Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Koh Yao Noi og Krabi: Badeferie med udflugter

Drømmer du både om paradisisk afslapning og eventyrlige oplevelser? Denne rejse til Thailand byder på rendyrket nydelse ved eksotiske paradisstrande kombineret med store naturoplevelser – det bliver en drømmeferie for livet. Betal KUN depositum nu!

THAILAND - 16 dages badeferie i det sydlige Thailand med udflugter. Afrejse fra CPH i nov. og dec.

Pris14.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Vi starter på Paradise Koh Yao Noi – hotellet, der har den mest fantastiske beliggenhed i sin egen, private bugt omgivet af fortryllende regnskov. Hvert år vender mange gæster tilbage fordi roen, naturen og den lækre komfort er indbegrebet af det, vi søger, når vi drømmer om en eksotisk badeferie.

Her er ingen larmende restauranter eller neonskilte, der lyser – der er kun to hoteller i bugten, og det skaber de helt perfekte omgivelser til din ferie. På intet tidspunkt er der gået på kompromis med servicen eller komforten. Stemningen er unik, og hotellets værelser er indrettet i den fineste boutique stil. Hotellet er det perfekte valg til romantiske get-aways eller familieferier, hvor der skal være god tid til at nyde hinanden og livet.

Rejsen fortsætter videre til Krabi, hvor vi får fornøjelsen af at bo i feriebyen, Ao Nang. Krabi byder på naturskønne omgivelser og massevis af paradisstrande samt et stort udvalg af restauranter og barer. Her bor vi igen i luksuriøse omgivelser med en helt sublim beliggenhed på det nye Centara Ao Nang Resort. Hotellet ligger centralt i hjertet af Ao Nang og direkte på stranden, der er kendt for sit lækre sand og klare vand.

I Krabi tager Bravo Tours’ danske rejseleder os med på en helt særlig oplevelse, når vi sammen tager på dagstur til Khao Sok Nationalpark. Det er en af verdens ældste, tropiske regnskove, der er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv.

Det venter kort sagt ren nydelse ved eksotiske paradisstrande kombineret med store naturoplevelser – det bliver en drømmeferie for livet!Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København til Krabi tur/retur.
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet.
 • Alle transfer i programmet.
 • Speedbåd til Paradise Koh Yao Noi t/r.
 • 7 overnatninger på Paradise Koh Yao Noi – kat. 4+ Superior-værelse.
 • 7 overnatninger på Hotel Centara Ao Nang Resort – kat. 4 Deluxe-værelse.
 • Daglig morgenmad på alle hoteller.
 • Heldagsudflugt til Khao Sok og Cheow Lan Søen.
 • Dansktalende rejseleder i Krabi.
 • Alle kendte skatter og afgifter.  

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Afrejse fra København – 16 dage/14 nætter
Afrejse d. 01. november – SPOTpris 14.998 kr.
Afrejse d. 15. november – SPOTpris 14.998 kr.
Afrejse d. 13. december – SPOTpris 16.998 kr.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Eventuelt indenrigsfly i Danmark.
 • Drikkevarer og øvrige måltider.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.
 • Eneværelsestillæg - 7.070 kr.Dag 1 – Direkte til Krabi

Rejsen går direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner fly. Lettere bliver det ikke!

Dag 2 – Videre til Koh Yao Noi
Vi ankommer til Krabi Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder, der sørger for, at vi kommer til havnen og videre med speedbåd til Koh Yao Noi.

Efter ca. en times sejlads, ankommer vi til Koh Yao Noi, hvor vi tjekker ind på hotellets flotte superiorværelser med terrasse. Alle værelser er ca. 54 m2, har udsigt til de grønne og smukke omgivelser, samt er indrettet med airconditionfane, TV og minibar.

Lige fra første sekund nyder man livet i et helt andet tempo. Paradise Koh Yao Noi huser nemlig en helt særlig ro og idyl, unik barfodsluksus og indbegrebet af ø-ferie, når det er allerbedst. Velkommen til Paradise!

Dag 3–8 – Nyd livet på Paradise
Vi nyder dagene ved Paradise, som har flere gode restauranter bl.a. ”Seafood Terrace”, der som navnet antyder serverer lækre seafoodretter på den uspolerede strand. ”Al Fresco” er placeret direkte på stranden og serverer bl.a. fantastiske pizzaer, ligesom The Beach Club serverer snacks og forfriskninger dagen lang. Slut dagen af i ”sundowners bar”, hvor det er perfekt at nyde en cocktail og en smuk udsigt før middagen – eller besøg den efter middagen, hvor der ofte er live musik.

Dagene går let sin gang, når man bor på Paradise Koh Yao – for her er ganske enkelt fantastisk. Hvis du gerne vil opleve mere, tilbyder hotellet også en række aktiviteter/udflugter bl.a. Thai-cooking, hiking, vandsportsaktiviteter, cykelture til landsbyer og sejlture til et fantastisk snorkleområde (mod betaling).

Der er også mulighed for at starte morgenen med en af hotellets egne yoga-klasser og nyde solopgangen over havet - selv om man ikke er øvet yogaekspert, er det virkelig en stor oplevelse! Nyd også livet i infinitypoolen eller snup en omgang massage på stranden - eller hvad med en tur i spa-centeret? Det er ikke uden grund, at man let forelsker sig i dette fantastiske sted.

Dag 9 – Videre til Krabi
Vi tager afsked med Paradise, men heldigvis venter der flere skønne oplevelser. Vi fortsætter til Krabi, hvor vi tjekker ind på det nye Centara Ao Nang Resort, som ligger direkte på stranden i Ao Nang. Hotellet har Krabis bedste placering, og der ikke langt til byens mange restauranter, barer og butikker. Herfra kan du også nemt køre eller sejle ud til flere fantastiske paradisstrande.

Dag 10-14 – Krabi, når det er bedst og Khao Sok
I Krabi har du tid på egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx på opdagelse i tigergrottens tempel, som udover et stort skovtempel består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. En interessant og anderledes oplevelse.

I løbet af ferien i Krabi tager vi en af dagene på opdagelse i Krabis bagland, hvor vi besøger Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan Søen (inkluderet). Det er en sø, der virkelig forblinder med sine smukke omgivelser. Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte Longtail-både og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter. Vi besøger også den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave, ligesom vi sejler på en tømmerflåde af bambus. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur i det smaragdgrønne vand. Her er så smukt, at det er svært ikke bare at lade sig betage af udsigten!

Dag 15 – Afrejse til Danmark
Om morgenen tager vi mod Krabi Lufthavn og flyver hjemad mod Danmark.

Dag 16 – Hjemme igen
Vi lander i Kastrup Lufthavn efter en spændende rejse fuld af nydelse og store oplevelser i Sydthailand.

Fly info:

Flytider København f.eks. 1/11:

 • Afgang fra København den 1. november kl. 18.30
 • Ankomst til Krabi den 2. november kl. 11.10
 • Afgang fra Krabi den 16. november kl. 13.10
 • Ankomst til København den 16. november kl. 19.00

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Norwegian www.norwegian.dk.

På flyvninger udenfor Europa (ikke gældende Egypten) må der medbringes 2x20 kg indchecket bagage pr. person og 10 kg håndbagage. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København til Krabi tur/retur.
Flere måltider og drikkevarer på flyet.
Alle transfer i programmet.
Speedbåd til Paradise Koh Yao Noi t/r.
7 overnatninger på Paradise Koh Yao Noi – kat. 4+ Superior-værelse.
7 overnatninger på Hotel Centara Ao Nang Resort – kat. 4 Deluxe-værelse.
Daglig morgenmad på alle hoteller.
Heldagsudflugt til Khao Sok og Cheow Lan Søen.
Dansktalende rejseleder i Krabi.
Alle kendte skatter og afgifter.  

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Ikke inkluderet i prisen:
Eventuelt indenrigsfly i Danmark.
Drikkevarer og øvrige måltider.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.
Eneværelsestillæg - 7.070 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 20. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst