Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Herskabeligt herregårdsophold på Langeland

Nyd sommeren på Herregaarden Broløkke, der byder på diskret luksus i smukke historiske rammer på Langeland. Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger med 4-retters middag og morgenmad.

HERREGAARDEN BROLØKKE på Langeland - ophold med 4-retters middag & morgenmad. Vælg 1 eller 2 nætter.

Pris 898*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr

Miljøtillæg 65 kr. pr. person pr. døgn i juli og august.
Miljøtillæg 75 kr. pr. person pr. døgn i september.

112 solgte

Værdi1.999

Rabat55

Spar1.101

Forestil jer et sted, hvor stilheden er total. Hvor fredfyldt landidyl, store smukke vidder og elegant herregårdskultur igennem århundreder har inspireret kunstmalere og forfattere.

Det er Herregaarden Broløkke på Langeland.

Vi befinder os langt fra alfarvej. Herregaarden Broløkke er opført i barokstil i 1700-tallet – og er i dag synonym med kvalitet og elegance.

Broløkke fungerede i flere århundrede som lyst- og jagtslot og sommerresidens for et af Danmarks mægtigste grevskaber Ahlefeldt-Laurvig.

Og så var det her, at bl.a. H.C. Andersen, Paul Fischer og Karen Blixen fandt både kunstnerisk afsæt og åndeligt pusterum. På dette fantastiske sted har grever, baroner og kongelige festet, hyldet jagtens glæder og ikke mindst slappet af fjernt fra storbyens larm og travlhed.

Herregaarden Broløkke er mere end 400 år fyldt med spændende oplevelser, og et ophold her giver en fantastisk mulighed for afslapning i komfortable og smukke rammer og nyde skøn mad.


Vælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i nyindrettet dobbeltværelse i sidebygningen
 • Velkomstdrink serveret i rød stue
 • 4-retters årsbestemt herregårdsmiddag efter køkkenchefens valg
 • Herskablig morgenbuffet.

SPOTpris 898 kr.* for 2 personer. Normalpris 1.999 kr. Spar 55 %

* Miljøtillæg 65 kr. pr. person pr. døgn i juli og august.
* Miljøtillæg 75 kr. pr. person pr. døgn i september.

Opholdet kan benyttes med ankomst torsdag-søndag til og med d. 30. september 2019.

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i nyindrettet dobbeltværelse i sidebygningen
 • Velkomstdrink serveret i rød stue
 • 4-retters årsbestemt herregårdsmiddag efter køkkenchefens valg begge dage
 • Herskablig morgenbuffet.

SPOTpris 1.796 kr. for 2 personer. Normalpris 3.998 kr. Spar 55 %

* Miljøtillæg 65 kr. pr. person pr. døgn i juli og august.
* Miljøtillæg 75 kr. pr. person pr. døgn i september.

Opholdet kan benyttes med ankomst torsdag og lørdag til og med d. 30. september 2019.

Tillæg (betales direkte til Herregaaden Broløkke):

 • Miljøtillæg 65 kr. pr. person pr. døgn i juli og august
 • Miljøtillæg 75 kr. pr. person pr. døgn i september
 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg 200 kr. pr. værelse pr. nat i juni, juli og august

Tilkøb (betales direkte til Herregaaden Broløkke):

 • Værelse med eget bad og toilet - 150 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Opgradering til værelse i hovedbygningen - 150 kr. pr. værelse pr. nat.

OBS: Mange af værelserne er uden eget toilet og bad på grund af restriktioner fra fredningsmyndighederne.

Tjek ind: Tidligst kl. 16.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

OBS! Du kan ikke undgå at gå på trapper på Broløkke, så det er ikke egnet til rullestole og meget dårligt gående.


En gammel herregård
Broløkke omtales første gang i 1512. Dengang hed stedet Brobjerg og var krongods. Siden blev herregaarden og dens jorde en vital del af Danmarks mægtigste grevskab, Ahlefeldt-Laurvig i mere end 245 år.

Da grevefamilien i 1700-tallet opførte de smukke gule hovedbygninger opad Sydlange-lands højeste hatbakke var udsigten storslået i mere end én forstand. Indtil lensafløsningsloven i 1919 ejede grevskabet nemlig 3/5 af den grønne ø, 447 fæstegårde og 688 huse. Desuden inkluderede herregaarden besiddelser andre steder i landet og i Norge samt i Schlesvig.

I 2005 blev herregaarden, som på daværende tidspunkt stort set var en ruin, overtaget af de nuværende ejere, Pernille og Nils Palmqvist.

Og en herregård tager den tid, en herregård tager.

Med et samlet budget på over 65 mio kr., godt hjulpet af Fonden Realdania, den tidligere Kulturarvsstyrelse, og Bentsen Fonden påbegyndtes istandsættelsen af hele herregårdsanlægget i april 2005. Hovedbygningen og et par sidebygninger står nu helt færdige – mens flere andre bygninger fortsat er under renovering.

Indkvartering
På Broløkke sover I i pragtfulde kulturhistoriske omgivelser. Herregaarden er i dag moderniseret med sans for både historiens vingesus og trendy detaljer, der tilfredsstiller den moderne gæst.

De foreløbig 32 istandsatte værelser har hver især deres helt egen sjæl og æstetik, skabt specielt til dette herlige sted. De lyst indrettede værelser, med antikke møbler og himmelsenge, har navne som Arne, Erik og Frede. Opkaldt efter tidligere tiders karle. Stilen er således autentisk, så I føler jer hensat til de gode gamle dage på herregaarden.

Nogle af værelserne er indrettet i det såkaldte ’Sneppehus’ eller Kavalérfløjen, som det også hed. Her fandtes der tidligere en række gæsteværelser, som blev brugt til herregaardens mange jagtgæster.

Mærk historiens vingesus
Alle gæster har adgang til de smukke, gamle stuer og kan benytte alle faciliteter gratis. Komfort, diskret luksus og en rolig atmosfære skaber de bedste forudsætninger for et godt ophold på den historiske herregård.

I hovedbygningen har hvert rum sin egen stemning. Her kan I opleve ægte klunkestuer, jagtværelser og flotte restaurerede vægmalerier. Og overalt hvor I bevæger jer, vil I kunne opleve, hvordan der trækkes tråde tilbage til den periode i dansk kultur- og bygningshistorie, som kaldes for 'stilblandingsperioden'.

Restaurant med madglæde
I køkkenet laver de mad med hjerte og hoved. De to kokke har været længe i restauranten og er kendt for deres stabile høje niveau. Maden er klassisk dansk og noget med et moderne præg. Retterne er pænt komponeret og med masser af smag. Der er tale om retter, der vil skabe henrykkelse ved ethvert bord.

Stor park og badestrande
Udenfor kan I nyde den smukke udsigt over marker og skov på den store sydvendte terrasse eller en spadseretur i den nyetablerede sansehave med skyggefulde lækroge, karpebassin, smukke roser og stauder.

Til herregaarden hører et stort parkanlæg, der sandsynligvis går tilbage til 1758, og som bygningen antagelig er tegnet af Georg Dietrich Tschierske. Oprindeligt var der tale om et smukt, labyrintlignende, formfast barokt haveanlæg med flere niveauer. I dag kan I stadig ane formen på det gamle barokke anlæg med et smukt dobbelt alléforløb, som indgang til jeres ophold.

Broløkke ligger kun 800 meter fra én af Danmarks bedste badestrande. Langelandsfortet, som havde en vital rolle under den kolde krig, og som i dag er museum, ligger kun få minutters kørsel fra Broløkke. Og arealerne med de verdenskendte vilde heste ligger også ganske nær. Den charmerende Bagenkop havn ligger også kun 5 minutters kørsel fra Broløkke.

En fredet ejendom
Kulturarvsstyrelsen udpegede i 2010 en liste over de 10 mest spændende nyfredninger og restaureringsprojekter i landet. På den liste blev Herregaarden Broløkke kåret som landets tredjevæsentligste restaureringsprojekt.

På Styrelsens hjemmeside kan man bl.a. læse: 'Herregaarden Broløkkes fredede hovedbygning består af en nordfløj fra 1758 og en øst fløj fra 1873. Broløkke har siden 2005 gennemgået omfattende istandsættelser både udvendigt og indvendigt. Senest er de malede interiører i 4 rum i øst fløjen restaureret. Træimitationen – ådringen - havde sin storhedstid fra midten af 1800-tallet til ca. 1920. Her er et glimrende eksempel på periodens stil.'

En lille anekdote:
Herregaarden Broløkke havde i mange år en kampestenssat iskælder, hvor man opbevarede isblokke til afkøling af mælken. Forhenværende landarbejdere Frede Rasmussen og Erik Elnegaard fortæller: ’Is huggede vi nede i dammen. Vi huggede is af og op på vogne og så derop i ishuset. Vi hakkede det i stykker med spidshakker. Når først, vi fik slået hul, så kunne vi slå det af i stykker. I ishuset var en stor dobbeltvæg med avner ind imellem til isolering. Så hver dag hentede kostaldsfolkene is deroppe og kørte det ned i kostalden til at køle mælken med’. Kilde: Tidl. Museumsinspektør Helle Ravn, Øhavsmuseet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Herregaarden Broløkke på tlf.: 62 56 23 50 eller mail: info@brolokke.dk. Telefontid mandag til fredag kl. 9-16. Det er også muligt at booke dit ophold på hjemmesiden www.brolokke.dk. Husk at oplyse den unikke kode på værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme travlhed på telefonen i højsæsonen.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Herregaarden Broløkke kontaktes på mail: info@brolokke.dk.

Opholdet med 1 overnatning kan benyttes med ankomst torsdag-søndag til og med d. 30. september 2019.

Opholdet med 2 overnatninger kan benyttes med ankomst torsdag og lørdag til og med d. 30. september 2019.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Herregaarden Broløkke.

Opholdet med 1 overnatning inkluderer:

 • 1 overnatning i nyindrettet dobbeltværelse i sidebygningen
 • Velkomstdrink serveret i rød stue
 • 4-retters årsbestemt herregårdsmiddag efter køkkenchefens valg
 • Herskablig morgenbuffet.

Opholdet med 2 overnatninger inkluderer:

 • 2 overnatninger i nyindrettet dobbeltværelse i sidebygningen
 • Velkomstdrink serveret i rød stue
 • 4-retters årsbestemt herregårdsmiddag efter køkkenchefens valg begge dage
 • Herskablig morgenbuffet.

Tilkøb (betales direkte til Herregaaden Broløkke):

 • Værelse med eget bad og toilet - 150 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Opgradering til værelse i hovedbygningen - 150 kr. pr. værelse pr. nat.

Tillæg (betales direkte til Herregaaden Broløkke):

 • Miljøtillæg 65 kr. pr. person pr. døgn i juli og august.
 • Miljøtillæg 75 kr. pr. person pr. døgn i september.
 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg 200 kr. pr. værelse pr. nat i juni, juli og august

OBS: Mange af værelserne er uden eget toilet og bad på grund af restriktioner fra fredningsmyndighederne.

Tjek ind: Tidligst kl. 16.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

OBS! Du kan ikke undgå at gå på trapper på Broløkke, så det er ikke egnet til rullestole og meget dårligt gående.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Herregaarden Broløkkes officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Herregaarden Broløkke. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Herregaarden Broløkke

Hedevejen 33, 5932 Humble

Sidste chance: 25. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst