Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED: Nice & Monaco

Oplev altid stemningsfulde Provence i Sydfrankrig med denne skræddersyede rejse, der står i kunstens og kulturens tegn. I skal bo i Nice på centralt hotel med solrig tagterrasse og udsigt over byen. Dansk rejseleder er med på hele turen.

NICE & MONACO - 5 dages rejse med udflugter, middage, morgenmad mm. afrejse fra CPH og BLL 4. nov.

Pris 4.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
11 solgte

SPOTpris!

Provence's klare lys og fantastiske natur har gennem hundredevis af år tiltrukket kunstnere fra hele verden. Picasso havde i en periode sit atelier i Antibes, og danske malere som Lundstrøm og Salto lod sig inspirere af middelhavslyset til at udføre nogle af deres mest anerkendte værker.

Denne rejse starter i Nice, hvor turen går til nogle af de steder, som tidligere dannede ramme om kunstneriske udfoldelser i verdensklasse. I Nice finder I også både cafeer, restauranter og spændende forretninger, mens de gamle smalle, gader emmer af ægte middelhavskultur. I kommer også til andre af områdets særprægede byer og markeder, herunder Antibes og Monaco. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København–Nice t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 overnatninger på 3* centralt Hotel Monsigny
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost den ene dag
 • Middag 2 aftener
 • Udflugt til Monaco
 • Byrundtur i Nice
 • Udflugt til Antibes
 • Dansk rejseleder

København d. 04. – 08. november
Pris pr. person i delt dobbeltværelse - SPOTpris: 4.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse – SPOTpris: 5.995 kr.

Billund d. 04. – 08. november
Pris pr. person i delt dobbeltværelse – SPOTpris: 5.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse – SPOTpris: 6.995 kr.

Tilkøb (Bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):

 • Afbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris.

Flytider fra København (med Norwegian):
Afrejse d. 04. november fra København kl. 10.20 – ankomst Nice kl. 12.40
Afrejse d. 08. november fra Nice kl. 13.20 – ankomst København kl. 15.35

Afrejse fra Billund (med Air France med mellemlanding):
Afrejse d. 04. november fra Billund kl. 06.00 – ankomst Nice kl. 11.35
Afrejse d. 08. november fra Nice kl. 14.35 – ankomst Billund kl. 22.15

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.
 


 
Rejseprogram 

Dag 1
Ankomst til Nice lufthavn omkring frokost, og vi starter allerede turens første udflugt med at køre til Antibes, Rivieraens tredjestørste by. Vi besøger det livlige provencalske marked i den gamle bydel, tager på en lille byrundtur og slutter med en dejlig provencalsk frokost i byen.

Inden vi forlader byen, vil der blive tid til at besøge borgen Château Grimaldi, hvor Picasso i en periode havde sit atelier.

Herefter kører vi til vores centralt beliggende hotel i Nice. Efter indkvartering bliver der mulighed for at udforske byen inden fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden besøger vi det lokale marked, hvor omegnens bønder selv sælger friske og fristende grønsager og frugter. Vi ser også det lokale blomstermarked og går på opdagelse i byens små gader, hvor maleriske småbutikker ligger dør om dør med moderne kunstgallerier. Frokost og resten af dagen er til oplevelser på egen hånd. 

Dag 3
Dagens udflugt går til Monaco, lilleputstaten på omkring 2 km2, hvor turister og andre på gennemfart ikke skal passere synlige grænsebomme, men hvor adgangsbilletten til et fast ophold kræver indtægter i multimillionærklassen. Efter frokost kører vi ad Moyenne-Corniche til ørnereden Éze Village, hvis beliggenhed er så fantastisk, at turister strømmer til for at betragte fænomenet. Byen ligger 400 m over havets overflade og en del af husene er opført på et klippefremspring. Der kan være trængsel af mennesker i trappegaderne, og man kan få indtryk af, at der er tale om filmkulisser. På trods af alle de plager, der gennem årene har ramt byen, har Éze alligevel formået at overleve.

Dag 4
Dagen er til oplevelser på egne hånd. Du har mulighed for at gå en tur i den gamle bydel, hvor her findes en labyrint af smalle og hyggelige gader. Et besøg på Musée Marc Chagall er et must, og museet kan prale med at have den største samling af Chagalls værker i verden.  Musée Matisse er også et besøg værd og her finder vi en af verdens største samlinger af Henri Matisses værker i form af malerier, foto, skulpturer og keramik.

Dagen rundes af med fælles middag.  

Dag 5
Midt på formiddagen kører vi til lufthavnen, hvorfra flyet letter mod Danmark.

Der tages forbehold for mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flyselskab og flytider, samt der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.Hotel Monsigny
3* Hotel Monsigny ligger i bydelen Gare de Provence Nord i Nice og byder på værelser med aircondition samt gratis wi-fi overalt. Hotellet har en restaurant og en solterrasse samt udsigt over byen. Og man kan nyde en drink i baren.

Samtlige værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler og eget marmorbadeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.

Hotellet ligger 7 minutters gang fra Nice-Ville Station, tæt på Musee National Marc Chagall og tæt på Place Massena samt 20 min. fra Promenade des Anglais. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos GIBA Travel på telefon 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GIBA Travel.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved en person i enkeltværelse eller to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København–Nice t/r
10 kg håndbagage
Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
4 overnatninger op 3* centralt Hotel Monsigny
Morgenmad alle dage
Frokost den ene dag
Middag 2 aftener
Udflugt til Monaco
Byrundtur i Nice
Udflugt til Antibes
Dansk rejseleder

Tilkøb (Bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):
Afbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på GIBA Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til GIBA Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

GIBA Travel

Odensevej 44, 1., 5550 Langeskov


Sidste chance: 02. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst