Økologisk manicure eller pedicure

Sidste chance!

Få en forkælende økologisk manicure eller pedicure udført af Yana, der har intet mindre end 7 internationale certifikater og 4 års salon-erfaring bag sig. Yana har nu åbnet sin egen luksuriøse salon. Resultatet taler for sig selv.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Skal du også være helt sommerklar? Læg vejen forbi den skønne salon i Vester Farimagsgade og lad superdygtige Yana give dig den ultimative forkælelse og sende dig afsted med de blødeste hænder og fødder og flotte farvestrålende negle.

Vælg mellem:

Classic manicure med økologisk neglelak: SPOTpris 195 kr. Normalpris 300 kr. Spar 35 %
Classic manicure med økologisk gellack: SPOTpris 255 kr. Normalpris 450 kr. Spar 43 %
Classic pedicure med økologisk neglelak: SPOTpris 255 kr. Normalpris 400 kr. Spar 36 %
Classic predicure med økologisk gellack: SPOTpris 285 kr. Normalpris 550 kr. Spar 48 %

Værdibeviset kan indløses til og med 7. oktober 2019.

Manicure
Manicuren er en grundig pleje af hænder og negle herunder neglebhandling, blid buffing, der giver glansfulde negle, udformning af neglene samt økologisk håndcreme og plejende negleolie. Herefter lægges neglelak i den valgte farve. Farver inkluderer naturlig ”nude” eller fransk styling.

Pedicure
Pedicuren er en ganske klassisk pedicure bestående af fodbad, behandling af neglebånd og blid buffing, der giver neglene glans. Herefter lægges en valgfri lak.


I salonen benyttes Zoya neglelak og behandlinger - det bedste produkt til kvinder med allergi, hudfølsomhed eller til gravide. Det er desuden veganer-venligt, uden formaldehyd, toluenfri DBP-fri og kamferfri. Der bruges desuden professionel medicinsk sterilisering af manicureinstrumenter og en ny neglefil til hver klient.

Yanas store erfaring og professionelle tilgang har gennem årene givet hende et trofast og tilbagevendende klientel. En kunde skriver således:

"Efter at have arbejde 20 år som professionel skuespiller, med hæsligt meget make up og lange arbejdsdage i en sort boks med varme lamper - var min hud ikke ligefrem den gladeste i nabolaget. Derudover fik jeg tvillinger og har i mange år ikke haft et sekund til overs til mig. Men Yana og Organic nails care har rettet op på “nedslidningen” i hvert fald til en vis grænse. 

Min negle er igen stærke og smukke. Min hud har fået en hel del mere glød.

Yana er langt foran andre beautyshop mht. de produkter hun bruger. Hun bruger ikke kemikalier. Ej heller til neglene. Alt er økologisk og naturligt. Jeg kan varmt anbefale Yana og Organic nail care. Yana er en skøn og intelligent kvinde." 

Du booker tid påhttps://www.organicnail.care/book . Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse:

6 Vester Farimagsgade,
København, 1606,
Denmark
+4571502749
yana@organicnail.care


Du finder indgangen på bagsiden af ​​bygningen ved parkeringspladsen bag biludlejningsfirmaet Hertz.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x manicure eller pedicure afhøngig af den valgte variant.

Værdibeviset kan indløses til og med 7. oktober 2019.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Organic Nail Care.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Organic Nail Care

Vester Farimagsgade 6 st. , 1606 København V
Tlf.: | CVR: 39354225 | yana@organicnail.care | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. juni 2019 kl. 23:59

Økologisk manicure eller pedicure