NYHED! 60 min. udfordrende escape room

Sidste chance!

NYHED! Kan I sammen opklare mysterier og slippe ud på 60 minutter? Glæd jer til en udfordrende dag med venner eller kollegaer hos Riddlehouse Escape Room, hvis kunder har kåret dem som Danmarks bedste escape room på TripAdvisor.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kan du opklare mysterierne og slippe ud på 60 minutter? Escape Room er en sjov og underholdende mission, der kræver masser af samarbejde og holdånd. Grupper á 4-6 personer spærres inde, og her skal I ved hjælp af ledetråde og skjulte spor løse forskellige opgaver, der til sidst udløser nøglen til friheden.

Det er en sjov og anderledes måde at tilbringe tid med enten gode venner eller kollegaer, hvis I skal have en dag med teambuilding.

Riddlehouse Escape Rooms kunder har kåret dem som DKs bedste escape room på TripAdvisor. Kom og oplev de fantastiske rum og se hvordan, der virkelig er kræset for alle detaljer. Lad spillet begynde! 

Se de fine anmeldelser her



Vælg mellem 2 Escape Rooms:

RAGNAROK (for 4-6 spillere)
Scenen er sat i Valhal: Loke har stjålet og gemt Mjølner, Thors hammer. Jætternes hær marcherer frem imod Asgård. Guderne er magtesløse. Om en time begynder Ragnarok. Odin, gudernes konge, har brug for en gruppe modige mennesker som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs.

I har 60 minutter til at finde hammeren. Kan I forhindre Ragnarok? Det er jer som bestemmer gudernes skæbne. Er I heltene som frelser Asgård?

SPYMASTER (for 4-6 spillere)
Den Kolde Krig: NATO og Warszawa-pagten bekæmper hinanden med alle midler undtagen direkte krig. Sovjet har sendt deres bedste spion til Danmark. The Spymaster. Han har infiltreret Stevnsfortet og stjålet plantegningerne over fortet.

I er en gruppe hemmelige agenter fra Forsvarets Efterretningstjeneste, som har lokaliseret The Spymasters hemmelige skjulested på et hotel i Køge. I har nu en time til at ransage The Spymasters værelse og finde de hemmelige dokumenter, inden han kommer tilbage. Kan i forhindre 3. verdenskrig?

SPOTpris: 119 kr. Normalpris: 299 kr. Spar 60%

Værdibeviset kan benyttes fra d. 5. juli til d. 31. august 2019.

Du booker ved at gå ind på www.riddlehouse.dk, hvor du finder det ønskede rum og spilletid. Er tiden grøn er der ledigt - rødt er der optaget.

Når du har fundet din ønskede tid, sender du en sms til tlf.: 71749141 eller en mail til hello@riddlehouse.dk med følgende info: 

  • Rum
  • Dato og starttid
  • Kundenavn, mail og tlf.
  • Hvor mange personer der skal spille/er købt beviser til (4-6 stk.)

Herefter vil man modtage en bookingbekræftelse på mail samt en reminder
24 timer før start.

Værdibeviset kan benyttes fra d. 5. juli til d. 31. august 2019.

 

Én unik kode gælder for 1 person ved min. køb til 4 personer for at besøge Riddlehouse Escape Room. 

Tilbuddet kan benyttes alle uges dage. 

Minimum køb á 4 værdibeviser, men du må købe så mange værdibeviser, du ønsker. Vær dog opmærksom på, at man max kan være 6 i et rum ad gangen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hanne Fabricius. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Riddlehouse Escape Room

Astersvej 23 D, 4600 Køge
Tlf.: 71 74 91 41 | CVR: 39946599 | palle@riddlehouse.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. juli 2019 kl. 23:59

Løs mysterier hos Riddlehouse Escape Room