Krydstogt i Sydøstasien

Udsolgt

Tag med på et spændende krydstogt i Asien, hvor du besøger Thailand, Malaysia og Singapore. En rejse med ophold både i millionbyer og på sandstrande. Inkl. fly, 2 nætter i Singapore og 7-nætters krydstogt. Rejs 18. jan. el. 1. feb. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når vinteren har godt tag i Danmark med kulde og nedbør, kan du komme med på en eksotisk og farverig rejse til nogle af de mest populære lande i Sydøstasien. Der er ekstra langt ophold ved Phuket og stops i Malaysia. Lad dig betage af de fantastiske sandstrande og frodige regnskove, besøg buddhistiske, muslimske og hinduistiske helligdomme, shop løs på det lokale markede og nyd spændende og eksotisk mad. Alt sammen på én og samme rejse!

Du flyver fra København til Singapore, hvor du køres direkte til hotellet. Du har 2 hele dage til at opleve denne fantastiske storby, og det kan varmt anbefales at udnytte dagene til f.eks. at inspicere Asiens mest berømte shoppinggade, Orchard Road, eller udforske byen med de berømte ”hop on/off busser”

Om aftenen den 21. januar eller 4. februar stævner Costa Fortuna ud på den mageløse rejse, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med forskellige asiatiske lande. I stedet for kulde, blæst, slud og sjap – som du finder i Danmark på denne tid af året – kan du nyde solskin og varme, mens du bare slapper af og lader dig forkæle. Den første dag ombord foregår til søs, så du kan blive fortrolig med det flotte skib og alle hendes faciliteter. Her er både noget for de aktive og for dem, der bare gerne vil nyde livet.

Efter en dag på havet bliver krydstogtets første anløb på Langkawi i Malaysia. Langkawi er bestående af 99 tropiske øer, der er kendte for deres fantastisk smukke landskaber med bl.a. regnskov, grotter, drypstenshuler og unikke klippeformationer. Tag svævebanen henover jungle og vandfald til et af de højeste punkter for en betagende udsigt. Øerne er også indhyllet i spændende myter og legender om og med trolde, gigantiske fugle, krigere og eventyrprinsesser – historier der fortælles med stor entusiasme af de lokale. Besøg også et rismuseum og det interessante akvarium – en verden under havet – hvor hajer svømmer i bassinet over dig.

Du ankommer nu til ”smilets land” Thailand, når Costa Fortuna dagen efter lægger til ved Phuket. Dette ferieparadis var tidligere et stort centrum for handel og er i dag derfor en smeltedigel af thai, malaysisk, kinesisk og vestlig kultur. I dag kommer mange her for de skønne palmestrande, hvor de kan slappe af og slikke sol med dramatiske, skovklædte bakker i baggrunden. Phang Nga Bay National Park – også kendt som James Bond Island – fremviser de ikoniske kalkstensklipper, der rejser sig op af havet og som ses i en af James Bond filmene, mens Phukets gamle bydel emmer af historie med spektakulære bygninger, der har hentet inspiration i en blanding af portugisisk og kinesisk arkitektur.

De sidste to anløb bliver i Malaysia, hvor du besøger Penang og Port Klang. Penang er også kendt som ”Orientens Perle” – en naturskøn ø med frodig regnskov og bjerge beklædt med vandfald. I hovedbyen, Georgetown, ses det tydeligt, at øen er en tidligere engelsk koloni – dog med en eksotisk blanding af andre kulturer, da Penang som gammel handelsstation tiltrak både europæere, arabere, hinduer og kinesere. Besøg Baba Nyonya Mansion, der bevidner datidens overdådige livsstil blandt de rige koloniherrer.

Port Klang ligger ca. 40 km fra den atmosfærefyldte malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur, som bestemt er et besøg værd. Byen er det kommercielle, økonomiske og kulturelle centrum i Malaysia og fremstår som en fascinerende blanding af futuristiske bygninger af stål og glas – som f.eks. de to skyhøje Petronas tvillingetårne – yndefulde stenbygninger fra kolonitiden og prægtige moskéer med slanke minareter. Her er alt fra museer og religiøse helligdomme til imponerende skyskrabere og gode muligheder for shopping.

Krydstogtet slutter samme sted, som det begyndte – i Singapore. Her ankommer du tidlig morgen, og samme dag går du ombord på flyet for at rejse hjem efter en uforglemmelig tur rundt i Asien til storbyer og paradisstrande og alt midt imellem.

Hvis du ikke har fået nok af skønne Sydøstasien, kan du forlænge rejsen med et ophold på Gudernes Ø, Bali. Læs mere om denne mulighed længere nede på siden.


Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Singapore t/r
  • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib
  • 2 nætter på 4* hotel i Singapore
  • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Fortuna i den valgte kahytskategori
  • Helpension på skibet med valgmenu
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • Daglig rengøring
  • Service charge til en værdi af 630 kr.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 18. januar 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 12.490 kr.
Udvendig Kahyt Classic: SPOTpris  13.490 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 14.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 15.990 kr.

Afrejse den 1. februar 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 12.790 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 13.790 kr.
Udvendig Kahyt Classic: SPOTpris  14.590 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris  14.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 15.790 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 16.990 kr.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt
  • Udflugter.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • Levering af 24-timers roomservice ud fra gældende menu
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

Dag 1: Fly fra København
Dag 2: Ankomst til Singapore. Transfer til hotellet for indtjekning
Dag 3: Singapore
Dag 4: Transfer til skibet for indtjekning. Kl. 20.00 afgang Singapore
Dag 5: På havet
Dag 6: Kl. 08.00-20.00 Langkawi, Malaysia
Dag 7: Kl. 07.00 ankomst Phuket, Thailand
Dag 8: Kl. 18.00 afrejse Phuket, Thailand
Dag 9: Kl. 08.00-18.00 Penang, Malaysia
Dag 10: Kl. 08.00-18.00 Port Klang/Kuala Lumpur, Malaysia
Dag 11: Kl. 09.00 ankomst Singapore. Transfer til lufthavn for hjemrejse
Dag 12: Ankomst til Danmark.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Hotel i Singapore
Rejsen er inklusive 2 overnatninger med morgenmad på det 4* Peninsula Excelsior i centrum af Singapore. Hotellet har to udendørs pools, restaurant, fitnesscenter og døgnåben reception. Værelserne er elegante med store vinduer og har alle aircondition, tv, minibar, safetybox og eget bad/toilet med hårtørrer og toiletartikler. Se hotellet her.

Transport
I prisen indgår flytransport: København – Singapore t/r

18.01 / 01.02:
08.25-16.30 Kl. København – Doha
20.15-09.15 Kl. Doha – Singapore  

28.01 / 11.02: Kl. 20.45-00.20 Singapore – Doha  
29.01 / 12.02: Kl. 01.35-06.20 Doha – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Forlæng med ophold på Gudernes Ø
Bali er den mest populære af de indonesiske øer og ikke mindst berømt for sine maleriske solnedgange. Øens ubeskriveligt smukke natur bliver kun overgået af den spændende og farverige kultur. Uanset om du vil dase på stranden eller gå på opdagelse bag facaderne, er Indonesiens mest populære ferieø fyldt med gode spots. 

Først og fremmest byder Bali på en spændende kultur med fotogene templer, balinesisk dans og en interessant krydret smagsoplevelse. Øens natur er et kapitel for sig. På trods af det lille areal spænder den vidt - fra rismarker og frugtplantager til høje bjerge, imponerende vulkaner og kratersøer. Særligt de mange risterrasser midt på øen imponerer. Herudover er der grønne regnskove, blå laguner, ældgamle huler, rislende floder og smukke vandfald. For at afslutte superlativerne så forglem ikke øens vidunderlige strande og strandlivet.

Du får ekstra:

  • Fly Singapore – Bali t/r
  • 5 overnatninger på Bali på 4* hoteller
  • Morgenmad
  • Transfers
  • 2 udflugter på Bali (se beskrivelse)

Pris pr. person v. 2 personer i delt værelse:
18. januar – 3. februar: 6.590 kr.
01. februar – 17. februar: 6.990 kr.

Transport
18.01 /01.02: Kl. 22.30 – 07.30 København – Singapore
28.01 /11.02: Kl. 18.05 – 20.50 Singapore –  Denpasar/Bali 

02.02 /16.02: Kl. 20.05 – 22.40 Denpasar/Bali - Singapore
02.02 /16.02: Kl. 23.55 - 06.00+1 Singapore – København

Program på Bali
Dag 1: Du mødes med vores lokalguide og bliver kørt til Ubud for overnatning.

Dag 2: Dagen i dag byder på rundtur i den nærmeste omegn. Du starter inde i centrum af Ubud ved Abe-skoven. Kodakmoments med aberne helt tæt på. Herefter skal Ubud Palace besøges, som engang var Ubuds royale families hjem. I dag et enkelt tempel med en interessant historie.

Turen fortsætter til noget af det smukkeste, du vil opleve "ever": Risterrasserne ved Tegalalang. Lige så langt øjet rækker, kan man se de velfriserede risterrasser, der snor sig op og ned ad det kuperede landskab. Året rundt skal markerne passes, så man kan ofte se folk fra landet arbejde i rismarkerne. Du skal også en tur forbi det hellige vandtempel, som afspejler den balinesiske kultur i fuld flor. Dagen slutter med et besøg ved Tegenungan vandfaldet, hvor du naturligvis også har mulighed for selv at få en dukkert.

Dag 3: Dagen til fri disposition

Dag 4: Du tager afsked med Ubud om morgenen og slutter af med 2 stemningsfulde og mere livlige dage ved stranden i Sanur. Sanur er Balis familie ferieparadis med hyggelige hoteller langs øens flotte strand. Her er al den luksus af både butikker, barer og hoteller, man kan tænke sig til. En international atmosfære og strandaktiviteter, som de kendes fra europæiske feriesteder.

På vejen dertil besøges Git Git vandfaldet. Du fortsætter til Bedugul, der ligger på kysten af søen Beratan, hvor du kan nyde den kølige bjergbrise og se Ulun Danu-templet. Frugt- og blomstermarket besøges også. Efter frokost på en lokal restaurant går turen til Unescos anerkendte risterrasser af Jatiluwih. Du slutter med et spektakulært besøg ved Tanah Lot-templet. Templet ligger på en lille stenet ø og ser fantastisk ud enten oplyst af dagslyset eller ved solnedgang. Endelig er du fremme ved Sanur, hvor du skal bo de næste 2 dage.

Dag 5: Dagen til fri disposition

Dag 6: Check ud og transport til flyet for hjemrejse.


Skibet
I sejler med Costa Fortuna - et flydende resort, der byder på et krydstogt i stilfulde og samtidig hyggelige omgivelser. Med sine mere end 1.350 kahytter er der indkvartering for enhver smag til de små 3.000 passagerer.

Ombord kan man rigtig hygge sig, hvad enten det er i et roligt hjørne eller ved skibets ”omdrejningspunkt” - det store poolområde. Om aftenen er der liv både inde og ude. Det store teater er et besøg værd – her sker der noget hver aften, ligesom i de mange barer og lounger, hvor der er musik i forskellige genrer. Du kan naturligvis også prøve lykken i det store kasino eller mod betaling nyde nogle lækre behandlinger i skibets spa- og wellness afdeling. Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Ombord er der ikke tid til at kede sig, der sker noget hele tiden.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig Kahyt
2 = Udvendig Kahyt
3 = Balkon Kahyt

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Afrejsen 18. januar:
Børn u/18 år:  8.990 kr.
Voksne: 10.490 kr.

Afrejsen 1. februar:
Børn u/18 år:  9.990 kr.
Voksne: 11.490 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 3.100 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.600 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.200 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Singapore t/r
  • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib
  • 2 nætter på 4* hotel i Singapore
  • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Fortuna i den valgte kahytskategori
  • Helpension på skibet med valgmenu
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • Daglig rengøring
  • Service charge til en værdi af 630 kr.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt
  • Udflugter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter, forsikringer og vaccinationer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Kontakt egen læge angående vaccinationer. Gør opmærksom på, at du kun opholder dig de enkelte steder i kortere tid.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. august 2019 kl. 23:59

Krydstogt i Sydøstasien