Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Spansk Vinfestival i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen

Kom til Spansk Vinfestival 2019 i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen fredag den 13. september kl. 14-16.30. Mød over 20 importører og smag vine fra hele Spanien.

En billet til Spansk Vinfestival 2019 i JP/Pol Hus, fredag d. 13. september - Smag på over 200 vine.

Pris 135

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
165 solgte

Værdi270

Rabat50

Spar135

Smag på over 200 vine på Spansk Vinfestival ! 
Hils på over 20 importører og smag vine fra hele Spanien.

Spanien er uden tvivl et af de vinlande , hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at smage vine fra en række af de mest interessante importører  af spansk vin. - Vine fra det nordlige Galicien til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte men ligeså spændende, Toro og Campo de Borja.

Det sker på Spansk Vinfestival 2019, der afholdes 13. og 14. september i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens hus - i hjertet af København.

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.


Det er 11. år i træk, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med den Spanske Ambassades handelsafdeling afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen. Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.


Du får et komplet smageprogram ved ankomsten et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.), som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks vinmagasin DinVinGuide (værdi 79 kr.). Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:

Chorines, Coop Danmark, ICEX Madrid, DOP Rioja, D'Wine, FiniVin, Hans Just, Valuewine, Theis Vine, Philipson Wine, DOP Ribera del Duero, Spiegelau, Wineandbarrels, Wine Traveller. Flere følger.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Dit spotdeal-værdibevis er din adgangsbillet og gælder kun til fredag d. 13. september 2019 14.00-16.30. 'Spansk Vinfestival 2019 'afholdes i JP/Politikens Hus.

Husk at medbringe det printede værdibevis på dagen.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.


En unik kode gælder for en  billet.

Ved ankomsten får du et komplet program, og  et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.) Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks vinmagasin DinVinGuide (værdi 79 kr.). Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ekstra Bladet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Ekstra Bladet

Rådhuspladsen 37, 1785 København V

Sidste chance: 21. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst