Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Hotel Nørre Vinkel ved Limfjorden

Med et ophold på Hotel Nørre Vinkel i Lemvig ved Limfjorden kan I slappe af i charmerende rammer, nyde fortrinlig mad og opleve den omkringliggende natur. Opholdet er med 1 overnatning, gastronomimiddag og afstemt vinmenu m.m.

HOTEL NØRRE VINKEL i Lemvig - 1 overnatning, gastronomimiddag og afstemt vinmenu mm.

Pris1.385

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
120 solgte

Værdi2.551

Rabat45

Spar1.166

Lemvig kaldes med rette Vestjyllands smilehul, og lige her i smilehullet ved Limfjorden og ikke langt fra Vesterhavet ligger den gamle storgård Nørre Vinkel. Med denne deal får I mulighed for at nyde gårdens hyggelige rammer, gode køkken og naturskønne placering. Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg
  • Afstemt vinmenu
  • Kaffe efter aftensmaden
  • Lækker morgenmadsbuffet.

SPOTpris 1.385 kr. for 2 personer. Normalpris 2.551 kr. Spar 45%.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage fra d. 1. september 2019 til og med d. 31. marts 2020.

Bemærk at der er lukket i restauranten hver søndag fra d. 1. okt. til d. 31. marts samt lørdage i januar. Ved ankomst dd. 30. november, 6. og 7. december vil der blive serveret julefrokostbuffet i stedet for 4 serveringer, samt spillet livemusik. Der er lukket på hotellet fra den 21. december 2019 til og med den 2. januar 2020.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00Charmerende rammer

Gården er omfattende restaurereret og udbygget, men hele tiden med hensyntagen til de oprindelige rammer. Således er gårdmiljøet og de gamle længer bevaret, og falder helt i pagt med de smukke naturomgivelser.

I dag ses det velbevarede stuehus fra 1841, som det bedste minde om gårdens velfærd. Dette er opført af Chr. B. og Ane Møller, der kun fik en datter, som også hed Ane. Hun blev gift med Johannes Weibel, som var bager i Lemvig.

Disse var bedsteforældre til vor kendte forfatter Jane Aamund, som har skrevet ”Slægtskrøniken”, der består af to slægtsromaner ”Vesten for Måne” og ”Udlængsel”, der begge foregår på gården Nørre Vinkel.

Godt køkken
Restauranten har et moderne og traditionelt dansk køkken, der byder på både genkendeligheder og overraskelser indenfor råvarer og sammensætninger. At sidde i restauranten er en særlig oplevelse. Rummet har imponerende tømmerkonstruktioner, og hvor I uden tvivl blive betaget af den smukkeste udsigt over fjorden.

Skøn natur udenfor døren
Hotellet er beliggende i et skønt naturområde med udsigt over fjord og by, så der er rig mulighed for gode gåture.

I kan f.eks. tage ud til Borgbjerg Fyr, der i 130 år har ligget ude på kanten af den 40 meter høje Bovbjerg klint. Lyset i toppen styres i dag fuldt automatisk, og hvor fyrmesteren og hans assistenter før boede, er der nu café, butik og udstillinger.

Og spiller I golf, så ligger Lemvig Golfbane lige uden for døren. Golfbanen er en åben bane i et fantastisk naturskønt, bakket terræn, og den er næsten uden træbevoksning ligesom de gamle berømte baner i Skotland og England. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Hotel Nørre Vinkel ved at sende en mail til: info@norrevinkel.dk eller på tlf.: 97 82 22 11. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Nørre Vinkel kontaktes på tlf.: 97 82 22 11.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage fra d. 1. september 2019 til og med d. 31. marts 2020.

Bemærk at der er lukket i restauranten hver søndag fra d. 1. okt. til d. 31. marts samt lørdage i januar. Ved ankomst dd. 30. november, 6. og 7. december vil der blive serveret julefrokostbuffet i stedet for 4 serveringer, samt spillet livemusik. Der er lukket på hotellet fra den 21. december 2019 til og med den 2. januar 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Nørre Vinkel.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

- 1 overnatning i standard dobbeltværelse
- Gastronomimiddag - 4 serveringer efter kokkens valg
- Afstemt vinmenu
- Kaffe efter aftensmaden
- Lækker morgenmadsbuffet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Nørre Vinkel´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Nørre Vinkel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Hotel Nørre Vinkel

Søgårdevejen 6, 7620 Lemvig


Sidste chance: 20. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst