters middag med valgfri hovedret (på ankomstdagen)
  • 6-retters gourmetmiddag inkl. vin, aperitif, kaffe og digestif (på andendagen)
  • Morgenmad begge dage
  • Adgang af swimmingpool og sauna.

SPOTpris: 2.195 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 20 december 2019.

Tillæg (betales til Vindrose Rejser)

  • Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag – 250 kr. pr. person pr. ophold

Tjek ind – Tidligst kl. 15.00
Tjek ud – Senest kl. 11.00


Romantik Hotel Bösehof ligger i en historisk bygning, der stammer tilbage fra 1826, da sukkerhandleren fra Bremen, Heinrich Böse, byggede sit landsted – Bösehof. Hotellet ligger på et lille højdedrag i udkanten af en skov i kurbyen Bad Bederkesa, med en flot udsigt over et slot, byen og søen. De charmerende omgivelser og den nærliggende Nordsøkyst byder på interessante udflugter og oplever.
Dette kombineret med hotellets varme gæstfrihed, gode restaurant, swimmingpool og saunaområde, er der lagt op til et dejligt ophold.
Hotellet består af 3 bygninger. I hovedbygningen er receptionen, restauranten og hotellets bar. Derudover er der også hotellets vinterhave, hvor morgenmaden bliver serveret.
I Haus Allmers, som blev bygget i 1975 og sidst renoveret i 2006 finder du wellness- og beautycentret ”Bel étage”.
Haus Bohls er den nyeste tilbygning, bygget i 2000, og er forbundet til de andre hotelbygninger. Her finder du hotellets sauna, wellnessområde og swimmingpool.
Romantik Hotel Bösehof søger at give sin gæster gode omgivelser for at give krop og sjæl meget plads til nydelse og afslapning. Med sine 47 værelser kan du opleve en enestående feel-good atmosfære.
Alle værelser på Romantik Hotel Bösehof er rummelige, og fremstår charmerende med individuelt arrangerede detajler og stilfulde badeværelser. Alle værelser har eget badeværelse med bruser, hårtørrer, makeup-spejl, tv, radio, telefon, minibar og pengeskab.

Romantik Hotel Bösehof’s restaurant tilbyder dig fine delikatesser alt efter årstiderne. Restauranten er baseret på det lokale landkøkken, og bruger produkter og ingredienser fra regionale urtehaver, lokale landmænd og fiskere. Dette gælder uanset om restauranten serverer mousse af stilktomater, friske Nordsøkrabber, Duroc svinekød eller vidunderligt dampet havtaske. Restaurantens kokke fortolker regionale delikatesser i al deres mangfoldighed og åbner nye oplevelser for din gane.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse.
  • 3-retters middag med valgfri hovedret (på ankomstdagen)
  • 6-retters gourmetmiddag inkl. vin, aperitif, kaffe og digestif (på andendagen)
  • Morgenmad begge dage
  • Adgang af swimmingpool og sauna.

Særpris: 2.195 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 20 december 2019.

Tillæg (betales til Vindrose Rejser):

  • Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag – 250 kr. pr. person pr. ophold

Tjek ind – Tidligst kl. 15.00
Tjek ud – Senest kl. 11.00

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode ikke er ledig.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 20 december 2019.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. august 2019 kl. 23:59

Romantik Hotel Bösehof i historiske omgivelser