Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sankthansaften på Restaurant Knapp i Sønderjylland

Nu kan I gøre noget ekstra ud af årets sankthansaften, og nyde en udsøgt 4-retters menu inkl. stor vinmenu på Restaurant Knapp i smukke Sønderjylland. Som traditionerne foreskriver, rundes aftenen af med bål og midsommervise. Ekskl. overnatning.

Fejr årets sankthansaften på Restaurant Knapp. Inkl. velkomstdrink og 4-retters middag m. vinmenu.

Pris 499

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
19 solgte

Værdi800

Rabat37

Spar301

Restaurant Knapp & Løjt Kro er fyldt med atmosfære. I restauranten mærkes den hyggelige og  fortættede stemning, mens kokkene udfører det gode, solide håndværk, der gang på gang har fået anmelderne til at bruge de store superlativer.
Restaurant Knapp eller Æ’ Knapp, som stedet kaldes i folkemunde, er en ypperlig oplevelse og du får her noget af det bedste, som de sønderjyske kroer kan byde på.
Den smukke gul- og hvidmalede kro med den schweizisk inspirerede byggestil blev oprindeligt opført i 1836. Restauranten ligger på halvøen Løjt Land mellem Aabenraa og Haderslev, og navnet Knapp hentyder til placeringen ved foden af en bakkeskrænt ved Steenbjerg Knap. Ordet Knapp er en gammel betegnelse for en bakketop.

Nu har I chancen for at gøre lidt ekstra ud af årets sankthansaften og nyde en udsøgt 4-retters menu inkl. vinmenu på Restaurant Knapp. 

Tilbuddet er for én person og inkluderer:

  • Sankthansaften på Restaurant Knapp
  • Velkomst med velkomstdrink fra kl. 18.00
  • 4 retter med vinmenu ad libitum
  • Ca. kl. 22.00 er der bål og midsommervise.

SPOTpris 499 kr. pr. person. Normalpris: 800 kr. Spar: 37 %

Tilbuddet kan KUN indløses d. 23. juni 2019.


Oprindeligt var området foran Restaurant Knapp hjemsted for en vandmølle, hvor de lokale fra hele oplandet fik malet korn og valket klæder, alt imens den stod på kaffepunch i det tilhørende traktørsted.
I mange år levede Restaurant Knapp dog en hensynende tilværelse indtil 1988, hvor der skete en gennemgribende restaurering af bygningerne, som dermed førte Restaurant Knapp ind i en ny tidsepoke.
Siden er Restaurant Knapp blevet kaldt et sønderjysk fænomen, og det bedste landsdelen har at byde på.
Det er her man finder følelsen af nærvær, og for de lokale er Æ’ Knapp noget helt særligt. De fleste har en historie til fælles med Restaurant Knapp, en historie der i mange tilfælde går flere generationer tilbage i tiden.
Man føler sig derfor også som midtpunkt i en eventyrfortælling - et stykke dansk kulturhistorie, og når du har besøgt stedet, har du også en historie til fælles med dette lillebitte paradis.

Smagen af glæde
Om det også er forklaringen på, at kongefamilien med jævne mellemrum frekventerer stedet skal være usagt, men måske skyldes det blot, at Restaurant Knapp er kendt som et fremragende spisested.
Et velfunderet køkken og et udklækningssted for mange af landets bedste kokke. Her findes en god blanding af erfarne og unge talentfulde kokke, der sætter overliggeren højt og byder jer velkommen indenfor til et ambitiøst køkken. Maden er i høj grad inspireret af Frankrig, men det er de friske danske råvarer, når de topper i havet og i haven, på marken og i skoven, der er de væsentligste ingredienser. Råvarernes inderste kvaliteter med masse af aromatisk fylde giver gæsten gyldne øjeblikke. Menuen skifter ofte fra dag til dag, men omfatter bl.a. carpaccio af laks fra egen rygeovn, foie gras og tournedos med trøffelsky.
Efter middagens kan I, hvis vejret tillader det, sidde uforstyrret på den overdækkede veranda og drikke aftenkaffen eller et glas vin, mens I nyder udsigten til vandmøllen og den bagvedliggende bøgeskov.

Restaurant Knapp glæder sig til at byde dig velkommen.

 

SPOTdeals gæster har givet Restaurant Knapp  - Løjt Kro 4,9 ud af 5 mulige point.

Læs hvad gæsterne fortæller om tidligere arrangementer:

"Vi kommer der ofte både som par og med venner, det er altid en stor fornøjelse både mad og service er helt i top."
Anmeldt februar 2019

"Skønt sted, fantastisk mad og god betjening. Vi har været der to gange og gør det gerne igen. Et unikt ophold."
Anmeldt marts 2018

En helt igennem udsøgt aften. Det fås ikke bedre. Høj service, super mad og gode vine.
Marianne - feb. 2016

Helt i top. Flot mad og dejlige vine. Dygtig personale, som var meget opmærksom på gæsterne. Fyldte vin flere gange.
Flemming - feb.2016

Det var en super gastronomisk oplevelse. Lidt ud over det sædvanlige. Der var ikke sparet på den super gode vin menu som var adlibitum...
Niels - feb 2016

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal møde op til sankthansaften d. 23. juni 2019 på Restaurant Knapp. Husk at medbringe dit værdibevis i udprintet format.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende og der ikke er mulighed for at annullere.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer:

Sankthansaften på Restaurant Knapp
Velkomst med velkomstdrink fra kl. 18.00
4 retter med vinmenu ad libitum
Ca. kl. 22.00 er der bål og midsommervise.

Tilbuddet kan KUN indløses d. 23. juni 2019.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Restaurant Knapp-Løjt Kro's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Restaurant Knapp - Løjt Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Restaurant Knapp - Løjt Kro

Stennevej 79, 6200 Aabenraa


Sidste chance: 22. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst