Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse og badeferie på Bali

Oplev det det guddommelige Bali og slut af med en paradisisk afslapning på den eventyrlige vulkanø i Indonesien. Rejsen går fra København eller Billund fra oktober til februar og er inkl. både rundrejse og badeferie samt dansk rejseleder.

BALI - 14 el. 17 dage med oplevelser, badeferie og dansk rejseleder. Fly fra CPH/BLL fra okt.-feb.

Pris 12.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

SPOTpris!

Oplev det magiske, eksotiske og eventyrlige Bali på en rejse spækket med unik kultur, natur, og religion. På Bali finder du en helt særlig ro, når du oplever de hellige templer, uberørte regnskove, smukke risterrasser, imponerende vulkaner og de lækre palmestrande. 

Bravo Tours har sammensat en fantastisk rundrejse, der viser dig alt det bedste, som Bali byder på i sommerhalvåret. En ideel rejseperiode, når du vil besøge den magiske ø. Her er vejret bedst – både til oplevelser og ren afslapning. Rejsen er inkl. en uges rundrejse, som bl.a. går til kunstnerbyer, lokale stammer, smukke vandfald og meget, meget mere. Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Rejsen inkluderer også en masse lækre, lokale måltider, som er nøje udvalgt, så du smager det bedste af Bali. Rundrejsen sluttes af på bedste vis ved Sanurs eller Seminyaks fabelagtige strande. 

Velkommen til et lille stykke af paradis!

Vær opmærksom på, at nogle af rejserne er på 14 dage og andre er på 17.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København eller Billund tur/retur*
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet.
 • Underholdningssystem på flyet.
 • Transport, udflugter og entréer ifølge program.
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen og badeferien.
 • 6 frokoster på rundrejsen.
 • 6 middage på rundrejsen.
 • Otte dages Bali-rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller.
 • 4 eller 7 overnatninger på Hotel Abian Harmony i Sanur eller Parigata Resort & Spa.
 • Dansktalende rejseleder.

* På afgange med 14 dage flyves med Thai Airways. På afgange med 17 dage flyves med Turkish Airlines.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse
:

Afrejse fra København – 14 dage/11 nætter
(badeferie på Abian Harmony)

Afrejse d. 06. oktober 2019 - SPOTpris 12.998 kr.
Afrejse d. 20. oktober 2019 – SPOTpris 12.998 kr.

Afrejse fra København – 17 dage/14 nætter
(badeferie på Abian Harmony)

Afrejse d. 26. november 2020 – SPOTpris 13.998 kr.
Afrejse d. 14. januar 2020 - SPOTpris 14.998 kr.
Afrejse d. 25. februar 2020 – SPOTpris 14.998 kr.

Afrejse fra København – 17 dage/14 nætter
(badeferie på Parigata Resort & Spa)

Afrejse d. 26. november 2019 – SPOTpris 14.698 kr.
Afrejse d. 14. januar 2020 – SPOTpris 15.598 kr.
Afrejse d. 25. februar 2020 – SPOTpris 15.598 kr.

Afrejse fra Billund – 17 dage/14 nætter
(badeferie på Abian Harmony)
Afrejse d. 26. november 2020 – SPOTpris 13.998 kr.
Afrejse d. 14. januar 2020 - SPOTpris 14.998 kr.
Afrejse d. 28. januar 2020 - SPOTpris 14.998 kr.
Afrejse d. 25. februar 2020 – SPOTpris 14.998 kr.

Afrejse fra Billund – 17 dage/14 nætter
(badeferie på Parigata Resort & Spa)
Afrejse d. 26. november 2019 – SPOTpris 14.698 kr.
Afrejse d. 14. januar 2020 – SPOTpris 15.598 kr.
Afrejse d. 28. januar 2020 - SPOTpris 15.598 kr.
Afrejse d. 25. februar 2020 – SPOTpris 15.598 kr.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkevarer og øvrige måltider.
 • Drikkepenge (ca. kr. 200-250).

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.
 • Eneværelsestillæg - 2.520 kr. (Abian Harmony) - 3.220 kr. (Parigata Resort & Spa)


 

Rejsens program

Dag 1 – Afrejse fra Danmark

Vi forlader København eller Billund og flyver mod Bali, hvor der venter et hav af spændende oplevelser. Vi flyver med et af verdens bedste flyselskaber, Thai Airways, så du får den mest behagelige rejse. Der er selvfølgelig flere måltider og forplejning om bord.

Dag 2 – Ankomst til Bali og Kuta
Vi ankommer til Balis lufthavn i Denpasar, hvor vores dansktalende rejseleder venter i ankomsthallen. Vi kører afsted mod hotellet, og oplever hurtigt, at Bali er noget helt anderledes end Danmark, men ganske unik! Balis befolkning er enormt smilende, nysgerrige og meget imødekommende for besøgende.

Selve Bali er en republik, der hører under Indonesien, hvor 95 procent af befolkningen på øen er hinduer og præget af ritualisme og guder.

Vi tjekker ind på vores hotel tæt ved stranden i Kuta. Området er et af Balis største ferieområder med et væld af små, hyggelige butikker og restauranter. Nyd eftermiddagen som du har lyst – om aftenen er der en dejlig velkomstmiddag.

Dag 3 – Templer og risterrasser
Vi starter dagen i byen Mengwi, hvor vi besøger det kongelige vandtempel, Taman Ayun. Her hersker en helt speciel ro. Vores dansktalende rejseleder give os indsigt i, hvordan Bali-hinduisme er kendt for sine utallige ritualer, og hvordan det er en stor del af hverdagen.

Videre på vores vej stopper vi og spiser frokost med udsigt til de meget smukke risterasser og plantager. På det lokale marked bliver der virkelig god mulighed for at få indblik i de eksotiske ingredienser, som er en helt naturlig del af hverdagen her. Et lokalt marked er samtidigt det perfekte sted at komme helt tæt på balineserne, som møder os med masser af smil og oprigtig venlighed.

Fremme på vores hotel ved stranden i Pemueterian er det tid til at slappe af og bade ved den smukke strand. Om aftenen er der middag på hotellet.

Dag 4 – Snorkling, landbrug og varme kilder
Vi starter dagen med morgenmad på hotellet og nyder formiddagen i ro og mag. Der bliver mulighed for fx at bade og snorkle, så vi også kan opleve, hvor smuk Bali er under havets overflade. Pemueterian er nemlig kendt for at have Balis største og smukkeste koralrev.

Vi nyder en god frokost, inden vi besøger Atlas Pearl Farm og oplever, hvordan perler bliver til. Vi besøger også et landbrug, hvor de dyrker vindruer, inden vi fortsætter til Banjars varme kilder, hvor der er mulighed for at bade.

Om eftermiddagen ankommer vi til hotellet Aneka Lovina, hvor vi slapper af og nyder en god middag.

Dag 5 – Vilde delfiner, Vandgudens Tempel og Kecak-dans
Tidligt om morgenen sejler vi ud fra stranden for at se efter vilde delfiner. Store flokke af delfiner finder ofte vej til havet ud for Lovina, og det er altid fascinerende at se disse havdyr springe op ved siden af båden. Området er også kendt for sine smukke udsigter, hvor den ene flotte udsigt bliver afløst af en ny. I området finder vi det berømte Git-Git vandfald, der har et fald på 40 meter.

Videre på vores rejse skal vi til tvillingesøerne, som er en del af det store vulkankrater ved Bratan-søen. Vi besøger det ikoniske Ulan Danu, også kaldet Vandgudens Tempel, og hører mere om områdets kultur, hvor tre religioner lever i harmoni med hinanden.
Turen går videre til hele Balis kunstmekka, Ubud, en hyggelig kunstnerlandsby med en fantastisk atmosfære og pragtfuld natur.

Om aftenen, inden middagen, oplever vi den specielle og berømte kecak-dans, som er en kulturarv med en åndeløs blanding af musik, blændende trancedans og fortryllende historier.
Vi spiser middag på en hyggelig lokal restaurant efter en dag fuld af oplevelser! Overnatning i Ubud.

Dag 6 – Cykeltur og afslapning i Ubud
Tidligt kører vi op mod Kintamani-krateret og nyder den flotte udsigt over Batur-vulkanen. Vi starter vores cykeltur gennem små landsbyer i adstadigt tempo med flere stop. På cykel kommer vi tæt på lokalbefolkningen og ser det ”ægte” Bali. Turen går mest nedad og forgår i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Vi slutter af med en god frokost, inden vi vender tilbage til hotellet i Ubud.
Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Dag 7 – Fridag i Ubud
Dagen er på egen hånd i Ubud, hvor du fx kan gå på galleri, få massage, købe træudskæringer eller besøge byens berømte marked. Ubud er mest kendt for sit smukke kunsthåndværk, og derfor er her også mange malere, kunstnere og håndværkere, som udstiller side om side. Desuden har filmen “Spis, bed, elsk” i særdeleshed sat Ubud på landkortet,

Gallerierne bugner af smuk kunst på alle mulige måder, og der er exceptionelle træskærere i området. Du kan også besøge abeskoven - et tempelkompleks i junglen, der er berømt for sine mange makakaber, der betragter stedet som deres hjem. Mulighederne er mange – uanset, hvad du vælger, byder Ubud på uforglemmelige ferieminder! Din rejseleder hjælper dig gerne på vej.

Dag 8 – Plantager, risterrasser og afslapning ved stranden
Vi forlader kunstnerbyen Ubud og sætter kursen mod flere fantastiske scenerier. Vi kører på en smuk og snoet vej gennem de risterrasser, der ofte ses på postkort – nu kan du bare selv tage billedet. Vi kommer gennem byerne Selat og Bebandem og tæt på plantagerne ved Selak, der kendes for slangeskindsfrugten. Vi besøger også det smukt beliggende Tirtagangga Vandpalads, inden vi når den hyggelige by Candidasa på det østlige Bali. Vi tjekker ind på vores lækre hotel ved stranden og nyder resten af eftermiddagen i ro og mag. Vi spiser middag på en lokal restaurant.

Dag 9 – Lokale stammer, Klungkung kongepalads og Mads Langes grav
Vi spiser morgenmad og kører herefter af sted for at besøge stammen i Tenganan, som er kendt for at skabe smukke, udskårne kalendere på bambusblade. I byen Klungkung, som var et af de sidste kongedømmer på Bali, ser vi det gamle kongepalads. Vi besøger den gamle højesteret, Kertagosa, der er et af de smukkeste levn fra fortiden. I loftet i den gamle pavillon ser vi de imponerende loftsmalerier, der blandt andet beskriver de grusomme straffe, som fanger led.

Vi slutter rundrejsen af med et besøg ved Mads Langes grav. Han var en kendt person i de første handelsstationer i Sydøstasien. Besøget er en værdig afslutning på turen og rejsen gennem balinesisk kultur, historie og hverdag. Sidst på eftermiddagen kommer vi til hotellet i Sanur, hvor der bliver tid til at slappe af.

Dag 10-13/16 – Nyd badeferien på det sydlige Bali
Efter begivenhedsrige og oplevelsesrige dage står de sidste 4 nætter i daseferiens tegn. Nyd livet ved hotellet, swimmingpoolen eller stranden. Få en omgang massage og spis noget fantastisk mad – der er masser af muligheder for at gøre afslutningen på din ferie helt perfekt.

Dag 14/17 – Hjemme igen
Vi lander i Københavns eller Billund Lufthavn efter en rejse fyldt med magi og store ferieoplevelser.

Flyinformation 
Flytider København 6/10 f.eks.:
Afrejse fra København via Bangkok til Denpasar den 6/10 kl. 14.25
Ankomst til Denpasar den 7/10 kl. 14.55.
Afrejse fra Denpasar via Bangkok den 18/10 kl. 16.55
Ankomst til København den 19/10 kl. 07.40

Flytider Billund
Afrejse fra Billund kl. 18.40
Ankomst til Bali kl. 20.20 dagen efter
Afrejse fra  Bali kl. 21.35
Ankomst til Billund kl. 11.20

På afgange med 14 dage flyves med Thai Airways. På afgange med 17 dage flyves med Turkish Airlines.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København/Billund tur/retur*
Flere måltider og drikkevarer på flyet.
Underholdningssystem på flyet.
Transport, udflugter og entréer ifølge program.
Daglig morgenmad på hele rundrejsen og badeferien.
6 frokoster på rundrejsen.
6 middage på rundrejsen.
Otte dages Bali-rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller.
4 eller 7 overnatninger på Hotel Abian Harmony i Sanur eller Parigata Resort & Spa.
Dansktalende rejseleder.

* På afgange med 14 dage flyves med Thai Airways. På afgange med 17 dage flyves med Turkish Airlines.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Betaling

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo senest 70 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:
Drikkevarer og øvrige måltider.
Drikkepenge (ca. kr. 200-250).

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.
Eneværelsestillæg - 2.520 kr. (Abian Harmony) - 3.220 kr. (Parigata Resort & Spa)

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 23. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst