Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

London med Mamma Mia Musical

Har du ikke været i London før, eller er det på tide med et gensyn, så er her en oplagt chance. Rejsen inkluderer fly fra CPH, BLL, AAL eller AAR fra august til december, 2-4 nætter på hotel inkl. morgenmad og billet til Mamma Mia musical.

LONDON - 2-4 nætter på hotel & billet til musical. Fly fra CPH, BLL, AAL eller AAR fra aug. til dec.

Pris2.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
16 solgte

SPOTpris!

London er hele verdens hovedstad. Har du ikke været her før, så er tiden inde til at se St. Pauls Cathedral, Tower Bridge, Big Ben og det imponerende Buckingham Palace. Dertil kommer det ukendte og farverige London, som findes i kvarteret omkring Soho og Leicester Square og Covent Garden.

For de indkøbslystne ligger både Regent Street og Oxford Street og venter, mens de små designbutikker ligger i parralelgaden Carneby Street. Har du været i London før, så ved du, hvad vi taler om - og du ved også, at byen er som et skattekammer fyldt med nye muligheder for alle.


Rejsen inkluderer:

 • Fly til London t/r – fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage + en lille håndtaske (40x20x25)
 • 2-4 nt på 3* Hotel central i London
 • Morgenmad på hotellet
 • Billet til Mama Mia Musical
 • Fri wifi på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 450 kr. pr. nat.
 • 20 kg Bagage - 380 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Opgradering fra Standard til Top Price seating til teater – 250 kr. pr. pers. (anbefales)
 • Børn (7-11) år får 25% rabat iflg. Med 2 voksne – forbehold for vær. til 3-4 pers.

Børn under 6 år kan ikke deltage i denne tur, da de ikke kan komme ind i teateret.

Transfer
Alle lander i London Stansted Airport. Den ligger ca. 50 km nord for London. 
Øster Lindet anbefaler at tage toget – Stansted Express fra lufthavnen til Liverpool Street St. Det tager ca. 45 min og koster 7 pund pr. vej. 
Togene kører hvert kvarter og i de sene/tidlige timer hver halve time. 
Fra Liverpool Street St. kan man stige om til metroen.
Læs mere


Musical London Westend – Inkl.
Din største oplevelse i London kan nemt blive billetten til den verdenskendte musicals - Mamma Mia. Den oplevelse må ingen snyde sig selv for, og i denne deal har du det inkl. i din rejse. Mamma Mia er en klassiker, der har spillet i henholdsvis 20 år. Datoen for forestillingen, som er inkl. i prisen, står i pristabellen. Som udgangspunkt har I en standardbillet inkl. Disse er normalt bageste pladser på gulvet eller de 2 balkoner. Der er mulighed for at tilkøbe opgradering mod tillæg på 125 Dkr. Her får man de bedste ledige pladser på gulvet eller 1. balkon. Denne investering anbefales.

Mamma Mia
Fantastisk glad og livlig hit musical inspireret af ABBAs sange og med scenesætning på en lille græsk ø. Hele 22 af ABBA's sange inkl. Dancing Queen, SOS, Waterloo er med i opsætningen som nu spiller på sit 20 år – året rundt. Stykket spilles på Novella Teateret midt i teaterdistriktet ved Leicester Square. Stykket starter kl. 19.45. Mødetid 30 min. før. Afhentning af billetter 45-60 min før forestillingen i TicketBox på teateret. Varighed ca. 2 timer 35 min.

London Free Tours 
I London tilbydes mere end 10 forskellige Free Walking tours. Alt fra lokale bydele, de største seværdigheder, vagtskifte, Jack the Ripper tour, London Food tour og Harry Potter Tour. Turene er gratis, men guiden forventer at få drikkepenge, når turen er slut. Her kan må selv vurdere, hvor meget, man synes, turen har være værd. Turene er fra 2 til 6 timers varighed. De fleste foregår på engelsk. Der er mange afgange dagligt, og man skal tilmelde sig online. På nedenstående link kan I læse detaljerne for de enkelte ture og tilmelde jer det, I synes virker interssant. Se mere her

Hoteller

3* Travelodge London Bethnal Green
Populært 3* hotel centralt i London ca. 1500 m fra Liverpool St. Station. I modsætning til mange 3* London hoteller, så er dette både et indbydende og moderne hotel, hvor folk er ret glade for at bo. Her er en stor reception og en god atmosfære. Dejlig morgenbuffet er inkl. hver morgen. Hotellets 24 timers restaurant giver mulighed for at købe mad i løbet af dagen, ligesom der er café/bar på hotellet. Backyard Bar og La forchetta ligger 5 minutters fra hotellet. Nydelige dobbeltværelser wifi og safebox. Endvidere går hotellet op i at have let og lækkert sengetøj med pudevalg. Hotellet får høje ratings på tripadvisor. Nærmeste Metro: Bethnal Green ca. 150m. Turistskat betales lokalt.

Læs mere om Travelodge London Bethnal Green 

3* The President Hotel
Her bor du ikke bare centralt i London – du bor i smørhullet ved Russel Square. Et ældre hotel som er lidt slidt i kanterne. Folk er rigtig glade for at bo på hotellet – pga. den fantastiske beliggenhed og den gode atmosfære. Samtidig finder man her et ualmindeligt hjælpsomt personale. Hotellet er rimelig stort med ca. 500 værelser. Der er restaurant og bar/lounge på hotellet. Receptionen er døgnåben. Værelserne er i typisk London stil – dvs. forholdsvis små værelser. Alle er med tv, minibarm samt te og kaffefaciliteter. Opholdet er inkl. en enkel morgenbuffet.  Nærmeste Metro: Russel Square - 50m. Turistskat betales lokalt.

Læs mere om The President Hotel


London - byen der har det hele
London er byen, der har det hele; Masser af liv og stemning, teater og musicals i verdensklasse, fodbold med kæmpe publikumskulisser, små hyggelige lokale markeder, spændende arkitektur og ikke mindst masser af gammeldags engelske traditioner. Hvad med en tur på pubben midt på dagen eller english tea med kæmpe kagebord?

Londons gadebillede er et trafikalt kaos, men med metroen er du som turist godt hjulpet. Tag evt. også en tur med de røde dobbeltdækkere - de er som et ikon for byen og Rute 11 kører for kun 3 pund forbi mange af de store seværdigheder. Også Londons sorte taxaer er et ikon i gadebilledet - de minder om en svunden tid.

Den engelske pubkultur har dybe rødder og er en gave, som mange andre nationaliteter sukker efter. Her oplever du de lokales privatliv på tæt hold. De spiser her, holder frokostpause her, tager konen med om eftermiddagen og mødes med venner om aftenen.

Er du i London for at shoppe, så er Oxford Street et godt udgangspunkt. Ellers skal du prøve at aflægge et besøg i det store varehus Harrods. I områderne ved SOHO, Bond Street og Carnaby Street findes masser af små sjove specialbutikker. For billigere ting er det store Camden marked absolut både charmerende og interessant. Er du mere til kunst og kultur, så besøg f.eks. British Museum, Buckingham Palace, Tower eller måske Madam Tussauds.

Når sulten melder sig, så har London et enormt udbud af restauranter, der gør det let og fristende at spise ude hver aften. Og så er det faktisk ligegyldigt, om man har lyst til kinesisk, italiensk eller fast food. Du finder det hele i London. Men for at gøre det enkelt og engelsk kunne man jo også bare prøve med fish & chips

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly til London t/r – fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage + en lille håndtaske (40x20x25)
 • 2-4 nt på 3* Hotel central i London
 • Morgenmad på hotellet
 • Billet til Mama Mia Musical
 • Fri wifi på hotellet.

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 450 kr. pr. nat.
 • 20 kg Bagage - 380 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Opgradering fra Standard til Top Price seating til teater – 250 kr. pr. pers. (anbefales)
 • Børn (7-11) år får 25% rabat iflg. Med 2 voksne – forbehold for vær. til 3-4 pers.

Børn under 6 år kan ikke deltage i denne tur, da de ikke kan komme ind i teateret.

Transfer
Alle lander i London Stansted Airport. Den ligger ca. 50 km nord for London. 
Øster Lindet anbefaler at tage toget – Stansted Express fra lufthavnen til Liverpool Street St. Det tager ca. 45 min og koster 7 pund pr. vej. 
Togene kører hvert kvarter og i de sene/tidlige timer hver halve time. 
Fra Liverpool Street St. kan man stige om til metroen. Se mere https://www.stanstedexpress.com


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 09. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst