Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Livsnyderferie i Piemonte

Oplev ægte gæstfrihed på det skønne landsted, Il Vigneto, på en bakketop omgivet af frodige vinmarker. Inkl fly t/r, billeje, piemontesisk gourmetmiddag, morgenmad og 4, 5 eller 7 overnatninger.

PIEMONTE - 4, 5 el. 7 nætter inkl. billeje, middag og morgenmad. Fra CPH og BLL fra aug. til okt.

Pris 3.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

SPOTpris!

Det skønne landsted, Il Vigneto, ligger på en bakketop i hjertet af Langhe området i Piemonte. Hotellet har en spektakulær udsigt over det frodige landskab og fra restaurantens terrasse udfolder der sig en flot panoramaudsigt over landskabet. 

Her vil man opleve ægte gæstfrihed på en smukt ombygget og renoveret bondegård. Hotellet har kun 6 værelser, og man er derfor garanteret en afslappet atmosfære og personlig service. Alle værelserne er rummelige og komfortable, indrettet med sans for detaljerne. Nogle har panoramabalkoner og andre har private haver. Der er også fri parkering og gratis trådløs internetadgang.

Restauranten serverer traditionelle regionale retter med et moderne touch. Alt sammen lavet er lavet efter hvilke råvarer der er i sæson af kokken Manolo Allochis i størst muligt omfang. Dertil har stedet en streng politik omkring brugen af deres råvarer. De køber kun fra producenter og bønder, som de selv har kendskab til.

Denne filosofi betyder også garanti for friske råvarer,  samt at pasta, brød og småkager der laves friskt i køkkenet. Hos Il Vigneto di Roddi og stedets restaurant følger man Slow Food bevægelsen, som stammer netop fra Piemonte. Dette er også noget som kommer til udtryk i hvordan den piemontesiske gourmetmiddag, som er inkluderet, er bliver lavet.

I løbet af foråret og sommeren er det muligt at få seafood retter, som kan nydes til frokost og middag udenfor på terrassen med den flotte udsigt. Dertil har Il Vigneto di Roddi en stor vinkælder, hvor det kan anbefales at prøve en aperitif i og smage nogle af regionens fineste vine.

Læs de fine anmeldelser på Tripadvisor


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Bergamo t/r med Ryanair
  • Fly fra Billund til Bergamo t/r med Ryanair.
  • 10 kg håndbagage.
  • Billeje alle dage – Fiat Panda eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer.
  • 4, 5 eller 7 overnatninger på Il Vigneto di Roddi i delt dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage.
  • 1 x 4-retters piemontesisk gourmetmiddag bestående af: antipasto, primi (pastaret), hovedret og dessert/ostebord – uden drikkevarer (på ankomstdagen).

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Bemærk at der betales turistskat på 1,5 euro pr. person pr. dag på stedet.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Ekstra bagage 20 kg - ca. 400 kr. pr. styk t/r (købes ved online check-in)Landstedet Il Vigneto
Il Vigneto blev bygget af landmanden Modesto Lodali i 1915, som producerede hasselnødder, vin og opdrættede kalve. Efter Modesto gik bort i 1997 gik ejendommen videre til familien. På det tidspunkt havde huset og ejendommen været forladt i år, og familien besluttede sig for at renovere det hele, med tanken om at åbne et trattoria med et par værelser på denne perfekte beliggenhed, kaldet Il Vigneto, som betyder "vingård" på italiensk.

Dette passende navn blev valgt på grund af placeringen på toppen Ravinali bakken, omgivet Dolcetto, Barbera og Nebbiolo vinmarker.  I september 2005 kom brødrene Manolo og Rossano Allochis , og tog over bestyrelsen og den daglige ledelse på hotellet og restauranten, som henholdsvis kok og general manager.

Lodali familien har i mellemtiden fokuseret sin indsats på vinproduktion (www.lodali.it), og har i de senere par år gjort store fremskridt for at opnå en ekstraordinær grad af kvalitet, der er yderst værdsat både på de lokale handlere og i hele verden. 

Området
I det nordlige Italien ligger den kendte vin- og madregion Piemonte. Karakteristisk for området er en smuk, grøn og frodig natur, der er beriget med bløde bakker, skovområder og næsten endeløse rækker af vinmarker, lige syd for de italienske alper. På grund af dette kaldte romerne Piemonte for "landet ved bjergets fod". Selvom området ikke er Italiens største vinregion, hvad angår kvantitet, har Piemonte med sine topkvalitets vine fået et solidt omdømme blandt vin connaisseurs.

For bare at nævne få, er det netop i Piemonte at Barolo og Barbaresco bliver produceret, samt den mousserende vin Asti Spumante. Grunden til dette er det til tider rå og barske klima i området samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene. Når det kommer til råvarerne i området, er det mest nævneværdige alle de fantastiske trøfler der finder her. På trods af alle disse fantastiske ting er området ikke overrendt med turister, og italienerne kender selv og påskønner til alt evighed den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder man også i Piemonte charmerende byer på de fremtrædende bakker, stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og klostre finder man i store baner. En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver dig en fantastisk oplevelse i form af den mildest talt imponerende udsigt ud over det bakkede landskab og de snedækkede alper i det fjerne. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som har givet navn til den før nævnte vin. Hovedstaden i regionen, Torino, har også meget at byde på, blandt andet et af Italiens største madmekka, fødevarehuset Eataly. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

1 unik kode gælder for en person v. køb til min. 2 personer og inkluderer:

Rejsen inkluderer:

- Fly fra København til Bergamo t/r med Ryanair
- Fly fra Billund til Bergamo t/r med Ryanair.
- 10 kg håndbagage.
- Billeje alle dage – Fiat Panda eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer.
- 4, 5 eller 7 overnatninger på Il Vigneto di Roddi i delt dobbeltværelse.
- Morgenmad alle dage.
- 1 x 4-retters piemontesisk gourmetmiddag bestående af: antipasto, primi (pastaret), hovedret og dessert/ostebord – uden drikkevarer (på ankomstdagen).
- Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Bemærk at der betales turistskat på 1,5 euro pr. person pr. dag på stedet.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

- Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
- Ekstra bagage 20 kg - ca. 400 kr. pr. styk t/r (købes ved online check-in)

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilbuddet gælder kun, hvis man er to fuldt betalende personer, der rejser sammen og deler dobbeltværelse.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose Rejser. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 23. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst