Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Nyhed: Safari og naturoplevelser i Sydafrika

Nyhed: Tag med Bravo Tours til nogle af Sydafrikas største naturoplevelser kombineret med det bedste fra safariens verden, nemlig The Big 5! I bor på Boulders Safari Lodge, der ligger på første parket til store dyreoplevelser i Kruger Nationalpark.

SYDAFRIKA - 10 dage med safari, udflugter & dansk rejseleder. Fly fra BLL/CPH i nov. & jan.

Pris16.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Sydafrika er kort sagt et forbløffende og fantastisk rejseland, der både byder på smuk og uovertruffen natur og imponerende safarioplevelser. På denne tur ser I det med egne øjne, når I kører den berømte panoramarute, der anses som et af de smukkeste steder i hele Sydafrika. Populært kalder mange det også Afrikas svar på Grand Canyon.

De smukke naturoplevelser kombineres med en unik safarioplevelse, for det bliver ikke større end The Big 5. Forhåbentligt ser I dem alle fem: næsehorn, elefanter, løver, bøfler og leoparder – og mange andre spændende dyr. I bor nemlig midt i det spændende safariområde Lowveld, der ligger midt mellem den berømte Kruger Nationalpark og Swaziland. Fra terrassen er der ofte direkte udsyn til de mange dyr. Samtidig er Boulders Safari Lodge kendt for sin hyggelige stemning – perfekt efter en spændende safaridag.

I Sydafrika starter oplevelserne fra første sekund – både fordi, der er et væld af oplevelser, men også fordi der ingen tidsforskel er. Det betyder, at du kan starte oplevelserne fra første sekund - uden jetlag.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.


Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København eller Billund til Johannesburg med flyskifte tur/retur
 • Transfer mellem lufthavn og hotel tur/retur
 • 1 overnatning på Bundu Lodge med halvpension
 • 6 overnatninger på Boulders Safari Lodge i telt med halvpension
 • To hele dage med Safari i Kruger National Park i åbne safaribiler
 • Sunset game drive i Boulders Safari Reserve med drinks og snacks
 • Vandresafari
 • Panoramaturen - heldagstur med følgende oplevelser inkluderet:
  Blyde River Canyon
  God´s Window
  Three Rondavels Lookout
  Pinnacle Lookout
  Bourke´s Luck Potholes
  Pilgrims Rest
 • Alle entreer
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Afrejse fra Billund 10 dage/7 nætter
Afrejse d. 08. november 2019 – SPOTpris 16.998 kr.
Afrejse d. 24. januar 2020 – SPOTpris 16.998 kr.

Afrejse fra København 10 dage/7 nætter
Afrejse d. 08. november 2019 – SPOTpris 16.998 kr.
Afrejse d. 24. januar 2020 – SPOTpris 16.998 kr.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Dette er ikke inkluderet:

 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Udflugter som ikke er nævnt i programmet.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 752 kr.
 • Opgradering til hytte – 400 kr. pr. person.

OBS! Da I besøger dyrene - og The Big 5 - i den vilde natur, er der ingen garanti for, at I oplever dyrene. Bravo Tours og safarirejselederne vil gøre alt for, at I oplever dem.

OBS! Bravo Tours anbefaler ikke, at børn under 6 år deltager på denne safari. Børn under 8 år kan ikke være med på vandresafarien (dag 4).


Program

Dag 1 – Afrejse fra Danmark
I dag starter et uforglemmeligt safarieventyr. Vi flyver fra Danmark via Istanbul til Johannesburg, hvor vores rejse for alvor starter.

Dag 2 – Ankomst i Sydafrika
Vi lander i Johannesburg tidligt om morgen. Her møder vi vores dansktalende rejseleder, der gør os selskab på resten af vores spændende safarioplevelser. Vi sætter kursen mod øst til Loweld, der ligger mellem Mozambique og Mpumalanga-området i Drakensberg. På vejen ser vi, hvorfor området populært kaldes Sydafrikas ”brødkurv”, når vi kører gennem enorme landbrugsområder.

Området, hvor vi skal bo, er særlig kendt for sit subtropiske klima, rige dyreliv og spændende historie. Dette område omfatter en række spektakulære reservater, herunder den verdensberømte Kruger National Park, store landbrugsområder og selvfølgelig den populære Panoramarute. Vi får mulighed for at se nærmere på det hele – for der venter mange oplevelsesrige dage forude.

Vi nyder en god middag i lodgen og går til ro efter vores informationsmøde med vores rejseleder – for vi skal være klar til morgendagens program.

Dag 3 – Panoramaruten og Afrikas svar på Gran Canyon  
I dag besøger vi Afrikas svar på Gran Canyon, når vi kører den berømte panoramarute, der bl.a. byder på stops ved Blyde River Canyon og God’s Window.

Panoramaruten byder, som navnet antyder, på helt vanvittige udsigter. Ruten strækker sig langs de mægtige Drakensbjerge, der er Sydafrikas længste og højeste bjergkæde. Køreturen byder udover mageløse udsigter også på fascinerende formationer, imponerende vandfald og smuk natur.

Et af dagens stop gør vi naturligvis ved et af højdepunkterne på ruten, nemlig Blyde River Canyon, der er den tredje største dal i verden. Floden, der løber i kløften, har givet navn til dalen, og det vi i dag kalder Gran Canyon i Sydafrika. Her får vi for alvor smukke udsigter foræret på stribe, mens afgrunden er 600 meter under os. Vi gør både et stop ved Gods Window, der viser det smukke, flade landskab og et fantastisk view over Kruger Nationalpark. Det andet stop gør vi ved ”De tre rondeller” – på engelsk Three Rondavels Lookout – der er et af de mest fotograferede steder på ruten. Herfra kan vi nemlig se tre bjerge, der har form som rondeller eller afrikanske hytter. Vi skal selvfølgelig også se nogle af de populære vandfald fx Lisbon og Berlin.

Det er blot nogle af højdepunkterne, der venter i dag – for der er selvfølgelig mange flere på panoramaruten. Det gælder bl.a. klippen The Pinnacle Rock, der ligger midt i dalen, naturfænomenet Bourke’s Luck Potholes, hvor floden har skåret op til 6 meter dybe huller i stenen, og den gamle, hyggelige guldgraver-by, Pilgrims Rest.

Efter dagens spændende oplevelser kører vi til Boulders Safari Lodge, hvor vi bor resten af rejsen.

Dag 4 – Vandretur blandt afrikanske dyr  
I dag står vi op og starter dagen med en fantastisk gå- og vandretur, hvor vi går en tur i lodgens eget safariområde. Her har vi mulighed for at møde flere af de kendte afrikanske dyr – det gælder både antiloper, giraffer, bøfler og zebraer. Er vi rigtig heldige, så kan vi også møde leoparder.

Efter en spændende tur, vender vi tilbage til vores lodge, hvor vi nyder resten af dagen, som vi har lyst. 

Ta’ en kop kaffe med udsigten til flere vilde dyr – det er næsten surrealistisk, at vi for kun et par dage siden sad i Danmark, mens girafferne nu danser forbi.

Om aftenen nyder vi en dejlig middag – inden der i morgen venter store oplevelser i Kruger Nationalpark.

Dag 5 – Game drive i Kruger Nationalpark  
I dag tager vi på opdagelse i Kruger Nationalpark i åbne safaribiler, så vi oplever området på fineste vis. På hele turen har vi selvfølgelig vores dansktalende rejseleder med, så vi kan høre mere om området og dyrene undervejs. Lokalguiden er samtidig vores trofaste følgesvend. Han kommer i området så ofte, at han næsten ved, hvor løverne sover – det gør vores chance for at opleve The Big 5 endnu større.

Kruger Nationalpark er kendt som et af verdens største områder til game drives – og det er uden sammenligning et fantastisk sted. Området er på 20.000 kvadratkilometer og grænser op til Zimbabwe og Mozambique. Her oplever vi både smuk og varierende natur og ikke mindst et væld af vilde dyr. I området bor der over 147 pattedyr og 500 fuglearter, og det gør området til et af verdens dyrerigeste. Her bor også The Big 5, der uden tvivl er det ypperste, man kan opleve inden for safariens verden.

Det bliver en dag i safariens tegn med fokus på alle de største safarioplevelser.

Dag 6 – Nyd lodgen og mærk den afrikanske stemning
Nyd en afslappende dag på lodgen. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har selvfølgelig mange forslag til, hvad du kan foretage dig, hvis du ikke blot vil nyde livet ved poolen. Bliver du ved poolen, så er der næsten garanti for, at masser af dyr kigger forbi.

Dag 7– Endnu et game drive i Kruger Nationalpark
I dag nyder vi gensynsglæden med Kruger Nationalpark. Her er der gamedrive på programmet, når vi bevæger os vidt omkring og får lov at se så mange dyr som overhovedet muligt. Måske mangler vi et par dyr på den berømte bucketliste over The Big 5 – og så er det naturligvis i dag, vi forsøger at få det hele med. Så vi vender hjem med så mange oplevelser som muligt.

En skøn dag med masser af dyreoplevelser og unik natur.

Dag 8 – Safari i solnedgangen
Om formiddagen nyder vi livet på lodgen, inden vi om eftermiddagen tager på en ægte sunset safari. Ved solnedgang finder vi et smukt sted at nyde den fx ved et af de mange vandhuller. Her nyder vi en drink, mens solen går ned, og dyrene nyder dagens sidste solstråler, inden mørket falder på. Vi tænder vores lygter på vej retur til lodgen, for nu er der mulighed for at møde nye spændende dyr på vores vej. 

Vi er tilbage på lodgen, så vi kan nå at nyde vores sidste afrikanske middag for denne gang, inden vi i morgen rejser hjem igen.

Dag 9 – På gensyn til Afrika
Vi kører mod lufthavnen i Johannesburg, hvor vi rejser fra sidst på eftermiddagen.

Dag 10 – Ankomst Danmark  
I dag lander vi i Danmark efter mange spændende oplevelser.


Boulders Safari Lodge
Vores safarilodge ligger i Lowveld mellem Mozambique og Mpumalanga-området i Drakensberg. Området er kendt for sit subtropiske klima og rige dyreliv, hvor bl.a. impalaer, kuduer, zebraer, giraffer, bøfler og sabelantilopper holder til. 

Lodgen har en dejlig pool og et hyggeligt loungeområde samt bar. Udendørs er der også en hyggelig bålplads. Der er gratis WiFi på lodgen.

På lodgen er der mulighed for at bo i nye telte eller bungalows. I teltene kan der bo to personer, mens der i bungalows er plads til 2 voksne og 2 børn under 11 år eller 3 voksne. Begge indkvarteringer fås også til enebrug med tillæg.

Praktisk info om Sydafrika: https://www.bravotours.dk/vard-at-vide/gode-rad/sydafrika/


Flyinfo:
Flytider Billund/flyskifte i Istanbul:
Afrejse fra Billund til Johannesburg kl. 17.30.
Ankomst til Johannesburg kl. 11.05.
Afrejse fra Johannesburg kl. 19.15
Ankomst til Billund kl. 09.30

Flytider København/flyskifte i Istanbul:
Afrejse fra København til Johannesburg kl. 18.30.
Ankomst til Johannesburg kl. 10.20.
Afrejse fra Johannesburg kl. 18.10
Ankomst til København kl. 09.45

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved min. to personer pr. dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København eller Billund til Johannesburg med flyskifte tur/retur
 • Transfer mellem lufthavn og hotel tur/retur
 • 1 overnatning på Bundu Lodge med halvpension
 • 6 overnatninger på Boulders Safari Lodge i telt med halvpension
 • To hele dage med Safari i Kruger National Park i åbne safaribiler
 • Sunset game drive i Boulders Safari Reserve med drinks og snacks
 • Vandresafari
 • Panoramaturen - heldagstur med følgende oplevelser inkluderet:
  Blyde River Canyon
  God´s Window
  Three Rondavels Lookout
  Pinnacle Lookout
  Bourke´s Luck Potholes
  Pilgrims Rest
 • Alle entreer
 • Dansktalende rejseleder.

Dette er ikke inkluderet:

 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Udflugter som ikke er nævnt i programmet.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 752 kr.
 • Opgradering til hytte – 400 kr. pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 16. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst