Miniferie i Vilnius

Udsolgt

Den baltiske hovedstad Vilnius byder på et væld af gotiske mesterværker, middelalderlige monumenter, dejlige restauranter og gode shoppingmuligheder. Rejsen inkluderer 3-4 overnatninger på 4* hotel med morgenmad. Fly fra BLL fra august til december

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vilnius er en smuk by spækket med historisk arkitektur, spændende museer, små butikker og skønne spisesteder. Barokdetaljer, gotiske mesterværker og karakteristisk middelalderarkitektur præger bybilledet, der også er kendetegnet ved sine mange kirker, som er et tegn på Litauens udbredte katolicisme. Det er absolut ikke dyrt at gå ud og for ganske få penge, kan du få dig et glimrende måltid i den baltiske hovedstad.

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra Billund t/r med Wizz Air
  • Håndbagage
  • 3 eller 4 overnatninger på 4* Hotel Conti
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Hotel Conti i Vilnius
Hotel Conti er et smukt hotel i hjertet af den gamle by Vilnius. Fra værelserne har man en vidunderlig panoraudsigt over byen. Hotellet ligger i et historisk område, hvor både den gamle byport har ligget, og hvor forretningslivet udviklede sig og gjorde byen til det, den er i dag.
Hotellet byder på roomservice 24 timer i døgnet og har både fitnesscenter og sauna, hvis det nu skulle friste. Hotellet har restaurant og bar, hvor der er fri adgang til Wifi.  

Vilnius
Vilnius er en af mange byer, som ligger på krydsvejen mellem øst, vest nord og syd. De mange forskellige kulturer, som har været i byen, gør den helt unik i stemning såvel som arkitektur. Byen har gennem de sidste mange år været besøgt af mange turister, og i 1994 blev ”den gamle bydel” skrevet på UNESCOs liste over verdensarv. Byen byder på alt fra flotte bygninger til gode restauranter og stilsikker shopping.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person. 

Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra Billund t/r med Wizz Air
Håndbagage
3 eller 4 overnatninger på 4* Hotel Conti
Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. juli 2019 kl. 23:59

Miniferie i Vilnius