Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Frokost: Steak eller moules frites på Asminderød Kro

Gourmetperlen Asminderød Kro inviterer på lækre brasserie-klassikere i smukke omgivelser i Fredensborg. Nyd en frokost, hvor du kan vælge at sætte tænderne i en mør steak eller en udsøgt portion moules. Begge serveres med sprøde pommes frites.

Asminderød Kro: Sommerfrokost i royale omgivelser. Vælg mellem steak eller moules frites. Fra 99 kr.

Pris 99

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
188 solgte

Værdi149

Rabat33

Spar50

Asminderød Kro ligger i idylliske omgivelser i den gamle bydel Asminderød i hjertet af Fredensborg. Kroen skaber med sin nyrenoverede restaurant, hyggelige pejsestue, flotte have og store terrasse de perfekte rammer om en dejlige middag.

Kroen blev renoveret i 2013 med stor respekt for historien og fremstår nu flot og indbydende. Restauranten serverer både international og god, traditionel dansk mad, som nydes i de charmerende lokaler. 

Frokosten består af: 

  • Moules Frites ”Marinières”
    Den helt almindelige måde at dampe muslingerne på med urter, hvidvin, pernod og en håndfuld nyskåret persille. Laktosefri.

ELLER

  • Moules Frites á la creme
    Samme som marinières, men denne gang har muslingerne fået lov at koge sammen med fløde og en lille sjat champagneeddike (du vælger på stedet hvad du ønsker)

SPOTpris 99 kr. Normalpris 149 kr. Spar 33 %

Du vælger på dagen for din frokost, hvilken variant af Moules Frites, du ønsker

ELLER

  • Steak Frites (frokoststeak)
    Ribeye steak med grove fritter, estragonmayo og krydderurter

Steak Frites: SPOTpris 139 kr. Normalpris 199 kr. Spar 30 %

Værdibeviset kan indløses fra kl. 12.00-16.00 torsdag til lørdag fra d. 3. juni til og med den 31. august 2019.

Maks. 10 kuverter pr. kunde (også selvom der købes til flere omgange).

Om Asminderød Kro
Asminderød Kro er en klassisk og stemningsfyldt kro i nærheden af Fredensborg i Nordsjælland. Kroen har mange år på bagen og opstod oprindeligt som et husmandssted under godset Krogerup. Historien går tilbage til 1679, hvor kroen fik sin første bevilling af kongen. I 2013 fik kroen nye ejere, som har brugt de sidste par år på at gennemrenovere kroen og danne helt nye rammer for en lang række alternative aktiviteter. I weekenden er kroens køkken tunet ind på højt niveau og internationale toner, mens hverdagen præges af klassisk kro a la carte kort, samt en 4 retters månedsmenu, hvor de bruger sæsones råvarer og om tirsdagen, kan man nyde Danmarks nationalret eller en simreret. Hver den første torsdag og fredag i måneden har de retro torsdag og fredags steak night, som ledsages af levende musik fra pianist.

På den måde er Asminderød Kro for alle, uanset om der er tale om den store bryllupsfest i de smukke selskabslokaler med gastronomien i højsædet eller et hyggeligt kroophold med overnatning, dejlig middag i restauranten efterfulgt af hygge i pejsestuen.

Med Fredensborg Slot og Esrum sø som tætte naboer er mulighederne rige for oplevelser i særklasse. Golfspillere anbefales at gå en runde på Fredensborgs smukke bane eller på en af de andre baner i nærheden. 

Glade gæster
Asminderød Kro er populær! Og glade gæster er der mange af, for Asminderød Kro forstår sig på både service og gedigen køkkenkunst. Læs bare de mange flotte anmeldelser fra tidligere gæster på Tripadvisor, Dinnerbooking eller Google.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bedes booke dit bord online senest 24 timer før ankomst på www.asminderoedkro.dk og ved bookingen oplyse om at det er en Spotdeal samt indtaste dine unikke koder. Seneste bordbestilling er kl. 14.00.

Værdibeviset kan indløses fra kl. 12.00-16.00 torsdag til lørdag fra d. 3. juni til og med den 31. august 2019.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x frokost på Asminderød Kro i den valgte variant.

Bemærk at bordbestilling skal ske minimum 24 timer før. 
Maks. 10 kuverter pr. kunde (også selvom der købes til flere omgange).

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Asminderød Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Asminderød Kro

Asminderødgade 53, 3480 Fredensborg


Sidste chance: 30. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst