Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Jule- og nytårskrydstogt i Asien med all inclusive

Pak kufferten og få en eksotisk jul og et sprudlende nytår på et enestående krydstogt i Asien, hvor du besøger Thailand, Vietnam, Cambodia, Malaysia og Singapore. Inkl. fly og 15-nætters krydstogt med All Inclusive. Rejs 20. dec. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT ASIEN - 15-nætters krydstogt med All Inclusive m.m. Fly fra CPH d. 20. december 2019.

Pris29.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Det flotte krydstogtskib Norwegian Jade tager dig med på en eksotisk og farverig rejse til nogle af de mest populære lande i Asien, hvor der er ekstra lange ophold ved storbyerne Bangkok, Ho Chi Minh City og Singapore. Lad dig betage af de fantastiske sandstrande og frodige regnskove, besøg buddhistiske, muslimske og hinduistiske helligdomme, shop løs på lokale markeder og nyd spændende og eksotisk mad. Alt sammen på én og samme rejse!

Du flyver fra København til Singapore, hvor du køres direkte til skibet for indtjekning. Først på aftenen stævner Norwegian Jade ud på den mageløse rejse, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med fem forskellige asiatiske lande. I stedet for stress og jag, kulde og blæst – som du finder i Danmark på denne tid af året – kan du nyde solskin og varme, mens du bare slapper af og lader dig forkæle. Den første dag ombord foregår til søs, så du kan blive fortrolig med det imponerende skib og alle hendes faciliteter. Her er både noget for de aktive og for dem, der bare gerne vil nyde livet.

Krydstogtets første anløb bliver på Koh Samui, der til trods for at være en turistdestination stadig er ganske uspoleret og fremstår som en idyllisk og frodig ø med flotte, hvide sandstrande og lækkert vand. Forlader du kystområderne og begiver dig ind midt på øen, mødes du af brusende vandfald og aber, der selv plukker kokosnødder i palmerne. Nyd stranden og havet, besøg et af de flotte buddhistiske templer, eller gør en god handel og køb silkeprodukter med dig hjem.

Du forbliver i ”smilets land” Thailand, når Norwegian Jade juleaftensdag lægger til i Laem Chabang. Dette er ”Bangkoks havn” beliggende ca. 1,5 times kørsel syd for den thailandske hovedstad. Skibet ligger her helt frem til næste dags aften, så du kan vælge at tage til Bangkok eller Pattaya på egen hånd eller tilkøbe en af skibets udflugter. Besøg f.eks. den gamle by Ayutthaya - der var hovedstad i kongedømmet Siam - og se bl.a. de fascinerende ruiner af byen foruden det royale palads, smukke templer og en af verdens største siddende Buddhaer.

Efter to dage lige syd for Bangkok fortsættes til Cambodia, der er kendt for fantastiske strande og krystalklart badevand, der indbyder til snorkling og dybhavsfiskeri. Du anløber krydstogtshavnen ved Sihanoukville og her er meget andet end vandaktiviteter – her møder du ægte cambodiansk kultur. Du finder mange markeder her, hvor der sælges alverdens ting og sager, og du skal absolut ikke acceptere den første og bedste pris – her handles. Tag ud på egen hånd – lej f.eks. en privat taxi eller en tuk tuk, som er det foretrukne transportmiddel på disse kanter – og få en stor og på mange måder autentisk oplevelse.

Næste land i rækken er Vietnam, hvor du har to anløber Phu My, der ligger i den sydlige del af landet og er et rigtig godt udgangspunkt for at udforske Ho Chi Minh City - det tidligere Saigon. Den er i dag en livlig storby, hvor du ser det moderne Vietnam med tydelige aftryk fra kolonitiden, hvor europæerne havde magten. Sæt dig til rette i en rickshaw, og lad din chauffør fragte dig forbi pagoder, imponerende kolonibygninger og livlige markeder som f.eks. Ben Thanh markedet – et historisk symbol på Saigon, fyldt med souvenirs og fristende dufte fra gadekøkkenerne. Byens Chinatown var tidligere fyldt med glædespiger og opiumhuler, men i dag finder du her lokale restauranter og medicinforretninger side om side med jadebutikker og templer. Store oplevelser får du også i Cu Chi Tunnellerne – det 250 km lange tunnelsystem med skjulte indgange fra Vietnamkrigen – og det frodige Mekong Delta med de velplejede rismarker og plantager.

Om morgenen på årets sidste dag ankommer du til Singapore - en hektisk, men fantastisk storby, der er en skøn blanding af gammelt og nyt. Flotte bygninger som det historiske parlament og nationalmuseet, orkidéhaven – der er den eneste tropiske have på UNESCOs verdensarvsliste – smukke templer og kulturelt varierende bydele er noget af alt det, Singapore har at byde på. Når klokken slår midnat, og 2019 bliver til 2020, ligger Norwegian Jade stadig i Singapore, så du får den ekstatiske feststemning med, når de lokale tager imod det nye år med et mageløst festfyrværkeri, hvor himlen over skyskraberne lyser op i alle regnbuens farver.

Først sidst på eftermiddagen nytårsdag forlader skibet Singapore og sejler tilbage til Thailand – denne gang med et stop i Phuket. Dette ferieparadis var tidligere et stort centrum for handel og er i dag derfor en smeltedigel af thai, malaysisk, kinesisk og vestlig kultur. I dag kommer mange her for de skønne palmestrande, hvor de kan slappe af og slikke sol med dramatiske, skovklædte bakker i baggrunden. Phang Nga Bay National Park – også kendt som James Bond Island – fremviser de ikoniske kalkstensklipper, der rejser sig op af havet og som ses i en af James Bond filmene, mens Phukets gamle bydel emmer af historie med spektakulære bygninger, der har hentet inspiration i en blanding af portugisisk og kinesisk arkitektur.

Det sidste land, du besøger på din rejse, er Malaysia, hvor du besøger to destinationer. Først anløbes Penang også kendt som ”Orientens Perle” – en naturskøn ø med frodig regnskov og bjerge beklædt med vandfald. I hovedbyen, Georgetown, ses det tydeligt, at øen er en tidligere engelsk koloni – dog med en eksotisk blanding af andre kulturer, da Penang som gammel handelsstation tiltrak både europæere, arabere, hinduer og kinesere. Besøg Baba Nyonya Mansion, der bevidner datidens overdådige livsstil blandt de rige koloniherrer.

Sidste anløb bliver i Port Klang ca. 40 km fra den atmosfærefyldte malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur, som bestemt er et besøg værd. Byen er det kommercielle, økonomiske og kulturelle centrum i Malaysia og fremstår som en fascinerende blanding af futuristiske bygninger af stål og glas – som f.eks. de to skyhøje Petronas tvillingetårne – yndefulde stenbygninger fra kolonitiden og prægtige moskéer med slanke minareter. Her er alt fra museer og religiøse helligdomme til imponerende skyskrabere og gode shoppingmuligheder.

Krydstogtet slutter samme sted, som det begyndte – i Singapore. Her ankommer du tidlig morgen den 5. januar, og samme dag går du ombord på flyet for at rejse hjem efter en uforglemmelig tur rundt i Asien til storbyer og paradisstrande og alt midt imellem.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Singapore t/r
 • 30 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 15-nætters krydstogt ombord på Norwegian Jade i den valgte kahytskategori
 • All Inclusive ombord på skibet
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Service charge på skibet
 • 60 minutters internetpakke
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse København d. 20. december 2019
Indvendig Kahyt på dæk 8-9: SPOTpris 29.990 kr.
Udvendig Kahyt på dæk 4-5: SPOTpris 34.490 kr.
Udvendig Kahyt på dæk 8: SPOTpris 36.990 kr.
Balkon Kahyt på dæk 9: SPOTpris 45.990 kr.
Balkon Kahyt på dæk 9-10, midtskibs: SPOTpris 46.990 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 12.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Øster Lindet anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Visum til Cambodia
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.
 • Udflugter og andre private udgifter.

Rejseplan
Afgang Danmark den 20. december 2019 og hjemkomst den 5. januar 2020.

20.12: Afrejse fra København
21.12: Ankomst til Singapore og transport til skibet for indtjekning. Afrejse Singapore kl. 18.00
22.12: På havet
23.12: Kl. 08.00-17.00 Koh Samui, Thailand
24.12: Kl. 07.00 ankomst Laem Chabang/Bangkok, Thailand
25.12: Kl. 18.00 afrejse Laem Chabang/Bangkok, Thailand
26.12: Kl. 09.00-19.00 Sihanoukville, Cambodia
27.12: På havet
28.12: Kl. 08.00 ankomst Phu My/Ho Chi Minh City, Vietnam
29.12: Kl. 18.00 afrejse Phu My/Ho Chi Minh City, Vietnam
30.12: På havet
31.12: Kl. 08.00 ankomst Singapore
01.01: Kl. 17.30 afrejse Singapore
02.01: Kl. 11.00-20.00 Phuket, Thailand
03.01: Kl. 08.00-18.00 Penang, Malaysia
04.01: Kl. 08.00-16.00 Port Klang/Kuala Lumpur, Malaysia
05.01: Kl. 07.00 ankomst Singapore. Hjemrejse

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Eksempler på kahytter
Disse er eksempler på kahytter på Norwegian Jade. Alle flotte og komfortable. Der kan være lidt forskel på indretning.

1) Indvendig kahyt (IB) ca. 13 m2
2) Udvendig kahyt (OA på dæk 4-5, OG på dæk 8) ca. 15 m2
3) Balkonkahyt (BA på dæk 9-10, BC på dæk 9) ca. 19 m2


Transport og hotel
Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

20/12:
Kl. 08.25-16.30 København – Doha
Kl. 20.15-09.15+1 Doha - Singapore

05/01: Kl. 20.45-00.20+1 Singapore – Doha
06/01: Kl. 01.35-06.20 Doha – København

Ombord på flyet er mad inkluderet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne

Transfer mellem lufthavn og skib er inkluderet på bade ud- og hjemrejsen.

Skibet
Norwegian Jade er bygget i 2006 og renoveret i 2017 endnu mere moderne og flottere end tidligere. Ny indretning og nyt design med masser af shows, aktiviteter og smagsoplevelser til både store og små. Hun er 294 meter lang og har plads til ca. 2400 passagerer og er medlem af Norwegian Cruise Lines Jewel-klasse, som også tæller søsterskibene Norwegian Jewel og Norwegian Gem.  

To swimmingpools og en børnepool, seks jacuzzier, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og konferenceværelser.  

Oplev spektakulære Broadway-inspireret shows om aftenen eller nyd et lækkert måltid i en af de talrige restauranter, der tilbyder et varierende udvalg af gastronomi fra hele verden. Spil på rouletten i skibets kæmpe Casino eller dans natten lang på skibets diskotek. Mulighederne er uendelige på denne perle af et krydstogtskib. 

Mad og drikke
Inklusive i prisen er All Inclusive, så alle måltider kan indtages ombord inklusive drikkevarer. Du har free dining og bestemmer dermed selv din spisetid, og hver dag har du flere forskellige buffet- og a la carte restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og du kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan du gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails. Således findes der både mojito bar, vinbar og ”The 5 o’clock Somewhere Bar”.   

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et brasiliansk steakhouse, en fransk bistro og en japansk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Læs mere om rederiets udflugter

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Der er visumpligt til Cambodia. Visum kan søges online.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 12.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Øster Lindet anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Singapore t/r
 • 30 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 15-nætters krydstogt ombord på Norwegian Jade i den valgte kahytskategori
 • All Inclusive ombord på skibet
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Service charge på skibet
 • 60 minutters internetpakke
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Visum til Cambodia
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.
 • Udflugter og andre private udgifter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

Der er visumpligt til Cambodia. Visum kan søges online.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogts- og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne. Priser her vil ikke kunne kombineres

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 20. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst