Vinrejse i Bordeaux

Sidste chance!

Besøg vidunderlige Bordeaux i Sydfrankrig med denne vinrejse, der tager dig med til de store vinområder og traditionelle vingårde. Rejsen er inkl. fly, 4 overnatninger på 3* hotel med morgenmad, diverse udflugter, en lækker middag og dansk rejseleder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Bordeaux er symbol på god vin og forbillede for vine i hele verden. Med denne rejse kommer I til store vinområder som Medoc, Pomérol og Saint-Émilion. Udover vin byder rejsen på smagsprøver fra områdets ligeledes højt berømmede kultur og gastronomi.

På rejsen besøges vingårde i Pomérol og Saint Émilion, der er kendt for sine røde vine. I kommer ligeledes til området i Saint-Estèphe og Pauillac og Sauternes, som er kendt for sine søde hvidvine. Rejsens mål er at besøge såvel store som små vingårde og dermed give et indtryk af det gamle håndværk og de traditioner, der følger med. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København–Bordeaux t/r (med Brussels Airlines)
  • 10 kg håndbagage
  • Bus til transfers og udflugter
  • 4 overnatninger på 3* Quality Hotel Bordeaux Centre
  • 1 middag (dag 4)
  • 5 forskellige vinbesøg
  • Entré Cité de vin
  • Byrundtur til fods
  • Morgenmad alle dage
  • Dansktalende rejseleder

Afrejse København d. 07. – 11. oktober
Pris pr. person i delt dobbeltværelse - SPOTpris: 6.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse – SPOTpris: 8.995 kr.

Afrejse Billund d. 07. – 11. oktober
Pris pr. person i delt dobbeltværelse – SPOTpris: 7.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse – SPOTpris: 9.995 kr.

Begrænset antal pladser til salg.

Tilkøb (Bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):

  • Ekstra bagage (20 kg) t/r – 750 kr.
  • Fælles middag (dag 1) – 150 kr. pr. person.

Flytider med Brussels Airlines (mellemlanding i Amsterdam):
Afrejse d. 7. otober fra København kl. 06.40 – ankomst Bordeaux kl. 14.35
Afrejse d. 11. oktober fra Bordeaux kl. 15.20 – ankomst København kl. 20.20

Afrejse d. 7. oktober fra Billund kl. 07.05 – ankomst Bordeaux kl. 14.35
Afrejse d. 11. oktober fra Bordeaux kl. 15.20 – ankomst Billund kl. 22.35

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 



Rejsprogram

Den 07. oktober
Afrejse med fly fra Kastrup/Billund tidlig om morgenen og med mellemlanding, lander vi i Bordeaux først på eftermiddagen. Herfra kører vi til vores centralt beliggende hotel, Quality Hotel Bordeaux, hvor vi indkvarteres.

Den 08. oktober
Vi skal i dag se nærmere på vores værtsby, Bordeaux, der blev opført på UNESCOs verdensarvsliste i 2007. På vores byrundtur til fods i byens flotte centrum skal vi bl.a. se Palais Rohan, den vældige bygning, Grand Théâtre, samt en af de smukkeste gotiske kirker i Sydfrankrig, Cathédrale St. André.

Om eftermiddagen skal vi opleve et moderne monument, som viser byens dedikation til vin: La Cité du Vin.

På museet vil vi opleve vinen med alle sanserne og eksperter fra hele verden har været med til at kuratere samlingen, som viser en global tilgang til de universelle, kulturelle og symbolske roller vin spiller i forskellige kulturer.

Det arkitektoniske mesterværk, som ligger på bredden af Garonne-floden, har et imponerende ydre. Facaden af bygningen er som et 55 meter højt lysende fyrtårn konstrueret af glas paneler og perforeret aluminium. Og monumentet i sig selv ligner en knyttet vinstok, forankret i et glas underlag, som repræsenterer den nærliggende Garonne-flod.

Herefter er resten af dagen fri til oplevelser.

Den 09. oktober
Dagens udflugt går til Pomérol og Saint Émilion, Merlots hovedstad. Vi besøger et af de mange huse i Pomérol og vi skal naturligvis smage på vinene, der regnes for at være blandt verdens bedste.

Vi fortsætter til den smukke by Saint Émilion, som en af de mest kendte røde vine opkaldt efter byen. Efter fælles frokost besøger vi et af byens vinhuse.

Den 10. oktober
Vi kører til Médoc nord for Bordeaux, og her finder vi byen Pauillac og Saint-Estèphe. Omkring Pauillac ligger der flere vingårde og vi besøger en af dem og smager på deres vine inden vi fortsætter dagens oplevelser.  

OM eftermiddagen kører vi til det berømte vinområde Médoc, hvor vi besøger en vingård i Saint-Estèphe, hvor gårdene ligger spredt i kommunen. Vi hører om produktionen og smager på herlighederne, inden vi kører tilbage til Bordeaux. Fælles middag.

Den 11. oktober
Sidst på formiddagen forlader vi hotellet og kører til området syd for Bordeaux. Området er ikke kun kendt for sine rødvine, men også sine hvidvine. Den fornemmeste af disse søde hvidvine er Sauternes, der stammer fra vinmarkerne omkring fem små landsbyer. Vi besøger en af vinproducenterne, og smager på herlighederne inden vi kører til Bordeaux Lufthavn, hvorfra vi flyver sidst på eftermiddagen. Med mellemlanding, ankommer vi hen under aftenen. 
 
Flytider med Brussels Airlines (mellemlanding i Amsterdam):
Afrejse d. 7. otober fra København kl. 06.40 – ankomst Bordeaux kl. 14.35
Afrejse d. 11. oktober fra Bordeaux kl. 15.20 – ankomst København kl. 20.20
Afrejse d. 7. oktober fra København kl. 07.05 – ankomst Bordeaux kl. 14.35
Afrejse d. 11. oktober fra Bordeaux kl. 15.20 – ankomst København kl. 22.35

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Hotel
Det 3-stjernedes Quality Hotel Bordeaux Centre ligger i et gammelt palæ fra det 19. århundrede, tæt på det livlige Saint-Pierre-kvarter, omgivet af restauranter og butikker, 8 km fra Nouveau Stade Bordeaux. Der tilbydes moderne værelser i røde og hvide farvetoner, gratis højhastigheds-wi-fi og gratis adgang til motionslokalet ved siden af.

Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv samt Nespresso-kaffemaskine. Der er desuden adgang til samtlige værelser via elevator.

Quality Hotel ligger 2 minutters gang fra Grand Théâtre, 350 m fra Place des Quinconces og 450 m fra domkirken Saint-André. Fra sporvognsstoppestedet Grand Théâtre er der forbindelser til samtlige berømte seværdigheder i Bordeaux og togstationen Gare Saint-Jean. Der er ingen parkering på hotellet, da det ligger i en gågade, men du kan parkere på den nærliggende offentlige parkeringsplads, Grands Hommes, til nedsat pris.

Dette overnatningssted har fået en af de bedste karakterer i Bordeaux for beliggenheden! Gæsterne synes bedre om den i forhold til andre overnatningssteder i området.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos GIBA Travel på telefon 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GIBA Travel.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved en person i enkeltværelse eller to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København–Bordeaux t/r (med Brussels Airlines)
10 kg håndbagage
Bus til transfers og udflugter
4 overnatninger på 3* Quality Hotel Bordeaux Centre
1 middag (dag 4)
5 forskellige vinbesøg
Entré Cité de vin
Byrundtur til fods
Morgenmad alle dage
Dansktalende rejseleder

Afrejse København/Billund 7. oktober. Hjemkomst 11. oktober. 

Begrænset antal pladser til salg.

Tilkøb (Bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):
Ekstra bagage (20 kg) t/r – 750 kr.
Fælles middag (dag 1) – 150 kr. pr. person.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på GIBA Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til GIBA Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GIBA Travel

Torvet 3, 1 , 5750 Ringe
Tlf.: 91 52 60 62 | CVR: 38827405 | giba@gibatravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. juli 2019 kl. 23:59

Vinrejse i Bordeaux