Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

JORDAN MED UDFLUGTER & DANSKTALENDE REJSELEDER

Nogle rejser er mere magiske end andre – en rundrejse i Jordan er én af de rejser. Det er en rundrejse fyldt med oplevelser, du med garanti aldrig glemmer. Oplev blandt andet skatkammeret i Petra - et af de smukkeste syn i verden!

JORDAN - 6 nætter på 5* hoteller, 1 nat i beduin-camp, udflugter & halvpension. Afrejse okt. & nov.

Pris 11.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Jordan er mangfoldighedens land – og på vores rejse ser vi både landskaber fra Indiana Jones, bjerget hvor Moses efter sigende ligger begravet, og vi bliver vægtløse i Det Døde Hav. Glæd dig også til en af de flotteste ørkener, når vi tager på jeepsafari og ser solen gå ned, mens vi går til ro i vores beduin camp – det er som 1001-nats drøm.

På hele rundrejsen tjekker vi løbende ind på femstjernede hoteller. Det fuldender dagens oplevelser, når vi sammen spiser middag i de fantastiske omgivelser.

Rundrejsen køres med dansktalende rejseleder, men der kan være svenske gæster med på rundrejsen. 

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København direkte til Amman tur/retur.
 • Mad og drikkevarer på flyet.
 • 6 nætter på femstjernede hoteller.
 • 1 nat i beduin camp.
 • Transport i egen bus på hele rundrejsen.
 • Halvpension på rundrejsen.
 • Indgang til seværdigheder iflg. program.
 • Transport med hest og hestevogn i Petra.
 • To timers jeeptur i ørkenområdet Wadi Rum.
 • Besøg ved Shobak – korsridderborgen.
 • Rundvisning ved Petra.
 • Byrundtur i hovedstaden, Aman.
 • Udflugt til Nebo-bjerget.
 • 4 timers bådtur på Det Røde Hav med frokost og snorkelmulighed.
 • Visum.
 • Dansktalende rejseleder.
 • Alle kendte skatter og afgifter.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse:

Afrejsedato d. 13. oktober 2019: SPOTpris 11.998 kr. 
Afrejsedato d. 20. oktober 2019: SPOTpris 12.298 kr. 
Afrejsedato d. 03. november 2019: SPOTpris 11.998 kr. 
Afrejsedato d. 10. november 2019: SPOTpris 11.998 kr. 


Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 345 kr.
 • Eneværelsestillæg - 2.205 kr.
 • Drikkevarer.
 • Drikkepenge.
 • Andre måltider end nævnt i program.
 • Udflugt til Jerusalem – 1.199 pr. person (skal tilkøbes inden afrejse) - OBS kan ikke købes på destinationen. Gennemføres ved minimum 10 gæster

Rejseprogrammet:

Dag 1 – Afsted på eventyr
Fulde af forventninger og eventlyst sætter vi kursen direkte mod Jordan. Vi lander i lufthavnen i Amman, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder, der kører os direkte til vores hotel, der ligger i Jordans hovedstad, Amman. Når vi er fremme, går vi til i ro, for i morgen starter alle rundrejsens spændende oplevelser.

Dag 2 – Ruinbyen i Jerash og Umm Qais
Efter en dejlig morgenmad begynder vi vores rejse rundt i Jordan. Vi sætter kursen mod Jerash, der i dag anses for at være den bedst bevarede romerske provinsby uden for Italien. Når vi går langs hovedgaden med de enorme søjler, er det som at være på en rejse tilbage i tiden. Det er et mageløst syn. Vi ser både nærmere på Hippodromen, der er en gammel væddeløbsbane, der i sin tid havde plads til over 15.000 tilskuere. Vi ser også nærmere på det gamle teater og byens gamle bade. Selv om det hele er ruiner, er det let at forestille sig, hvordan livet var i det 1. århundrede e.Kr., hvor byen var en af de rigeste i det romerske imperium. 
Efter denne storslåede oplevelse forsætter vi turen til Umm Qais. Byen er kendt og nævnt i biblen, da det er et af de steder, hvor Jesus udførte sine mirakler. Ruinbyen var også samlingssted for tidens filosoffer og poeter. Vi nyder også panoramaudsigten.

Efter en dag med store oplevelser, kører vi tilbage til Amman, hvor vi overnatter.

Dag 3 – Byrundtur i Amman, Moses og templeriddere
I dag tager vi på byrundtur i hovedstaden, Amman. Her starter vi dagens oplevelser ved byens 7 borghøje, der rummer tusinder år gamle ruiner fra forskellige kulturer bl.a. romere og det tidlige Islam. Vi fortsætter byrundturen til det arkæologiske museum, der huser en flot samling af oldtidsfund fra det 15. århundrede. Vi tager også forbi det gigantiske, romerske teater fra det 2. århundrede, der har plads til 6.000 gæster, og i dag huser forskellige, kulturelle begivenheder. På folkemuseet ved siden af ser vi nærmere på de traditionelle klædedragter, musikinstrumenter, møbler og kunsthåndværk.

Fra Amman kører vi ganske kort til Madaba, der er berømte for sine mosaikker. I St. George-katedralen ser vi bl.a. det berømte mosaikgulv med Madaba-kortet fra det 6. århundrede efter Kristus. En kort bustur tager os med til Nebo-bjerget (817 meter over havet), hvor Moses efter sigende ligger begravet. Fra toppen kan vi se til Jeriko på Vestbredden, og er det klart, kan vi også se helt til Jerusalem. Stedet er et af de allerhelligste steder ifølge det gamle testamente. Vi besøger den lille kirke til minde om Moses og det punkt, hvor Moses stod, da han så det hellige land for første gang.

Vi forsætter kursen mod syd. Vi kører gennem fjelde- og ørkenlandskaber og ankommer til den fjerntliggende, men majestætiske korsridderborg Shobak. Når først vi ankommer, er vi ikke i tvivl, for borgen dominerer landskabet og beriger besøgende med en betagende udsigt. Borgen er også kendt som Mont Real eller Mons Regalis, der betyder det royale bjerg. Borgen blev bygget af Kong Baldwin I i 1115. Dengang havde borgen tre ringmure, og det forsvarede den i mange tilfælde, lige indtil Saladins styrker gjorde indtog i 1189.

Vi fortsætter rejsen til Petra, hvor vi overnatter. Busturen tager ca. en time.

Dag 4 – Petra – et ægte vidunder og Wadi Rum-ørkenen
I dag venter en af rundrejsens højdepunkter, når vi starter dagen med at besøge et af verdens vidundere, nemlig Petra. Dette besøg er en oplevelse for livet. I århundrede levede byen sit eget liv uden omverdens kendskab, og først i 1812 opdagede den schweiziske opdagelsesrejsende Jean Louis Burckhardt det hele. Måske genkender du byen fra Indiana Jones - flere scener fra filmen ”Det sidste korstog” er nemlig indspillet her.
Petra havde uden tvivl sin storhedstid fra ca. år 400 f.Kr. til ca. år 300 e.Kr. Den ligger i en smal dal omgivet af sandstensklipper, og adgangen til byen går gennem den to kilometer lange Siq-kløft. På vejen der til opdager vi, hvordan byen har kunne leve sit helt eget liv i adskillige år – for kløften bliver smallere og smallere og dybere og dybere. Til sidst ankommer vi til skatkammeret, Al Khazneh. Navnet giver rigtig god mening, når vi ser de berømte facader og huler, der er hugget direkte i klipperne. Ved indgangen til Petra venter der flere hestevogne, som det er muligt at leje for dårligt gående.

Vi bruger hele formiddagen i Petra, efter frokost forlader vi Petra og drager mod Wadi Rum-ørkenen. 

Det er ikke uden grund, at mange omtaler Wadi Rum-ørkenen i Jordan som ”verdens smukkeste”. I dag ser vi det med egne øjne, når vi kører afsted mod ørkenen over middag – og når vi ankommer, forstår vi, hvorfor ørkenen er på UNESCOs liste. Mange af os kender især området fra filmklassikeren ”Lawrence of Arabia”, hvor Peter O’Toole spillede officeren T.E. Lawrence, der ledte beduinernes kamp mod tyrkerne. Store dele af filmen blev indspillet netop her.

Når vi ankommer til Wadi Rum, skifter vi til jeeps – det perfekte køretøj, når vi tager på eventyr i ørkenlandskabet. Undervejs gør vi et stop ved de gæstfrie beduiner, der både inviterer på te og viser os, hvor de bor. Beduinerne lever som semi-nomader og holder både kameler, får og geder.

Om aftenen går vi til ro – midt i ørkenen. Vi tjekker ind i en beduin-camp, og det skaber den helt rette stemning til en aften midt i Wadi Rum. Vi spiser en god middag og nyder selvfølgelig den spektakulære solnedgang over ørkenen.


Dag 5 – Nyd livet ved Det Døde Hav i Aqaba
Efter en skøn nat i ørkenen, forsætter vi mod syd til Aqaba, hvor vi bliver budt velkommen til ”Jordans vindue ved havet”. Her møder vi feriebyen ved Rødehavet, der venter på os med herlige sandstrande og koralrev, der er blandt de fineste i hele området.
Om eftermiddag tager vi på en bådtur på Det Røde Hav. Vi sejler ud og nyder fire dejlige timer. Der bliver også mulighed for at snorkle, hvis man har lyst.

Dag 6 – Videre til Det Døde Hav
Efter en god morgenmad kører vi op langs den vestlige side af Jordan, langs grænsen til Israel. Efter nogle timer ankommer vi til Det Døde Hav, som vi følger til den nordlige del af søen, hvor vi tjekker ind på vores 5-stjernede hotel. Her bor vi de næste to dage. Resten af dagen har du mulighed for at slappe af og teste, om man virkelig bliver vægtløs ved Det Døde Hav.

Dag 7 – Vægtløs ved Det Døde Hav eller oplev Jerusalem
I dag har du to muligheder: Du kan enten nyde livet ved Det Døde Hav, eller du kan tilkøbe en tur til Jerusalem.
Bliver du ved Det Døde Hav, bliver dagen flydende! Det saltholdige vand er nemlig en sjov og anderledes oplevelse.

Man kan ikke sige Jordan uden at nævne Det Døde Hav. Søen ligger 415 meter under havets overflade, og det saltholdige vand gør, at man er vægtløs fra start til slut – ja, faktisk er det umuligt at svømme, fordi man ikke kan komme under overfladen.
Ved Det Døde Hav tilbringer vi dagen, som vi har lyst. Der bliver masser af tid til at bade, sole og slappe af i den rækkefølge, man selv har lyst. Prøv også en dejlig massage eller bliv yngre med det mineralholdige mudder fra bunden af Det Døde Hav. Slap ny, flyd rundt og nyd livet – lige præcis sådan er det bedst at nyde en fridag ved Det Døde Hav.

Dagen er på egen hånd ved Det Døde Hav - med mindre du tilkøber udflugten til Jerusalem.

Muligt tilkøb: Oplev Jerusalem
Jerusalem er en imponerende oplevelse, og selvom vi opholder os i Jordan, så ligger Israel og den spændende by meget tæt på. Ta’ med og kom tæt på historiens vingesus.
Vi kører fra Jordan til den israelske grænse, hvor vi skifter bus og får visum. Herfra kører vi til Jerusalem, hvor vi oplever de mange must-sees, som byen byder på. Vi starter ved oliebjerget, der ligger øst for den gamle by. Det var her, Jesus efter sigende steg til himmels. Det er også her, vi kan se, hvordan byen er delt i fire; en jødisk, en muslimsk, en armensk og en kristen del. For foden af bjerget besøger vi Getsemanes have, hvor Judas gav Jesus det berømte kys.

Vi besøger også Mount Zion, der er kendt som stedet, hvor disciplene spiste den sidste nadver. Vi fortsætter til Dormition-klosteret, hvor Jomfru Maria begyndte sin evige søvn, inden vi tager til den gamle bydel og den verdensberømte grædemur. Det er uden sammenligning jødernes helligste sted. 

OBS! Udflugten til Jerusalem er ikke inkluderet i rundrejsen, men kan tilkøbes inden afrejse. 
Alle entreer, transport, dansktalende rejseleder er inkluderet, mens drikkevarer og drikkepenge ikke er inkluderet. Visum købes direkte ved grænsen. Udover prisen på udflugten, skal du beregne ca. 100 USD i alt til visum til Israel, Grænseskat tilbage til Jordan samt transport mellem grænserne. Turen vil kun blive gennemført med min 10 personer

Dag 8 – Hjem igen  
Vi forlader Det Døde Hav og kører tilbage til Amman, hvor eventyret begyndte. En oplevelsesrig uge er slut, men vi tager alle ferieminderne med hjem – og dem er der mange af. Vi flyver direkte mod Danmark.

Praktisk info: https://www.bravotours.dk/vard-at-vide/gode-rad/jordan/

Pakkeliste:
Det kan være svært at vide, hvad man skal pakke til en rundrejse i Jordan. Derfor har vi samlet en liste over fornuftige ting at medbringe. Listen gælder særligt til rejsende i januar-marts, hvor der kan være store temperaturforskelle.

Badesko
Flere steder i Jordan er der sten og koraller i vandet. Derfor er det en god ide at medbringe badesko. 

Taskeparaply
En lille paraply, man kan have i lommen eller tasken, er altid en god ide at have med på rejsen. 

Varmt tøj fx jakke, uldtrøje, tørklæde/halstørklæde evt. skiundertøj
Hvis der er 20° ved havets overflade, kan man forvente, at temperaturen er 1° lavere pr. 100 meter, man kommer op i Jordan. Det meste af Jordans historiske vingesus foregår i højlandet i 700-1000 meters højde. Særligt Wadi Rum kan være kølig i januar og februar.

Gode sko
Det er en god ide at medbringe godt fodtøj til rejsen. I fx Petra går vi meget, og man har mulighed for at gå meget rundt på egen hånd. Derfor anbefaler vi gode sko til rejsen. 

Køresygetabletter
Hvis man har tendens til at blive køresyg, kan det være en god idé at forebygge det ved at medbringe køresygetabletter hjemmefra. Vi kører meget i bus på rundrejsen.

Rygsæk
På rundrejsen er det rart at have en mindre taske, som man kan tage med på udflugterne. Det gælder fx til madpakken i Petra, kamera i Wadi Rum eller personlige ting på bådturen. Den er også god at have med på turen til Jerusalem (tilkøb).

Myggespray
eller balsam, da der ofte er flere myg i et ørkenland.

Badetøj og evt eget snorkeludstyr 
På rundrejsen tager vi på bådtur ved Rødehavet, hvor der er mulighed for at snorkle.

Fly info:

Afgang fra København kl. 15.25
Ankomst til Amman kl. 21.00
Afgang fra Amman den kl. 10.45
Ankomst til København kl. 14.30

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Royal Jordanian - https://www.rj.com/
Royal Jordanian blev grundlagt i 1963 af den daværende konge i Jordan Hussein af Jordan med base i Amman. Royal Jordanian har siden været Jordans førende flyselskab.

Bravo Tours flyver med Royal Jordanian til hovedstaden i Jordan, Amman fra København. De flyver med en Airbus A319

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Passagerer må medbringe 30 kg indchecket bagage samt 7 kg håndbagage.

Den tilladte bagagevægt kan ændres såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København direkte til Amman tur/retur.
Mad og drikkevarer på flyet.
6 nætter på femstjernede hoteller.
1 nat i beduin camp.
Transport i egen bus på hele rundrejsen.
Halvpension på rundrejsen.
Indgang til seværdigheder iflg. program.
Transport med hest og hestevogn i Petra.
To timers jeeptur i ørkenområdet Wadi Rum.
Besøg ved Shobak – korsridderborgen.
Rundvisning ved Petra.
Byrundtur i hovedstaden, Aman.
Udflugt til Nebo-bjerget.
4 timers bådtur på Det Røde Hav med frokost og snorkelmulighed.
Visum.
Dansktalende rejseleder.
Alle kendte skatter og afgifter.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse:


Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 345 kr.
Eneværelsestillæg - 2.205 kr.
Drikkevarer.
Drikkepenge.
Andre måltider end nævnt i program.
Udflugt til Jerusalem – 1.199 pr. person (skal tilkøbes inden afrejse) - OBS kan ikke købes på destinationen. Gennemføres ved minimum 10 gæster

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 28. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst