Italiensk landsbyidyl i Piemonte inkl. fly og billeje

Sidste chance!

Tag med til Baroloens hjemstavn, Piemonte. Her får I 7 nætter på Duchessa Margherita Chateaux & Hotel, en 4-retters middag og morgenmad med klassiske delikatesser. Inkl. direkte fly og billeje alle dage.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Italien er et mekka for livsnydere, og denne rejse er ingen undtagelse. Dette smukke, historiske hotel ligger i landsbyen Vicoforte, hvor der aldrig er langt til fremragende gastronomi, uspoleret natur eller Barololandets UNESCO-udnævnte vinlandskaber.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Milano Malpensa t/r med Alitalia.
  • 10 kg håndbagage og 20 kg bagage pr. person.
  • 7 overnatninger i Romantic deluxe værelse.
  • 1 x 4-retters middag pr. person.
  • Billeje alle dage – Opel Corsa eller lignende - inklusiv fri km. og lovpligtige forsikringer.
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Afrejse fra København d. 10. - 17. aug. SPOTpris 7.995 kr. pr. person
Afrejse fra København d. 17. - 24. aug. SPOTpris 7.795 kr. pr. person
Afrejse fra København d. 24. - 31. aug. SPOTpris 7.395 kr. pr. person

Bemærk, at der betales turistskat på stedet. 

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
        


Duchessa Margherita Chateaux & Hotel

I centrum af Vicoforte ligger Duchessa Margherita Chateaux & Hotel. Det er et hyggeligt hotel med 9 værelser, som alle er unikke, og hvor hotellets historie går igen i den antikke dekorering. Værelserne er udstyret med franske møbler, tv, wifi, eget bad og toilet og kvalitetsmadrasser. Morgenmaden består af klassiske delikatesser, som kan nydes i på terrassen eller spisesalonen.
Kun 50 meter fra hotellet ligger Sanctuary of Vicoforte, som har verdens største oval-formede kuppel. Byen ligger i provinsen Cuneo, som er kendt for det idylliske landskab med bakker, bjerge og vinmarker.

Oplevelser i området
Det skorter ikke på storslåede oplevelser i området. Karakteristisk for Piemonte er en smuk, grøn og frodig natur, der er beriget med bløde bakker, skovområder og næsten endeløse rækker af vinmarker, lige syd for de italienske alper. På grund af dette kaldte romerne Piemonte for "landet ved bjergets fod". Selvom området ikke er Italiens største vinregion, hvad angår kvantitet, har Piemonte med sine topkvalitetsvine fået et solidt omdømme blandt vinconnaisseurs. For bare at nævne få, er det netop i Piemonte at Barolo og Barbaresco bliver produceret, samt den mousserende vin Asti Spumante. Grunden til dette er det til tider rå og barske klima i området samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene. Når det kommer til råvarerne i området, er det mest nævneværdige alle de fantastiske trøfler der findes her. På trods af alle disse fantastiske ting er området ikke overrendt med turister, og italienerne kender selv og påskønner til alt evighed den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder man også i Piemonte charmerende byer på de fremtrædende bakker, stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og klostre finder man i store baner. En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver dig en fantastisk oplevelse i form af den mildest talt imponerende udsigt ud over det bakkede landskab og de snedækkede alper i det fjerne. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som har givet navn til den førnævnte vin. Hovedstaden i regionen, Torino, har også meget at byde på, blandt andet et af Italiens største madmekka, fødevarehuset Eataly.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Milano Malpensa t/r med Alitalia.
10 kg håndbagage og 20 kg bagage pr. person.
7 overnatninger i Romantic deluxe værelse.
1 x 4-retters middag pr. person.
Billeje alle dage – Opel Corsa eller lignende - inklusiv fri km. og lovpligtige forsikringer. 
Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Bemærk, at der betales turistskat på stedet.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):
Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. juni 2019 kl. 23:59

Tag til Baroloens hjemstavn!