Wienerschnitzel på Gråbrødre Kro

Sidste chance!

Nyd en klassisk dansk wienerschnitzel på Gråbrødre Kro, der ligger i Københavns historiske hjerte på Gråbrødre Torv.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gråbrødre Torv har sin beliggenhed i den historiske del af København. Og her, blandt de romantiske bygningsværker og det berømte platantræ, finder du den nyåbnede restaurant Gråbrødre Kro - et spisested af den klassiske skole, med rødder i de danske og europæiske madtraditioner.

Wienerschnitzlen hører til blandt de mest traditionelle kroretter i dansk restaurationshistorie. Og trods sit ophav fra Wien, har dette paneret stykke kalvekød erobret de danske hjerter i generationer, hvor vi nærmest fristes til at kalde den en ret af dansk oprindelse. Derfor har den selvfølgelig fået sin faste plads på Gråbrødre Kros menukort.

Lige nu fejrer Gråbrødre Kro wienerschnitzlen med dette særtilbud til alle, som nyder en traditionel kroret til en skarp pris.

Gråbrødre Kro mørner kalvekødet med håndfaste greb, vender det i æg & rasp og steger kødet på panden. Herefter topper de retten med en “Dreng” (citron, friskrevet peberrod og benfri sild) og serverer måltidet med brasserede kartofler og skysovs.

Velbekomme og rigtig god fornøjelse!


Tilbuddet gælder for 

  • Wienerschnitzel med en “dreng” (citron, friskrevet peberrod og benfri sild). Serveres med brasserede kartofler og skysovs.

SPOTpris 129 kr.

Værdibeviset kan indløses mandag til lørdag fra kl. 18-21 til og med den 5. oktober 2019.

Obs: Det er ikke muligt at bestille bord til at sidde udenfor

Du reserverer bord på telefon 33110200 eller på mail på bord@gråbrødrekro.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Værdibeviset kan indløses mandag til lørdag fra kl. 18-21 til og med den 5. oktober 2019.

Obs: Det er ikke muligt at bestille bord til at sidde udenfor

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

En unik kode gælder for:

  • En wienerschnitzel med en “dreng” (citron, friskrevet peberrod og benfri sild). Serveres med brasserede kartofler og skysovs.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gråbrødre Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gråbrødre Kro

Gråbrdretorv 15, 1154 København K
Tlf.: 33 11 02 00 | CVR: 40102590 | dakotakim2002@yahoo.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. juli 2019 kl. 23:59

Wienerschnitzel på Gråbrødre Kro i København