Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

3-retters frokostmenu på Le Basilic

Hos Restaurant Le Basilic i København får du autentisk fransk atmosfære og noget af den bedste franske gastronomi i København. Nyd en 3-retters frokostmenu, der bl.a. kan bestå af byen Lyons berømte fiskedumplings, lammeculotte og creme brulée.

Få en skøn 3-retters frokostmenu hos Le Basilic på Vesterbro i København.

Pris149

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
68 solgte

Værdi350

Rabat57

Spar201

Le Basilic ligger på Gasværksvej på Vesterbro og har i mange år været en institution i den frankofile del af det københavnske restaurationsmiljø.

Restauranten er siden 2010 blevet styret med kærlig hånd af den franske køkkenchef Sébastian Jacques og hans kone Sonia, der begge har en fortid på nogle af Københavns bedste restauranter. 

Med dette tilbud inviteres du til at opleve en skøn frokostmenu, der er inspireret af hjembyen Lyon og den franske Rhone-Alps region. Her bringes traditionerne og den perfektionistiske franske elegance sammen og skaber uforlignelig smagfuldhed, som du kun bør forvente det af en ægte fransk restaurant.


Du får en 3-retters frokostmenu. Der kan vælges mellem følgende:

Forretter
SALADE DE CHÈVRE CHAUD.
Klassisk fransk gedeostsalat

Eller

LA QUENELLE LYONNAISE.
Byen Lyons berømte fiskedumplings serveret med en skaldyrsauce

Hovedretter
SAUMON Á L’OSEILLE.
Laks med en havesyresauce

Eller

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI À LA PARISIENNE.
Lammeculotte serveret med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste-butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter

Dessert
MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE.

Eller

ASSIETTE DE FROMAGES
Ostetallerken

Retterne kan ændres alt efter sæson.

Værdibeviset kan indløses fredage og lørdage fra kl. 12.00 - 15.00 (bemærk restauranten lukker kl. 15.00 til aftenforberedelser) til og med den 8. juli 2019 og efter sommerferien fra den 13. august til den 25. oktober 2019.


Le Basilic
Vinkortets indhold er nøje udvalgt og kredser ligeledes om det franske. Desuden byder restauranten også på et lille udvalg af øl fra diverse franske mikrobryggerier. Le Basilic har derudover et stort, omfattende og særdeles lokkende avec-kort.

Foruden formidabel mad og drikke er Le Basilic varm, hjertelig og familiær stemning, der går direkte i blodet. Der er behagelige jazz-toner i højtalerne og hvert et plateau i restauranten prydes af sjove, fine og flotte loppefund fra parisiske loppemarkeder. Ejerne har især en svaghed for den franske nationalfugl, hanen, som går igen på malerier og i form af nipsgenstande og figurer overalt i restauranten.

Få mere af vide om restauranten på Le Basilic' facebookside her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord online på www.le-basilic.dk  under 'Book A Table'. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset. Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra travlhed i starten og i slutningen af perioden.

Værdibeviset kan indløses fredage og lørdage fra kl. 12.00 - 15.00 (bemærk restauranten lukker kl. 15.00 til aftenforberedelser) til og med den 8. juli 2019 og efter sommerferien fra den 13. august til den 25. oktober 2019.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

En unik kode gælder for en 3-retters frokostmenu.

Gælder ikke take away og tillægsretter.

Menuen kan ændre sig efter sæsonen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Le Basilic.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Restaurant Le Basilic

Gasværksvej 5, 1654 København V.


Sidste chance: 09. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst