Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Professionel fotosession hos Jørgen Brandt i Valby.

Fotograf Jørgen Brandt bruger over 30 års erfaring med fotografering til at arbejde med dem, der står foran kameraet. Jørgen Brandt fanger lige dét, der er specielt ved dig/jer, og får dine billeder til at blive helt unikke.

Bestil en professionel fotosession hos Jørgen Brandt og få unikke minder.

Pris 249

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
9 solgte

Værdi1.115

Rabat77

Spar866

Køb en professionel fotosession hos Jørgen Brandt i Valby eller i Guldborg. Jørgen Brandt fotograferer i Valby tirsdag til fredag og efter aftale i Guldborg.

Bliv fotograferet alene eller i en gruppe op til 6 personer, og få det bedste billede printet i luksuspapir i str. 15 x 21 cm.

Fotograf Jørgen Brandt har over 30 års professionel erfaring med fotografering, og gør alt, for at fange lige dét, der er specielt ved dig/jer.

”Teknik er fint nok, men det handler om mennesker, og  teknikken skal blot være der for at fremhæve det særlige ved den person, der står foran kameraet,” fortæller Jørgen Brandt om sin tilgang til fotograferingens kunst.
Du kan vælge en fotosession for dig selv eller I er flere med i studiet på et samlet billede. Jørgen laver også boudoir-billeder, så hvorfor ikke overraske kæresten med et eller flere smukke billeder af dig selv?

Efter sessionen ser du resultaterne igennem og vælger det billede, du vil have redigeret og printet i 15 x 21 cm til senere afhentning. Billedet bliver redigeret efter en fine art-metode, som er en kunstnerisk tilgang til fotografiet. Jørgen bruger forskellige teknikker til at underbygge billedets indhold, f.eks. bløde toner eller kontrast. Du har selvfølgelig selv indflydelse på billedets udtryk. Til sidst bliver billedet trykt på særligt luksuspapir - tykt og lækkert i en virkelig god kvalitet - inden det er klar til afhentning. Yderligere forstørrelser kan  tilkøbes efter Jørgen Brandts almindelige prisliste, der kan ses på hans hjemmeside.

 

Åbningstider: Tirsdage - fredage samt efter aftale
Hjemmeside: www.jorgen-brandt.dk


Bemærk: Der kan være op til 6 personer på billedet.
Tidsbestilling på tlf.: 21950303 eller mail: jb@jorgen-brandt.dk er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om Spot værdibevis.

Man kan bruge en ordreseddel/bevis pr. session/gruppe. (Man kan ikke bruge flere på en gang)

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
Evt. afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er fotografen berettiget til at indløse dit værdibevis.
Husk at medbringe dit værdibevis printet til fotosession.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Åbningstider: Tirsdage - fredage samt efter aftale.

Tidsbestilling på tlf.: 21950303 eller mail: jb@jorgen-brandt.dk er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om Spot værdibevis.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for køb af en fotosession hos Jørgen Brandt.


Kan indløses fra 12/6 til og med 1/10-19.

Man kan bruge en ordreseddel/kode pr. session/gruppe. - Man kan ikke bruge flere på en gang.  

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til fotograf Jørgen Brandt.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Fotograf Jørgen Brandt

Valby Langgade 35 , 2500 Valby

Sidste chance: 26. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst