Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Australien og New Zealand

Følg med på en fantastisk rejse Down Under med tid i Sydney, inden et unikt 13-nætters krydstogt tager dig med til naturskønne New Zealand. Rejsen er inkl. fly, 2 nætter i Sydney og 13-nætters krydstogt. Rejs 18. november 2019. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT AUSTRALIEN & NEW ZEALAND - 13-nætters krydstogt og 2 nætter i Sydney. Fly fra CPH 18. nov.

Pris 22.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Det luksuriøse krydstogtskib, Ruby Princess, ligger klar i Sydney til at tage dig med på en uforglemmelig sejlads til New Zealand, der kan bryste sig med en ikke bare fantastisk, men også afvekslende natur, som stort set ikke findes i samme omfang andre steder. Her er alt fra fredfyldte, palmeomkransede strande over grønne marker med græssende får og storslåede fjordlandskaber til spruttende gejsere og dramatiske vulkaner. Alt sammen krydret med et anderledes dyreliv, der tæller hvaler, delfiner og pingviner samt et meget imødekommende folkefærd.

Du starter dit eventyr den 18. november, hvor du forlader det danske efterår og flyver Down Under. Her på Jordens sydlige halvkugle er årstiderne vendt på hovedet, så det på denne tid er ved at være sommer. Du ankommer til storbyen Sydney, hvor du har to nætter på hotel, inden krydstogtet begynder. Det giver dig tid til at opleve Australiens største by, der for de fleste danskere er synonym med Operahuset – et imponerende og ikonisk bygningsværk, smukt beliggende ned til vandet. Sydneys centrum er – byens størrelse til trods – ganske kompakt og let at finde rundt i, og du bor centralt, så der ikke er langt til seværdighederne. Besøg byens historiske område, The Rocks, hvis snævre passager og små, kringlede kroge huser Sydneys ældste bygning og har en helt speciel charme. Her er et hyggeligt marked, butikker, caféer, restauranter og flere af de populære roof top barer. Det er også i The Rocks, du finder trappeopgangen til Sydney Harbour Bridge, hvorfra du har en af de bedste udsigter over hele byen. Sydney har flere zoologiske haver, hvor du kan komme tættere på nogle af de mange dyrearter, som er unikke for Australien såsom kænguruer, koalaer og wombats.

Efter et par dage i Sydney er det blevet tid til at gå ombord på Ruby Princess, som forlader Sydney først på aftenen den 22. november. Kursen sættes mod nabolandet, New Zealand, der består af tre hovedøer: Nordøen, Sydøen og den noget mindre Stewart Island længst mod syd. Krydstogtets første par dage foregår til søs, så du får tid til at udforske, hvad det 289 meter lange og 48 meter brede krydstogtskib har at tilbyde. Skibet er fyldt med muligheder for afslapning og aktiviteter, så du kommer ikke til at kede dig. Det dygtige personale står klar til at guide og servicere dig ombord, så du skal bare nyde livet og glæde dig til de store oplevelser, der venter forude.

På tredjedagen passerer du Fiordland National Park, der er New Zealands største nationalpark og byder på betagende smuk natur. Gennem årtusinder har glacialstrømme skabt dybe fjorde, som skærer sig ind i kyststrækningen af den sydvestlige del af Sydøen og dermed efterlader høje, stejle bjerge beklædt med regnskov og brusende vandfald langs kysten.

Ruby Princess sejler mellem Stewart Island og Sydøen og ankommer den 26. november til Port Chalmers ved Dunedin. Denne by kaldes også ”New Zealands Edinburgh”, da mange af indbyggerne har skotske rødder, hvilket skinner igennem i byen, hvor du finder både kiltmager, whiskydestilleri og sækkepibebands. Larnach Castle ligger i smukke omgivelser, hævet over Dunedin. Det nygotiske slot fremviser 1800-tallets ridderlige livsstil og en flot anlagt park. Du kan også køre med veterantog gennem den spektakulære Taieri kløft, hvor landskabet konstant ændrer sig – en rejse, der tager dig gennem 10 tunneller og over utallige broer, heriblandt den berømte Wingatui viadukt, der er den andenstørste smedejernskonstruktion i verden.

Næste anløb bliver i Akaroa, som er den eneste franske bosættelse i New Zealand. Denne maleriske by, der ligger i hjertet af en udslukt vulkan, har i dag stadig franske gadenavne, og i gaderne ligger huse fra kolonitiden og små, hyggelige butikker. Omkring byen findes flere øde, eftertragtede strande, og i en øde dal finder du ”Kæmpens Hus” – en gammel direktørvilla bygget af lokale træsorter i 1880 og omkranset af en fortryllende, artistisk have fyldt med farverige mosaikskulpturer og skjulte overraskelser.

Herefter rykker fokus fra Sydøen til Nordøen, hvor New Zealands hovedstad, Wellington, nu står for tur. Byen kan med sine stejle gader minde lidt om San Francisco, men den er helt sin egen. Beliggende flot ned til vandet og omgivet af små grønklædte bjerge har Wellington noget for både historie-, natur-, kultur og gastronomiinteresserede. Ved havnefronten ligger nationalmuseet og tilbyder en visuel og sanselig præsentation af landets historie og kultur med særlig fokus på maorierne. Museet huser også verdens tungeste blæksprutte med en vægt på næsten et halvt ton! I den frodige og smukke Wairarapa dal øst for Wellington findes et væld af spejlblanke søer og mindre floder – et ideelt sted, hvis du gerne vil vandre i naturen. Er du fan af Ringenes Herre, må du endelig ikke misse den særlige udflugt, der tager dig med til Middle Earth og flere af lokaliteterne i filmene og giver dig et eksklusivt indblik i nogle af hemmelighederne bag.

Napier, som er dit næste stop, bliver kaldt for verdens Art Deco hovedstad. Byen blev næsten jævnet med jorden efter et voldsomt jordskælv i 1931, hvorefter den blev genopbygget i den stil, der var herskende på den tid: Art Deco. I dag er Napier et yndet feriemål pga. det superbe Middelhavsklima og de gyldne sandstrande. Det er også New Zealands ældste vinområde med over 140 vingårde, der producerer både rød- og hvidvine og gerne viser rundt og uddeler smagsprøver. Eller hvorfor ikke tage med på en Float Trip – en roligere udgave af River Rafting – ned ad Mohaka floden, hvor du flyder forbi det ene spektakulære landskab efter det andet i New Zealands ødemark.

Maorierne er New Zealands oprindelige befolkning, der kom til landet fra Polynesien i 1300-tallet. I dag er deres primære tilholdssted og kulturelle centrum Rotorua, der er en af New Zealands største attraktioner og ligger tæt på det næste anløb, Tauranga. Rotorua er også kendt for sin termiske aktivitet, hvor varme dampe siver op fra sprækker i jorden, mudderhuller bobler, gejsere sprøjter kogende vand flere meter op i luften og de varme kilder fremstår i flere forskellige farver.

Den næste dag ankommer du til landets største by, Auckland, der ligger oven på 63 udslukte vulkaner. Auckland ligger som mange andre new zealandske byer omgivet af vand, og der er altid masser af sejlbåde langs kysten. Tag med en turbåd til nogle af de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor det er muligt at vandre henover den størknede lava. Byen har en hyggelig havn og en rigtig flot skyline – især den sydlige halvkugles højeste bygning, Sky Tower, træder frem her. En gennemsigtig elevator tager dig næsten til toppen af det 328 meter høje tårn, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt fra et observationsdæk med glasgulv. Du kan også komme under jordoverfladen i stedet på en stille sejltur i den spektakulære, underjordiske Waitomo grotte, hvor bittesmå fosforescerende orme lyser op og viser vej gennem de udsmykkede kalkstenshuler.

Det sidste anløb bliver i Bay of Islands, der udgøres af tæt ved 150 tropiske øer, hvis flotte strande, skovklædte bakker og klipper samt små, hyggelige byer indbyder til en afslappende dag i skønne omgivelser. Hullet i Klippen er områdets store seværdighed – en tunnel gennem en klippe, skabt af vind og vand gennem århundreder – som du kan sejle igennem, mens delfinerne boltrer sig i vandet langs båden. Du kan også få en historielektion på stedet, hvor maorierne og de britiske immigranter i 1840 underskrev den aftale, som skabte landet New Zealand, som vi kender det i dag.

Efter syv spændende og varierende anløb i New Zealand sætter Ruby Princess nu kursen tilbage mod Australien. Inden du vender tilbage til Sydney, har du et par dage ombord på det flotte skib til at fordøje alle indtrykkene og oplevelserne du har fået på sejladsen. Her er tid til refleksion og afslapning eller masser af aktiviteter. Du ankommer til Sydney tidligt om morgenen og kan tilbringe den sidste dag i storbyen, inden du går ombord på flyet for hjemrejse efter en uforglemmelig ferie.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Sydney t/r
 • 30 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer til og fra lufthavnen i Sydney
 • 2 nætter på hotel i Sydney
 • 13-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Ruby Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:
Indvendig Kahyt: SPOTpris 22.990 kr.
Udvendig Kahyt: SPOTpris 25.490 kr.
Balkon Kahyt: SPOTpris 27.990 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 9.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Øster Lindet anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

 • Obligatorisk serviceafgift på 14,5$ pr. person pr. dag på skibet
 • Drikkepakke koster 59,99 $ pr. person pr. dag
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Hotelskat og forplejning i Sydney.

Rejseplan

18/11: Sen flyafgang mod Sydney
19/11: Flyvning
20/11: Ankomst Sydney tidlig morgen. Transfer til hotellet for indtjekning
21/11: Sydney
22/11: Indtjekning på skibet fra kl. 12.30. Afrejse fra Sydney kl. 18.45
23-24/11: På havet
25/11: Fiordland National Park passeres
26/11: Kl. 08.00-18.00 Dunedin
27/11: Kl. 08.00-18.00 Akaroa
28/11: Kl. 08.00-18.00 Wellington
29/11: Kl. 07.00-14.00 Napier
30/11: Kl. 07.00-18.30 Tauranga (Rotorua)
01/12: Kl. 07.00-18.00 Auckland
02/12: Kl. 07.00-17.00 Bay of Islands
03-04/12: På havet
05/12: Kl. 06.00 ankomst Sydney. Dagen tilbringes i Sydney inden transfer til lufthavnen for hjemrejse
06/12: Ankomst til København omkring middag.     

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport:
Rejsen inkluderer fly fra Kastrup til Sydney t/r:

18/11: Kl. 21.40-05.45+1 Kastrup – Doha
19/11: Kl. 07.55-06.25+1 Doha – Sydney

05/12: Kl. 21.45-04.50+1 Sydney – Doha
06/12: Kl. 08.00-12.45 Doha – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

På ankomstdagen er der inkluderet transfer fra lufthavnen til hotellet. Du sørger selv for at komme fra hotellet til skibet – en strækning på kun et par kilometer. På hjemrejsedagen er der inkluderet transfer til lufthavnen. Du kan få bagagen opbevaret hos Bagage Storage bare 500 meters gang fra krydstogtsterminalen. Prisen er ca. 60 kr. pr. kuffert. Se mere om denne service her. Dermed har du frie hænder til at nyde dagen i Sydney inden hjemrejsen.

Mad og drikke
Du kan næsten ikke gå sulten i seng! Der er flere muligheder for spisning ombord – i forbindelse med alle hovedmåltider tilbydes 4-retters a la carte menuer i hovedrestauranterne. Derudover er der lækker buffetrestaurant, der er åben dagen lang. Og skal du bare have lidt, bydes der på burgere og pizza samt specialiteter fra den caribiske café. På Ruby Princess kan du om aftenen vælge, om du vil spise tidligt, som er kl. 18 eller sent, som er kl. 20.30. Du har også mulighed for fri dining, hvilket betyder, at du selv bestemmer tidspunktet mellem kl. 18 og 22.

På skibet har du fri adgang til kaffe, te og vand, som kan hentes i buffetrestauranten. Du kan købe øvrige drikkevarer undervejs eller købe en drikkepakke m/u alkohol. En all inclusive drikkepakke koster 59,99 $ pr. dag. Husk der kommer charge på 15% oven i alle priser ombord.

Drikkepenge
Det er normal kutyme i mange lande til lands og på vandet, at der betales drikkepenge. Princess Cruises opkræver via dit skibskort 14,5 $ pr. person pr. dag, således drikkepenge til personalet bliver ligeligt fordelt. Det er naturligvis op til dig selv, om du ønsker at give mere, hvilket altid bliver modtaget med tak.

Rejsedokumenter
Dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Rejsen kræver visum til Australien for danske statsborgere. Dette er gratis og kan søges online inden afrejse. Se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Det er visumfrit for danske statsborgere at rejse til New Zealand. Dog indføres der pr. 1. oktober 2019 krav om en ETA indrejsetilladelse, som kan søges fra 1. juli 2019. Pris og vilkår herfor er pt. ukendte. Se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Du rejser uden for Europa, og vi må derfor kraftigt anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet.

Skibet Ruby Princess
Du sejler med rederiet Princess Cruises, som byder på 4*+ krydstogter og tilhørende mad og service. Ruby Princess er et indbydende og elegant skib bygget i 2008 og renoveret i 2015. Skibet medtager ca. 3.000 passagerer, og den 1.200 mand store besætning gør alt for at sørge for dit ve og vel ombord. Forkæl dig selv og nyd livet i de mange lounger og på soldækket, hop i poolen – der er fem at vælge imellem – sving golfkøllen, hold formen ved lige i skibets fitnesscenter eller prøv lykken i kasinoet. Der er masser af muligheder ombord.

Et smukt skib udefra og indefra med nogle imponerende detaljer fordelt på sine 19 dæk – der venter en oplevelse på første klasse.

Kahytstyper
1: Indvendig
2: Udvendig
3: Balkan

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 9.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Øster Lindet anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Sydney t/r
 • 30 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer til og fra lufthavnen i Sydney
 • 2 nætter på hotel i Sydney
 • 13-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Ruby Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

 • Obligatorisk serviceafgift på 14,5$ pr. person pr. dag på skibet
 • Drikkepakke koster 59,99 $ pr. person pr. dag
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Hotelskat og forplejning i Sydney.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

Rejsen kræver visum til Australien for danske statsborgere. Dette er gratis og kan søges online inden afrejse. Se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Det er visumfrit for danske statsborgere at rejse til New Zealand. Dog indføres der pr. 1. oktober 2019 krav om en ETA indrejsetilladelse, som kan søges fra 1. juli 2019. Pris og vilkår herfor er pt. ukendte. Se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner ud over denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 06. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst