Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Lækkert 14-nætters krydstogt i Sydøstasien

Tag med på krydstogt i Asien, hvor du besøger Thailand, Cambodia, Malaysia og Singapore. En rejse med ophold både i millionbyer og på øde sandstrande. Inkl. fly og 14-nætters krydstogt med helpension. Rejs 13. eller 27. januar. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT SYDØSTASIEN - 14-nætters krydstogt med helpension. Fly fra CPH d. 13. eller 27. jan. 2020.

Pris 12.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
26 solgte

SPOTpris!

Når vinteren har godt tag i Danmark med kulde og nedbør, kan du komme med på en eksotisk og farverig rejse til nogle af de mest populære lande i Sydøstasien, hvor der er ekstra lange ophold ved Bangkok og Phuket foruden stops i bl.a. Singapore og ved Kuala Lumpur. Lad dig betage af de fantastiske sandstrande og frodige regnskove, besøg buddhistiske, muslimske og hinduistiske helligdomme, shop løs på lokale markeder og nyd spændende og eksotisk mad. Alt sammen på én og samme rejse!

Du flyver fra København til Singapore, hvor du køres direkte til skibet for indtjekning. Om aftenen stævner Costa Fortuna ud på den mageløse rejse, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med fire forskellige asiatiske lande. I stedet for kulde, blæst, slud og sjap – som du finder i Danmark på denne tid af året – kan du nyde solskin og varme, mens du bare slapper af og lader dig forkæle. Den første dag ombord foregår til søs, så du kan blive fortrolig med det flotte skib og alle hendes faciliteter. Her er både noget for de aktive og for dem, der bare gerne vil nyde livet.

Krydstogtets første anløb bliver på Koh Samui, der til trods for at være en turistdestination stadig er ganske uspoleret og fremstår som en idyllisk og frodig ø med flotte, hvide sandstrande og lækkert vand. Forlader du kystområderne og begiver dig ind midt på øen, mødes du af brusende vandfald og aber, der selv plukker kokosnødder i palmerne. Nyd stranden og havet, besøg et af de flotte buddhistiske templer eller gør en god handel og køb silkeprodukter med dig hjem.

Du forbliver i ”smilets land” Thailand, når Costa Fortuna dagen efter lægger til i Laem Chabang. Dette er ”Bangkoks havn” beliggende ca. 1,5 times kørsel syd for den thailandske hovedstad. Skibet ligger her helt frem til næste dags aften, så du kan vælge at tage til Bangkok eller Pattaya på egen hånd eller tilkøbe en af skibets udflugter. Besøg f.eks. den gamle by Ayutthaya - der var hovedstad i kongedømmet Siam - og se bl.a. de fascinerende ruiner af byen foruden det royale palads, smukke templer og en af verdens største siddende Buddhaer.

Efter to dage lige syd for Bangkok fortsættes til Cambodia, der er kendt for fantastiske strande og krystalklart badevand, der indbyder til snorkling og dybhavsfiskeri. Du anløber krydstogtshavnen ved Sihanoukville og her er meget andet end vandaktiviteter – her møder du ægte cambodiansk kultur. Du finder mange markeder her, hvor der sælges alverdens ting og sager, og du skal absolut ikke acceptere den første og bedste pris – her handles. Tag ud på egen hånd – lej f.eks. en privat taxi eller en tuk tuk, som er det foretrukne transportmiddel på disse kanter – og få en stor og på mange måder autentisk oplevelse.

Halvvejs på krydstogtet ankommer du til Singapore - en hektisk men fantastisk storby, der er en skøn blanding af gammelt og nyt. Flotte bygninger som det historiske parlament og nationalmuseet, orkidéhaven – der er den eneste tropiske have på UNESCOs verdensarvsliste – smukke templer og kulturelt varierende bydele er noget af alt det, Singapore har at byde på.

Fra Singapore fortsættes til Malaysia, hvor skibet anløber Langkawi bestående af 99 tropiske øer, der er kendte for deres fantastisk smukke landskaber med bl.a. regnskov, grotter, drypstenshuler og unikke klippeformationer. Tag svævebanen henover jungle og vandfald til et af de højeste punkter for en betagende udsigt. Øerne er også indhyllet i spændende myter og legender om og med trolde, gigantiske fugle, krigere og eventyrprinsesser – historier der fortælles med entusiasme af de lokale. Besøg også et rismuseum og det interessante akvarium - en verden under havet – hvor hajer svømmer i bassinet over dig.

Costa Fortuna sejler nu tilbage til Thailand – denne gang med et stop i Phuket. Dette ferieparadis var tidligere et stort centrum for handel og er i dag derfor en smeltedigel af thai, malaysisk, kinesisk og vestlig kultur. I dag kommer mange her for de skønne palmestrande, hvor de kan slappe af og slikke sol med dramatiske, skovklædte bakker i baggrunden. Phang Nga Bay National Park – også kendt som James Bond Island – fremviser de ikoniske kalkstensklipper, der rejser sig op af havet og som ses i en af James Bond filmene, mens Phukets gamle bydel emmer af historie med spektakulære bygninger, der har hentet inspiration i en blanding af portugisisk og kinesisk arkitektur.

De sidste to anløb bliver i Malaysia, hvor du besøger Penang og Port Kelang. Penang er også kendt som ”Orientens Perle” – en naturskøn ø med frodig regnskov og bjerge beklædt med vandfald. I hovedbyen, Georgetown, ses det tydeligt, at øen er en tidligere engelsk koloni – dog med en eksotisk blanding af andre kulturer, da Penang som gammel handelsstation tiltrak både europæere, arabere, hinduer og kinesere. Besøg Baba Nyonya Mansion, der bevidner datidens overdådige livsstil blandt de rige koloniherrer.

Port Kelang ligger ca. 40 km fra den atmosfærefyldte malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur, som bestemt er et besøg værd. Byen er det kommercielle, økonomiske og kulturelle centrum i Malaysia og fremstår som en fascinerende blanding af futuristiske bygninger af stål og glas – som f.eks. de to skyhøje Petronas tvillingetårne – yndefulde stenbygninger fra kolonitiden og prægtige moskéer med slanke minareter. Her er alt fra museer og religiøse helligdomme til imponerende skyskrabere og gode shoppingmuligheder.

Krydstogtet slutter samme sted, som det begyndte – i Singapore. Her ankommer du tidlig morgen, og samme dag går du ombord på flyet for at rejse hjem efter en uforglemmelig tur rundt i Asien til storbyer og paradisstrande og alt midt imellem.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Singapore t/r
 • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 14-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Fri adgang til underholdning
 • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
 • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
 • Daglig rengøring
 • Service charge til en værdi af 1260 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse København d. 13. januar 2020:
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 13.590 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 14.990 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 17.190 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 17.690 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 18.690 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 19.690 kr.

Afrejse København d. 27. januar 2020:
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 14.490 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 16.690 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 17.190 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 18.390 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 19.390 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Øster Lindet anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt
 • Udflugter
 • Visum til Cambodia – fås ombord på skibet og koster ca. 40 USD.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • Levering af 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

Kahytterne:
1 = Indvendig Kahyt
2 = Udvendig Kahyt
3 = Balkon Kahyt


Sejlplan

Dag 1: Fly fra København
Dag 2: Ankomst til Singapore. Transfer til skibet for indtjekning. Kl. 20.00 afgang Singapore
Dag 3: På havet
Dag 4: Kl. 07.00-18.00 Koh Samui, Thailand
Dag 5: Kl. 07.00 ankomst Laem Chabang/Bangkok, Thailand
Dag 6: Kl. 18.00 afgang Laem Chabang/Bangkok, Thailand
Dag 7: Kl. 09.00-18.00 Sihanoukville, Cambodia
Dag 8: På havet
Dag 9: Kl. 09.00-20.00 Singapore
Dag 10: På havet
Dag 11: Kl. 08.00-20.00 Langkawi, Malaysia
Dag 12: Kl. 07.00 ankomst Phuket, Thailand
Dag 13: Kl. 18.00 afrejse Phuket, Thailand
Dag 14: Kl. 08.00-18.00 Penang, Malaysia
Dag 15: Kl. 08.00-18.00 Port Klang/Kuala Lumpur, Malaysia
Dag 16: Kl. 09.00 ankomst Singapore. Transfer til lufthavnen for hjemrejse
Dag 17: Ankomst til Danmark.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Singapore t/r

13.01 / 27.01
08.25-16.30: København –   Doha                                                                  20.15-09.15: Doha – Singapore

28.01 / 11.02: 20.45-00.20 Singapore – Doha  
29.01 / 12.02: 01.35-06.20 Doha – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Der er inkluderet transfer mellem lufthavn og skib på både ud- og hjemrejsen.

Skibet
Skibet I sejler med er Costa Fortuna - et flydende resort, der byder på et krydstogt i stilfulde og samtidig hyggelige omgivelser. Med sine mere end 1350 kahytter er der indkvartering for enhver smag til de små 3000 passagerer.

Ombord kan man rigtig hygge sig, hvad enten det er i et roligt hjørne eller ved skibets ”omdrejningspunkt” - det store poolområde. Om aftenen er der liv både inde og ude. Det store teater er et besøg værd, og hver aften sker der noget i teatret og de mange barer og lounger, hvor der mange steder er musik i forskellige genrer. Du kan naturligvis også prøve lykken i det store kasino eller mod betaling nyde nogle lækre behandlinger i skibets spa- og wellnessafdeling. Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Ombord er der ikke tid til at kede sig, der sker noget hele tiden.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.820 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 3.150 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 7.590 kr.
Voksne: 9.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.700 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.500 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.500 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gæder for en person. Prisen pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Singapore t/r
 • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 14-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Fri adgang til underholdning
 • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
 • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
 • Daglig rengøring
 • Service charge til en værdi af 1260 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt
 • Udflugter
 • Visum til Cambodia – fås ombord på skibet og koster ca. 40 USD.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter, forsikringer og vaccinationer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen.

Der er visumpligt til Cambodia. Visum fås ombord på skibet og koster ca. 40 USD.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Kontakt egen læge angående vaccinationer. Gør opmærksom på, at du kun opholder dig de enkelte steder i kortere tid.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 22. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst