Havskildpadder, Olympia og det azurblå hav!

Sidste chance!

Er du til hvide sandstrande, krystalblåt hav og sprudlende natur, så er den græske ferieø Zakynthos helt sikkert noget for dig. I bor på lejlighedshotellet Caretta Beach (kat. 4) et af Bravo Tours mest populære hoteller.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Er du til hvide sandstrande, krystalblåt hav og sprudlende natur, så er den græske ferieø Zakynthos helt sikkert noget for dig. På Zakynthos har du rig mulighed for både at komme helt ned i gear, slå håndklædet ud og bare slappe af på stranden. Men Zakynthos er også meget mere end det! Pak vandrestøvlerne og tag med på en rejse, hvor vi udforsker øens natur og smukke seværdigheder. Vi oplever selvfølgelig øens absolutte must-see: havskildpadderne Caretta Caretta. Zakynthos er nemlig et af middelhavets største ynglesteder for den truede havskildpadde. De store havskildpadder har eksisteret i over 90 millioner år og kan veje op mod 100 kg. Det er uden tvivl øens helt store turistattraktion og en uforglemmelig oplevelse. 

Den græske ferieø gemmer også på mange andre spændende oplevelser. På Zakynthos finder du blandt andet også en af Grækenlands mest besøgte strande – Navagio Beach. Stranden er kendt for skibsvraget ”The Shipwreck”, som ligger midt i det hvide sand. Smuglerskibet forliste i en storm i 1989 efter at være blevet jagtet at kystvagten, og har siden da tiltrukket et hav af turister.

Zakynthos byder på lidt af det hele: De fineste sandstrande, spændende historie og smuk natur – og på denne rejse, har vi sammensat alle højdepunkterne til dig, så du rejser hjem med de største oplevelser!

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra Billund til Zakynthos tur/retur.
 • 7 overnatninger i Hotellejligheder Caretta Beach (kat 4).
 • Velkomstmiddag.
 • Tur rundt på Zakynthos.
 • Tur til Olympia.
 • Bådtur.
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Afrejsedato d. 30. september fra Billund: SPOT SPOTpris 5.998 kr. 

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring – 275 kr.
 • Transport til og fra hotellet – 130 kr.
 • Mad om bord på flyet – 180 kr.
 • Morgenmad – 315 kr.
 • Halvpension – 945 kr.
 • All Inclusive - 1.995 kr.
 • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet

 

Dag 1 – Afrejse fra Danmark
Ankomst til Zakynthos og indkvartering.

Dag 2 – Velkomstmiddag
Vi starter en spændende og oplevelsesrig uge på Zakynthos ud med en lækker middag på en lokal græsk restaurant. Her skal vi hygge os i nogle timer med god traditionel græsk mad, mens vi drøfter den kommende uges oplevelser. En uge spækket med spændende og gode oplevelser ligger og venter på os. Velkommen til Zakynthos!   

Dag 3 - Tur rundt på Zakynthos: Det ægte Zakynthos – Heldagsudflugt inklusive frokost
I dag starter vi dagen ud med at tage op til den lille landsby Katastari, hvor vi laver et kort stop. Her skal vi knipse løs med kameraet og nyde udsigten ud over kysten og den gamle saltby Alykes. Bagefter sætter vi os ind i bussen igen og kører videre igennem det fantastiske landskab og ned til havnen Agios Nikolaos. Her skal vi på en privat bådtur langs kysten, hvor vi sejler ind mellem de høje klippesider og hen til Navagio. Stranden er en af Grækenlands flotteste og mest fotograferede steder. På vejen tilbage sejler vi, hvis det er muligt, ind i de blå grotter. Når vi kommer ind på land, kører vi forbi Anafonitria klostret, hvor vi kommer tæt på den græske historie og religion. Frokosten skal spises på en græsk restaurant. Til sidst kører vi hen til Zakynthos ældste oliventræ og besøger olivenfabrikken i Agios Leon. Turen afsluttes med et besøg hos St Marvras smukke kirke.

Dag 4 – På egen hånd
I dag står der tid på egen hånd på programmet. I har mulighed for at udforske øen på egen hånd eller bare slappe af ved hotellets pool eller ved stranden. Vores dansktalende rejseleder har helt sikkert også masser af gode forslag til, hvad I kan få dagen til at gå med.  

Dag 5 – Tur til Olympia: Det antikke Grækenland - Heldagsudflugt inklusive entre og frokost
Dagen starter ud med, at vi bliver hentet på hotellet og kørt ned til færgen, hvor turen går over til fastlandet. Her bliver vi ført flere hundrede år tilbage i tiden, når vi besøger Olympia. På turen rundt skal vi udforske de ruiner, som lagde grunden for de Olympiske Lege. Vi kommer også forbi resterne af Zeus’ tempel, som var et af Grækenlands største, og som husede et af antikkens vidundere. Efterfølgende fortsætter turen videre til det nærliggende arkæologiske museum, hvor alle skatter og relikvier fra Olympia nu er opbevaret. Vi slutter turen af med et besøg i Olympia by, hvor vi skal nyde en god frokost. Her er der også mulighed for at ose rundt blandt byens souvenirbutikker.

Dag 6 - Bådtur: Kystens perler – Halvdagsudflugt
I dag starter vi en dejlig og afslappende halvdagstur ud med, at vi bliver hentet ved hotellet og kørt ned til Laganas-bugten. Vi går ombord på båden og sejler lige så stille igennem det krystalblå hav, mens kaptajnen leder efter de truede havskildpadder Caretta Caretta. Bagefter sejler vi videre ud til skildpaddeøen Marathonisi. Den skildpaddeformet ø er ubeboet og et redested for havskildpadderne. Her holder vi det første badestop, hvor der er mulighed for at springe fra båden og ned i det turkisblå hav. Bådturens sidste stop er halvøen Keri, hvor båden ligger til ved kyst-grotterne. For de eventyrlystne er der mulighed for at svømme ind i grotterne, mens dem som bare vil nyde solens stråler og den skønne udsigt, kan sidde på bådens dæk. Resten af eftermiddagen er på egen hånd.

Dag 7 – På egen hånd
I dag er der ikke noget fast program, og derfor kan I nyde dagen, lige som I ønsker. Øen har stadig en masse spændende oplevelser at byde på, og vores dansktalende rejseleder, vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde på noget at lave. Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en afslappende dag ved poolen eller stranden.   

Dag 8 – Hjemrejse til Danmark
Vi rejser hjem til Danmark efter en god og oplevelsesrig uge på Zakynthos.  

* Den præcise rækkefølge på udflugterne bliver oplyst på ankomstdagen

Hotellejligheder Caretta Beach – kategori 4
Lejlighedshotellet Caretta Beach er fantastisk til vandhunde i alle aldre.
Hele dagen kan du muntre dig i hotellets fem swimmingpools eller gå en km til den dejlige, brede sandstrand. Du kan også hygge dig i hotellets store vandland, som du har gratis adgang til, hvis du køber All Inclusive.

Caretta Beach er et stort hotel, men du vil opleve stort nærvær og en service i topklasse. Lejlighedshotellet er i en høj standard, meget velegnet til børnefamilier og blandt vores fem mest populære hoteller på Zakynthos.

Nyd din ferie med at spille water-volley i poolen eller spille billard. Her er også et fint minimarked og naturligvis en herlig legeplads til de yngste gæster. Om aftenen arrangeres der underholdning og aftenshows.

Fly info:
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 08.10
Ankomst til Zakynthos kl. 12.20

Afgang fra Zakynthos kl. 13.15
Ankomst til Billund kl. 15.30

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra Billund til Zakynthos tur/retur.
7 overnatninger i Hotellejligheder Caretta Beach (kat 4).
Velkomstmiddag.
Tur rundt på Zakynthos.
Tur til Olympia.
Bådtur.
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed
Max 2 personer pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 275 kr.
Transport til og fra hotellet – 130 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Morgenmad – 315 kr.
Halvpension – 945 kr.
All Inclusive - 1.995 kr.
Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. juni 2019 kl. 23:59

Zakynthos med udflugter og velkomstmiddag