Enestående Azorerne med dansk rejseleder

Sidste chance!

Azorerne ligger 1500 km fra Portugals kyster langt ude i Atlanterhavet. Stadig uspoleret lokker øerne med enestående naturoplevelser og spændende kulturtilbud. Vil du have masser af aktiviteter er lystfiskeri, biking og klatring bare få af mulighederne.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Er du til en kombination af bjerge, rå kystlinje, flora og fauna i alle farver og mønstre, venter Azorerne på dig. Øerne tilbyder rig mulighed for vandring, mountainbiking, klatring, kajak, hvalsafari og alt andet, den aktive familie drømmer om. Tag kameraet med, for her får du lyst til at klikke løs i et landskab der konstant er et postkortbillede værdigt.

Befolkningen har gennem årtusinder været vant til at tage imod fremmede søfolk og kendetegnes ved en åbenhed og gæstfrihed, vi sjældent ser heroppe i det kolde nord. Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, og suge til jer af maritime indtryk i de små idylliske, brolagte gader. Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler.

Restauranterne og markederne bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter.

Rejsen inkluderer:

• Fly fra Billund, Aalborg eller København til Azorerne tur/retur.
• 7 overnatninger på Antillia Lejligheder (kat 4).
• Velkomstmiddag.
• Udflugt til Ildsøen og Tvillingesøerne.
• Østtur med Furnas og Terra Nostraparken.
• Quinta da Terca/gårdbesøg.
• Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Billund
Afrejse den 13. august – SPOTpris 7.698 kr.
Afrejse den 20. august – SPOTpris 7.698 kr.
Afrejse den 27. august – SPOTpris 7.698 kr.
Afrejse den 10. september – SPOTpris 6.898 kr.
Afrejse den 17. september – SPOTpris 6.898 kr.
Afrejse den 24. september – SPOTpris 6.898 kr.

København
Afrejse den 13. august – SPOTpris 7.698 kr.
Afrejse den 20. august – SPOTpris 7.698 kr.
Afrejse den 27. august – SPOTpris 7.698 kr.
Afrejse den 10. september – SPOTpris 6.898 kr.
Afrejse den 17. september – SPOTpris 6.898 kr.
Afrejse den 24. september – SPOTpris 7.398 kr.

Aalborg
Afrejse den 13. august – SPOTpris 7.698 kr.
Afrejse den 24. september – SPOTpris 7.898 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

• Afbestillingsforsikring – 249 kr.
• Årsrejseforsikring – 275 kr.
• Mad om bord på flyet – 180 kr.
• Transport til og fra hotellet – 130 kr.

Flytider
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 09.00
Ankomst til Azorerne kl. 12.05
Afgang fra Azorerne kl. 12.50
Ankomst til Billund kl. 19.15

Flytider København:
Afgang fra København kl. 08.20
Ankomst til Azorerne kl. 11.35
Afgang fra Azorerne kl. 12.35
Ankomst til København kl. 19.40

Flytider Aalborg
Afgang fra Aalborg kl. 08.30
Ankomst til Azorerne kl. 11.35
Afgang fra Azorerne kl. 12.35
Ankomst til Aalborg kl. 19.40

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

 


 


Velkomstmiddag
Efter ankomst til Azorerne starter vi den spændende oplevelsesrige uge med en velkomstmiddag første eller anden dag. Vi tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden vi tager tilbage til hotellet. En spændende og oplevelsesrig uge ligger foran os. Velkommen til Azorerne og rigtig god ferie!

Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost
Turen starter med et besøg i en ananasplantage, hvor vi hører lidt om ananasdyrkningens lange proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og man kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod vest mod øens nordkyst, hvor frokosten indtages, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer i Sete Cidades-krateret.

Østtur med Furnas og Terra Nostraparken – heldagsudflugt inklusive let frokost
Vi starter med at køre langs nordkysten og stopper ved Europas største teplantage. Her ser vi produktionen og smager de forskellige slags te. Herefter går turen gennem Povoaçãokrateret og østpå, hvor vi besøger nogle af São Miguels lidt specielle rastepladser, der mest af alt minder om små blomsteroaser. Et af dagens absolutte højdepunkter er det største vulkankrater, Furnas, hvor vi besøger den botaniske have, Terra Nostra-parken, med et fantastisk væld af blomster, planter og træer. Der kan bades i parkens 35 grader varme og jernholdige sø, der kaldes Ungdommens Kilde. Frokosten er et kapitel for sig, da den laves i den varme, vulkanske jord. Det tager seks timer at tilberede retten cozido, der er fyldt med azoriske traditioner og specialiteter. Undervejs på turen fortælles der om øernes historie og de sociale forhold.

Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive frokost
Ved ankomsten til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi returnerer til Ponta Delgada langs sydkysten.

Antillia Lejligheder – kategori 4
Attraktivt hotel i centrum
Antillia er et skønt hotel med en ualmindelig god beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.
Du har kun 100 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.
Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.

 



Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

• Fly fra Billund, Aalborg eller København til Azorerne tur/retur. 
• 7 overnatninger på Antillia Lejligheder (kat 4).
• Velkomstmiddag. 
• Udflugt til Ildsøen og Tvillingesøerne.
• Østtur med Furnas og Terra Nostraparken.
• Quinta da Terca/gårdbesøg. 
• Dansktalende rejseleder.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

• Afbestillingsforsikring – 249 kr.
• Årsrejseforsikring – 275 kr.
• Mad om bord på flyet – 180 kr.
• Transport til og fra hotellet – 130 kr.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. juli 2019 kl. 23:59

Flyrejse til Azorerne tur/retur.