Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Berlin - 4* ophold på Kurfürstendamm

Nyd en miniferie i Berlin, hvor I skal bo på et skønt 4-stjernet hotel direkte på Kurfürstendamm med shopping, museer, restauranter og spændende seværdigheder indenfor kort gåafstand. Vælg 2-5 nætter med morgenmad alle dage og en god middag på hotellet.

BERLIN - 2-5 nætter på 4-stjernet hotel, 2-retters middag første aften samt morgenmad.

Pris 1.499

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
52 solgte

Værdi2.555

Rabat41

Spar1.056

Berlin er et populært rejsemål. Siden byens 'befrielse' i 1989 er turister strømmet til i hobetal. I 2013 kom mere end 11 millioner til byen. Deriblandt mere end en halv million af danskere. Og at interessen for den tyske hovedstad er så stor er forståelig.

I Berlin finder du museer i international topklasse og møder historiske seværdigheder på næsten hvert andet gadehjørne. Du kan spise fantastisk mad fra alverdens køkkener, og så er der mange shoppingmuligheder. Alt fra de store brands til spændende vintagebutikker og loppemarkeder.

Afstanden til byen har også en betydning for dets popularitet. Berlin ligger ikke mere end en kort flyvetur væk, eller cirka 5 timer i bil fra København og 6 timer i bil fra Aarhus. 

Dette tilbud giver jer mulighed for at opleve den tyske hovedstad fra det 4-stjernede Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm. Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 2-5 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • 1 x 2-retters middag (serveres på ankomstdagen)
  • Morgenmad alle dage

2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.499 kr. Normalpris 2.555 kr. Spar 41%
3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.079 kr. Normalpris 3.523 kr. Spar 40%
4 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.659 kr. Normalpris 4.506 kr. Spar 40%
5 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 3.249 kr. Normalpris 5.506 kr. Spar 40%

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. oktober 2019 til og med d. 31. marts 2020.

Dit ophold skal være booket hos Betterbooqr senest den 1. oktober 2019. Du kan se, hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Der tages forbehold for udsolgtes datoer. Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage. Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.)

Tilkøb (Betales til hotellet):

  • Børn: 0-2 år kan overnatte gratis i babyseng (maks 1 barn) (Forespørges hos Betterbooqr)
  • Børn: 0-4 år kan overnatte gratis i forældres seng (maks 1 barn - der er ikke mulighed for opredning) (Forespørges hos Betterbooqr)
  • Dyr: Det er tilladt at medbringe dyr for 10 € pr. dag. (Forespørges hos Betterbooqr)
  • Parkering: 20 € pr. nat - reservation af parkering er ikke muligt.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.


4-stjernede Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm
Hotellet ligger på den berømte gade Kurfürstendamm, som er en fantastisk placering i forhold til shopping og sightseeing. 

Utallige butikker, det eksklusive stormagasin KaDeWe, koncertsale og museer ligger lige ved. Og I er også hurtigt videre til Berlins andre oplevelsesrige bydele. Metrostation Uhlandsstrasse er lige uden for døren og den nærmeste S-bahn Savignyplatz er en kort gåtur væk.  

Hotellet har en moderne og komfortabel indretning i lyse og varme farver. Enkelte værelser har udsigt til Kurfürstendamm og er enkelt indrettet med alle moderne bekvemmeligheder som tv, skrivebord, safetyboks og klimaanlæg.

I stueetagen finder I den spanske restaurant og tapasbar El Dorado, hvor I den første aften skal nyde en 2-retters middag. Restauranten har et stort udvalg af saftige, grillede bøffer fra Argentina. Og et vinudvalg fra de mest berømte bodegaer i Spanien og resten af verden.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. oktober 2019 til og med (hjemrejsedato) d. 31. marts 2020. Opholdet skal være booket hos betterbooqr senest d. 01. oktober 2019. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på tablet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket https://betterbooqr.com/dk/deals/c2265-2430/calendar-old
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

2-5 overnatninger i standard dobbeltværelse
2-retters middag (serveres på ankomstdagen) 
Morgenmad alle dage

Tilkøb (Betales til hotellet):

Børn: 0-2 år kan overnatte gratis i babyseng (maks 1 barn) (Forespørges hos Betterbooqr)
Børn: 0-4 år kan overnatte gratis i forældres seng (maks 1 barn - der er ikke mulighed for opredning) (Forespørges hos Betterbooqr)
Dyr: Det er tilladt at medbringe dyr for 10 € pr. dag. (Forespørges hos Betterbooqr) 
Parkering: 20 € pr. nat - reservation af parkering er ikke muligt.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.

Fejl eller mangler i forbindelse med dit ophold skal meddeles til hotellets reception og straks herefter til betterbooqr på help@betterbooqr.com.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm

Kurfürstendamm 203, 10719 Berlin

Sidste chance: 14. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst