Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED - Oplev spændende, historiske Kaliningrad

NYHED - KALININGRAD - 3 overnatninger på 4* hotel. Bo centralt med havnen, kulturtilbud, museer, og shopping rundt om hjørnet. Natur, parker og søer er indenfor gåafstand.

KALININGRAD - 3 overnatninger på 4* hotel inkl. morgenmad. Afrejse fra CPH og BLL i sep. og okt.

Pris3.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Tag med Vindrose Rejser til den russiske enklave, Kaliningrad - mellem Polen og Lithaunen.

Rejsen inkluderer:

  • Fly med LOT fra København eller Billund med mellemlanding i Warszawa
  • 10 kg håndbagage
  • 3 overnatninger på 4* Hotel Marton Palace
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:I skal være opmærksom på, at der skal søges visum, dette kan gøres gratis her. Det tager typisk 4 dage at få det accepteret. 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Hotel Marton * * * *
Hotel Marton Palace er et 4-stjernet moderne hotel i Kaliningrads erhvervskvarter, tæt på Kirken for ​​den Hellige Familie og Königsberg-broen. Der er 500 m til Yuzyhnny-busstationen.
De rummelige værelser har alle opholdsområde og luksuriøst badeværelse. Nogle har også spabad og flot udsigt. Dette kan dog ikke garanteres. Hotel Marton Palaces restaurant ligger på 2 etager og har åben til midnat og serverer lokale og internationale retter. Du kan spadsere til de nærliggende søer og parker. Hotellet er en oplagt base, når byen skal udforskes. Mindre end 5 minutters gang fra hotellet ligger den regionale filharmoniske sal, og flere spændende museer og gallerier er ligeledes i gåafstand fra hotellet

Kaliningrad
Området ligger som en enklave mellem Litauen og Polen, og er et vigtigt strategisk område for Rusland. Her har Rusland den eneste havn mod Østersøen, som ikke fryser til is om vinteren.
I dag er Kaliningrad det område i Rusland med størst vækst. Byen byder på mange kulturelle oplevelser.
Fra 1555 - 1946 hed byen Königsberg. Byen var til 1255 et gammelpreussik fort og blev derefter hovedstad i Østpreussen. I slutningen af 2. verdenskrig blev byen erobret af Sovjetunionen og omdøbt til det nuværende navn i 1946. 

Kaliningrad er ikke et traditionelt rejsemål, men her er en mulighed for at opleve en prøjsisk by omformet til en russisk med en blanding af nyt og gammelt. Man finder flere steder i gadebilledet ordet "Kjonig" som en henvisning til byens gamle navn. Mange føler sig forladt af Moskva og skænker ikke det lokale parlament, dumaen, mange pæne tanker. Trods utilfridsheden vil enklaven formentlig aldrig få selvstyre, endsige blive en fjerde baltisk republik.

Havnen har en stor rolle i byen, og i dag har byen et museum for verdenshavene, som tager udgangspunkt i russernes opdagelser på havet og eco-systemet. På museet finder I også forskellige skibsfartøjer, lige fra fiskerbåde til ubåde. Det er muligt at komme ind i dem, og det ligner nærmest, at besætningen lige har forladt fartøjet.

Universitetet i byen, er et af de ældste i Nordeuropa, og er i dag opkaldt efter filosoffen Immanuel Kant, som levede i området, dengang området hed Königsberg og var en del af Preussen. I dag er han begravet i byens katedralen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

 

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

  • Fly med LOT fra København eller Billund med mellemlanding i Warszawa
  • 10 kg håndbagage
  • 3 overnatninger på 4* Hotel Marton Palace
  • Morgenmad alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 13. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst