Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! München 3 overnatninger på 4* hotel

Tag med Vindrose Rejser til München - en moderne perle i den sydligste del af Tyskland. Byen er hjemsted for museer, teatre og store internationale virksomheder. Sejl en tur på floden eller se BMWs fantastiske museum.

MÜNCHEN - 3 overnatninger på 4* hotel inkl. morgenmad. Afrejse fra CPH fra nov. - marts.

Pris2.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Rejsen inkluderer:

• Direkte fly fra København med Norwegian
• 10 kg håndbagage
• 3 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Hotel Tryp München City Center
• Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Afrejse fra Kbh.  SPOTpris  fra 2.495 kr.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 


Hotellet

Det 4-stjernede hotel Tryp München City Center ligger 5 minutters gang fra Münchens hovedbanegård og områderne hvor Oktoberfesten afholdes. Hotellet har 201 værelser, som alle er udstyret med minibar, LCD-tv, gratis wi-fi, eget bad og internationale tv-kanaler. Derudover har værelserne skrivebord og hårtørrer. TRYP München City Center er et ikke-ryger-hotel og byder på gratis sauna, fitnesscenter, central bar og hotellounge. Hotellets lobbybar, CentralBar er åben fra kl. 17.00-1.00. Metrostationen Theresienwiese ligger 3 minutters gang fra TRYP München. Fra den nærliggende hovedbanegård er der hurtige forbindelser til Marienplatz og resten af byen. Ludwigsvorstadt er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i arkitektur og gamle bydele.

München

München er hovedstaden og den største by i den tyske delstat Bayern - Beliggende ved floden Isar nord for de bayerske alper. München er Tysklands tredjestørste by efter Berlin og Hamborg og er nogenlunde på størrelse med København.

München er meget mere end oktoberfest og store fadøl. Byen er hjemsted for nationale og internationale myndigheder, museer, teatre og store virksomheder. Byens stolthed er Bayern München, som er et af de bedste fodboldhold i Europa. Stadionet er helt klart en udflugt værd, og der er mange gange daglig rundture på Allianz arena. Erhvervslivet og økonomien klarer sig godt i byen, og München er en af de vigtigste finansbyer i Tyskland. BMW har et storslået museum, hvor man kan opleve alt fra flymotorer til biler og motorcykler. Ved museet finder I også den Oplympiske by, hvor der er en fantastisk udsigt fra TV-tårnet over det gamle olympiske stadion, den olympiske park, München og resten af Bayern. Med sine 290 meter er TV-tårnet den højeste bygning i byen. Nyd også  Marienplatz i  Münchens centrum med det gamle og det nye rådhus - helt sikkert en af Tysklands smukkeste pladser.

Bayern - Verdenskendte seværdigheder

Kommer man udenfor München har Bayern utallige maleriske landsbyer, middelalderlige residensbyer,  prægtige slotte, baroksmykkede kirker, middelalderlige klostre og knejsende borge: Verdensberømte er Schloss Neuschwanstein (kong Ludwig II) og Wieskirche (UNESCO-verdensarv; ligesom Limes , Würzburg, Bamberg og Regensburg) Der findes i alt over 100.000 arkitektoniske monumenter, mere end 1.200 museer og samlinger samt 40 førsteklasses teater- og operascener i Bayern. De årlige events som optoget Landshuter Hochzeit, passionsspillene i Oberammergau og julemarkedet Nürnberger Christkindlesmarkt må ikke glemmes.

Dachau, den berygtede KZ-lejr, der var den første koncentrationslejr i Tyskland,  ligger ligeledes lige udenfor München. Lejren blev sammen med Auschwitz prototypen på de andre KZ-lejre. Lejrens førstekommandant Theodor Eicke blev ansvarlig for samtlige lejre i Nazi-Tyskland. Dachau havde mere end 200.000 internerede fanger fra 1933 til 2. verdenskrigs afslutning, og det anslås at over 32.000 personer omkom i Dachau.        

 

 

 
 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

 

Én unik kode gælder for en rejse til én person.

Rejsen inkluderer:

• Direkte fly fra København med Norwegian
• 10 kg håndbagage
• 3 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Hotel Tryp München City Center
• Morgenmad alle dage.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 09. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst