Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Poznan i Polen - en overset perle

Tag med Vindrose Rejser til Poznan, og oplev en af Europas flotteste markedspladser. Byen er en overset perle, hvor man kan få det hele til den halve pris.

POLEN - 3 eller 4 på 3* hotel inkl. 2-retters middag og morgenmad. Fly fra BLL fra juli til okt.

Pris1.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

SPOTpris!

Poznan er Polens femtestørste by med 500.000 indbyggere. Byen har usædvanlig meget leben, det skyldes i høj grad de mange unge mennesker, som bor i byen. Nogle vil påstå, at den er lidt mere struktureret end resten af Polen, da byen først blev polsk efter første verdenskrig. Nogle områder i byen ligner stadigvæk tysk villa-idyl. Byen har sin helt egen charme og byder på mange overraskelser.  

Markedspladsen i Poznan er en af de smukkeste i hele Europa. Stilen er barok og renaissance-stil med rådhuset i midten. Pladsen er flankeret af barer, cafeer og hyggelige spisesteder. De mange små hyggelige gader er som en basar, hvor cafeerne og spisestederne ligger, som på en perlesnor. Derfor gør alle restauratørerne en dyd ud af at designe beværtningerne helt unikt.

Byen er et slaraffenland, når det kommer til hyggelige museer, det skyldes især byen voldsomme historie. Skal der shoppes, så er der også mange forskellige muligheder. Stary Browar er et af de flotteste shoppingcentre i Polen og har vundet flere priser for det. Galeria Malta er et andet shoppingcenter, som er det største i det vestlige Polen.

Poznan har tidligere været en del af det tyske ruge og hed dengang Posen. Det afspejles i arkitekturen og kan især ses på det bombastiske slot, som under 2. verdenskrig blev indrettet, så Adolf Hitler kunne bruge det som privat residens. I dag bliver slottet brugt til mange kulturelle formål. 


Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra Billund med Ryanair
 • Håndbagage
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Hotel Focus
 • 1 x 2-retters middag inkl. vand eller kaffe
 • Morgenbuffet alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Hotellet:  

Hotel Focus ligger i hjertet af Poznan og er en god base, når byen skal udforskes. Det 3-stjernede hotel ligger i gåafstand til mange af byen attraktioner. Alle værelserne er moderne og minimalistisk indrettet. Hotel Focus har fitness center, bar, restaurant og sauna. Alle værelserne er udstyret med fladskærm, hårtørre og aircondition. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra Billund med Ryanair
 • Håndbagage
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Hotel Focus
 • 1 x 2-retters middag inkl. vand eller kaffe
  Morgenbuffet alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 16. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst