Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Powerbanks - flere modeller og farver

Altid strøm på mobilen! Med en PowerBank er det slut med, at mobilen løber tør for strøm, når du har mindst brug for det. PowerBanken kan snildt puttes i lommen eller tasken, når du skal på farten. Et must for enhver.

Powerbank - undgå din mobil løber tør for strøm. Flere modeller og farver. Fra 99 kr. ekskl. fragt.

Pris 99

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
17 solgte

SPOTpris!

Kender du det? Du skal bruge mobilen, men den er løbet tør for strøm, og du er selvfølgelig ikke hjemme og har heller ikke din oplader med dig... 

En PowerBank kan give dig strøm igen - med det samme – uanset hvor i verden du er - på camping, i ødemarken, på festival eller på vej over Atlanten ! En PowerBank indeholder genopladelige batterier og er en  reservedunk med strøm til alle enheder, der oplades med en USB oplader. PowerBanken er lige anvendelig til at oplade smartphones, tablets og kameraer .

Powerbanken er en lille enhed, som kan være i lommen, tasken, bilen, båden mv. og kan give strøm, hvor der ellers ikke er strøm tilgængeligt.

PowerBanks fra PQI er af høj kvalitet, med indbygget intelligent sikkerhedskredsløb og hurtigopladning. 

Vælg mellem: 

  • Powerbank 6000 slim - koksfarvet: SPOTpris 99 kr.
  • Powerbank 12000 slim - koksfarvet: SPOTpris 199 kr.
  • Powerbank 12000 slim - guld: SPOTpris 199 kr.
  • Powerbank 15000 blank high Gloss - hvid: SPOTpris 199 kr.
  • Powerbank 15000 blank high Gloss - sort: SPOTpris 199 kr. 

Prisen er eksklusiv fragt på 39 kr. for hele ordren uanset antal - gælder dog ikke Færøerne og Grønland.

Hvis du ønsker en flere powerbanks, lægger du først en variant i kurven - og så finder du dealen forfra for at lægge den anden variant i kurven. Derved kommer der en samlet ordre, og kun én gang fragt.

Ordren sendes løbende med PostDanmark til nærmeste posthus eller afhentningssted 3 dage efter bestilling - dog senest den 1. juli 2019.Derfor er det godt at have en PowerBank 

I dag er de fleste mennesker afhængige af mobiltelefoner, tablets/computer, action kamera, GPS, transportable højttalere eller musikafspillere. Og mange har stået i situationer, hvor man er løbet tør for strøm, hvor det bare ikke måtte ske. 

”Hele familien har alle altid en PowerBank på sig, så vi altid kan komme i kontakt med hinanden og specielt på ferier” - Familiefar

”Min mobiltelefon SKAL virke - Der kommer lige pludselig et meget vigtigt opkald” - Kommende mormor

”Når vi arbejder, har vi ofte ikke adgang til strøm, derfor har vi altid nogle PowerBanks med” – Sælger/Håndværker

”En PowerBank er en naturlig del af mit udstyr, når jeg kører rundt. Jeg kan ikke stå i en situation, hvor jeg ikke kan komme ind på min smartphone/tablet” - Udkørende arbejder

”Vi har flere PowerBanks i vores rygsæk, så vi kan klare os igennem flere dage” – Festivaldeltagere/campist.

Modellerne
Alle 3 prowerbanks har indbygget intelligent sikkerhedskredsløb (strømbeskyttelse/varmebeskyttelse/spændingsbeskyttelse/kortslutningsbeskyttelse/ydelsesbeskyttelse), overholder UN 38.3 fly sikkerhedsgodkendelser og alle viser med 4 LED (25/50/75/100%) den resterende batteritid. Der medfølger USB-Micro USB opladningskabel med til opladning af PowerBanken, som også kan bruges til opladning af enheder, som benytter Micro USB. Til enheder, der benytter andre stik, eks. Lightning Stik (Apple 5/6/7/8 mv.), skal man benytte det kabel, som fulgte med enheden.

Power 6000 Slim - koksfarvet

Kraftfuld, lille og i elegant design med koksfarvet lækker rubber coated overflade. Med hele 6000 mAh giver den eks. 250% (2,5 gange) opladning af eks. iPhone 6S og med et output på hele 5V/2,1A bliver enheden hurtigt opladet. Den måler kun 13,5x120x51 mm og vejer kun 161 g, hvilket gør den ideel til nemt at ligge i lommen/inderlommen og tage med overalt. Litium Polymer teknologi giver det flade design.

Power 12000 Slim - koks eller guld
Meget kraftfuld og i elegant design med lækker rubber coated overflade. Med hele 12000 mAh giver den eks. 500% (5 gange) opladning af eks. iPhone 6S og med 2 output (samtidig opladning) på hele 5V/ 2,1A og 5V/1,5A bliver enhederne hurtigt opladet. Den måler kun 14,1x135x74 mm og vejer kun 285 g, hvilket gør den ideel til at medtage overalt, i lommen/inderlommen eller medtage, hvor du/I skal opholde sig i længere tid uden adgang til strøm. Tillige indbygget LED-lygte til brug i mørke. Litium Polymer-teknologi giver det flade design.

Power 15000 Blank High Gloss – hvid eller sort 
Et kraftværk af power med en elegant blank high gloss-overflade. Med hele 15000 mAh giver den 660% (6,6 gange) opladning af eks. iPhone 6S, hvilket afhængig af brug, kan give op til flere ugers strøm, eller med de 2 output på op til 5V/3,1A (i alt) mulighed for, at oplade både smartphone og tablet samtidig. Den kompakte enhed måler kun 23x119x72 mm og vejer kun 305 g, hvilket gør den ideel til at tage med overalt, hvor du/I skal opholde sig i længere tid uden adgang til strøm. Litium Ion battericellerne er fra Samsung.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er eksklusiv fragt på 39 kr. for hele ordren uanset antal - gælder dog ikke Færøerne og Grønland.

Ordren sendes løbende med PostDanmark til nærmeste posthus eller afhentningssted 3 dage efter bestilling - dog senest den 1. juli 2019.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 

Én unik kode gælder for den valgte PowerBank.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Attack Marketing.

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Ønsker du at sende en vare retur, skal du forinden kontakte Attack Marketing på tlf.: 23239694 eller e-mail support@attackmarketing.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Attack Marketing ApS

Hovedgaden 55 C, 1, 2970 Hørsholm

Sidste chance: 25. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst