Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Zakynthos – kridhvide sandstrande og græsk charme

Er du til hvide sandstrande, krystalblåt hav og sprudlende natur, så er den græske ferieø Zakynthos helt sikkert noget for dig. I bor på 3* hotel tæt på de smukkeste sandstrande og feriebyen Argassi.

ZAKYNTHOS I GRÆKENLAND - 1 uge på 3* hotel tæt på by og strand. Fly fra BLL og CPH i august.

Pris2.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

Værdi4.798

Rabat37

Spar1.800

Den græske ferieperle Zakynthos er indbegrebet af hvide sandstrande og azurblåt hav, men Zakynthos har meget mere at byde på end det: Historiske seværdigheder, et spektakulært dyreliv og betagende natur. Øen besidder desuden en god portion græsk charme og masser af gæstfrihed.

Skønne sandstrande
Zakynthos er efterhånden blevet berømt for sine kridhvide sandstrande og sit krystalklare vand, og det er ikke helt uden grund. På Zakynthos finder du nemlig flere fantastiske strande med finkornet sand, og mange af dem ligger ud for de populære feriebyer. Hvis du gerne vil lidt væk fra de mere turistede strande, så er Dafni Beach et rigtig godt bud. Stranden ligger temmelig afsides, men den er er helt sikkert et besøg af. På trods af at stranden ikke er særlig stor og ikke nær så velbesøgt, så er er der stadig et par liggestole, du kan slænge dig i.

Zakynthos spændende seværdigheder
Har du ikke tænkt dig at bruge hele din ferie på at ligge ved stranden og nyde tilværelsen, så er der masser af ting, du kan opleve på Zakynthos. Et af Zakynthos helt store trækplastre er Navagio Beach. Dette er en af de smukkeste strande i hele verden, og det er samtidig den mest fotograferede strand i Grækenland. Men skønhed er ikke det eneste Navagio Beach har at byde på. Midt i det hvide sand ligger nemlig et smuglerskib, som forliste i 1989 efter at være blevet jagtet af kystvagten, og skibet har siden da tiltrukket et hav af turister. 

Når du holder ferie på Zakynthos, må du endelig ikke snyde dig selv for at opleve havskildpadde Caretta Caretta. Den truede havskildpadde har eksisteret i mere end 90 millioner år, og et af dens fortrukne ynglesteder i Middelhavet er altså Zakynthos. Dette er et must-see og en oplevelse, du absolut ikke vil gå glip af. 

Zakynthos byder også på mange naturskabte seværdigheder som b.la. de blå grotter. Grotterne har fået navnet ”Blue Caves” pga. af det meget blå vand inde i dem, der får alt under vandet til at virke blåligt. Turen derud foregår i båd, og du må endelig huske at pakke badetøjet, for der er masser af dejlige steder, hvor du kan tage en afkølende dukkert.

Mad og drikke på Zakynthos 
På Zakynthos finder du et væld af lækre restauranter, som selvfølgelig server det bedste fra det græske menukort. Der findes mange små, lokale caféer og i de lidt større feriebyer, kan du også finde flere internationale restauranter. Der bliver produceret rigtig meget vin på Zakynthos, og derfor er det oplagt at vælge en lokal vin, når du går ud for at spise. Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Zakynthos t/r.
 • 7 overnatninger på Krinas Hotel (kat 3).
 • Dobbeltværelse med balkon.
 • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund:

 • Afrejse d. 12. aug.: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 4.798 kr. Spar 37 %.
 • Afrejse d. 19. aug.: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 4.598 kr. Spar 34 %.
 • Afrejse d. 26. aug.: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 4.598 kr. Spar 34 %.

København:

 • Afrejse d. 12. aug.: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 4.798 kr. Spar 37 %.
 • Afrejse d. 19. aug.: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 4.598 kr. Spar 34 %.
 • Afrejse d. 26. aug.: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 4.598 kr. Spar 34 %.

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):

 • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
 • Årsrejseforsikring – 278 kr.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Transport til og fra hotel - 130 kr.
 • Bagage – 190 kr.
 • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning). 


Krinas Hotel – kategori 3
Central beliggenhed, fantastisk atmosfære og et super venligt personale, er hvad der venter dig på Krinas Hotel. Hotellet ligger kun 500 meter fra hovedgaden i feriebyen Argassi, samt 700 meter fra byens dejlige sandstrand. Hotellet er perfekt for familier og par, som ønsker en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Hotellets absolutte samlingspunkt er det fine poolområde, som er omringet af en skøn og grøn have. Her er masser af liggestole, som du kan slænge dig på, og parasoller du kan slå op, når solen bliver en tand for skarp. Når du får brug for en afkølende dukkert, kan du hoppe en tur i hotellets pool. Her er selvfølgelig også en børnepool til hotellets yngste gæster. Ved poolområdet finder du også en poolbar, hvor du kan få små snacks og kolde forfriskninger.

Argassis dejlige sandstrand ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og her er der masser af mulighed for at få tanket energidepoterne op med afslapning på en af de mange liggestole. Ta’ en dukkert i det krystalklare hav, og spis frokost på en af de hyggelige strandbarer. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med vandsport, så er der også mulighed for dette her.

Krisna Hotel har ingen restaurant, men det bliver bestemt ikke noget problem at få noget at spise. Du skal nemlig ikke bevæge dig langt væk fra hotellet, før du støder ind i flere små taverner og hyggelige restauranter, som serverer både lokale og internationale retter. 4 km fra Argassi ligger Zante, øens største by, og her er udvalget af restauranter, barer og shoppingmuligheder endnu større. 

Dit ophold på Krinas Hotel er uden forplejning.

Flytider Billund:

- Afgang fra Billund kl. 08.30
- Ankomst til Zakynthos kl. 12.40
- Afgang fra Zakynthos kl. 13.40
- Ankomst til Billund kl. 15.55

Flytider København:

- Afgang fra København kl. 09.50
- Ankomst til Zakynthos kl. 14.00
- Afgang fra Zakynthos kl. 15.05
- Ankomst til København kl. 17.20

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Sun Tours på 70 23 07 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Sun Tours. 

Én unik kode gælder for én person ved 2 personer pr. dobbeltværelse. 

Rejsen inkluderer:

- Fly fra Billund eller København – Zakynthos t/r.
- 7 overnatninger på Krinas Hotel (kat 3).
- Dobbeltværelse med balkon.
- Dansktalende rejseledere.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):

- Afbestillingsforsikring - 249 kr.
- Årsrejseforsikring – 278 kr.
- Mad om bord på flyet kr. 180.
- Transport til og fra hotel - 130 kr.
- Bagage – 190 kr.
- Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning). 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Sun Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Sun Tours. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Sun Tours

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 08. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst