Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Dubai - 1001 nats eventyr

Glæd dig til en rejse til Dubai fyldt med 1001 nats eventyr og fantastiske oplevelser. Rejsen er planlagt, når der i smukkest i Dubai, mens det et gråt og mørkt i Danmark. Inkl. 7 nt. på 4* hotel m. morgenmad, udflugter & fly fra København.

DUBAI - 8 dage i Dubai inkl. 4* hotel inkl. udflugter, morgenmad mm. Afrejse fra CPH dec-marts.

Pris 9.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
48 solgte

SPOTpris!

På denne 8-dages rejse i Dubai skal I bo centralt i området ved Jumierah Beach, hvor der er kort afstand til gode indkøbsmuligheder, seværdigheder, restauranter og stranden.

I rejsen er der inkluderet en spændende byrundtur, hvor I vil opleve det gamle Dubai med de forskellige Souks, men også det nye Dubai med de mange skyskrabere, som knejser mod himlen. Frokosten indtages på verdens eneste 7-stjernede hotel.

På ørkensafarien kommer I tæt på sand i alle former og farver, inden der skal nydes en BBQ middag, og der er mavedans på programmet. I får også mulighed for at ride på kamel og måske ryge en vandpibe - alt i bedste arabisk stil.

Abu Dhabi viser sig fra sin bedste side på heldagsudflugten til de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Her venter store oplevelser med god tid til at opleve det, I ser.

Udover de på rejsen inkluderede udflugter, bliver der også god tid til at nyde Dubai på egen hånd. Tag fx på indkøb i nogle af de mange indkøbscentre eller slap af ved poolen eller på stranden.

Rejsen inkluderer:

 • Flybillet København – Dubai tur/retur med Emirates Airlines
 • Alle skatter og afgifter (undtagen turistskat i Dubai)
 • Alle transfers
 • 7 overnatninger i Dubai på 4* Ramada Jumeirah Resort
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 2 x frokost (dag 2 & 5)
 • 1 x BBQ middag (dag 4)
 • 1 x Dinnercruise (dag 6)
 • Byrundtur i Dubai
 • Eftermiddags-ørkensafari
 • Heldagsudflugt til Abu Dhabi
 • Engelsktalende lokalguide

København

Afrejse d. 01. december - 08. december 2019:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 10.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 13.495 kr.

Afrejse d. 19. januar - 26. januar 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 11.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 14.995 kr.

Afrejse d. 08. marts – 15. marts 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 11.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 14.995 kr.

Afrejse d. 15. marts - 22. marts 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 9.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 12.995 kr.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkepenge til guide og Chauffør
 • Turistskat (20 AED pr.værelse)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):

 • Eneværelsestillæg - 3.500 kr.

Flytider fra København (flyvninger med Emirates Airlines):
Afgang fra København kl. 14.20 - Ankomst Dubai kl. 23.45
Afgang fra Dubai kl. 08.20 - Ankomst København kl. 12.20

Der tages forbehold for ændringer af flytider.Program:

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Eventyret starter allerede, når du flyver fra København direkte til Dubai med Emirates Airlines Airbus 380. Efter ankomsten til Dubai, møder du guiden, som tager dig med ind til hotel.

Dubai er en by i de Forenede Arabiske Emirater (UAE), samt hovedstaden i emiratet Dubai. Den har 2,5 millioner indbyggere og er dermed den største by i de Forenede Arabiske Emirater. Den ligger ved sydøstkysten af Den Persiske Golf.

Byen er grundlagt i 1833 og frem til midten af 90erne kom 30 % af byens indtægter fra olien.  Man er godt klar over, at olien på et tidspunkt slipper op, så nu er man begyndt at se sig om efter andre indtægtskilder, bl.a. turisme.

I Dubai findes der intet mindre end 4 centrummer beliggende i seks forskellige bydele. Dubai Downtown er den moderne bydel, hvor mange af de store seværdigheder ligger, og Bur Dubai er den ældre del af Dubai. Her er der lidt mere roligt og større fokus på kultur. 

Måltider: Ingen 

Dag 2: Byrundtur i Dubai
Dagens program byder på en spændende byrundtur i Dubai, hvor du får en god introduktion til Dubai og byens historien. Turen starter med et besøg på Dubai Museum, som har til huse i Al Fahidi fortet. Museet fortæller om de første bosætninger i området til det moderne Dubai, som vi kender det i dag.

Herefter forsætter turen til souken, hvor du besøger krydderimarkedet og guldmarkedet. Undervejs oplever du byens stemning, mens guiden levende fortæller om det du ser. Du besøger Jumeirah moskeen, som er et godt eksempel på Islamisk arkitektur fra det 8. århundrede.

Turen sluttes af med en lækker frokost på Burj Al Araba – verdens eneste 7-stjernede hotel.

Du er hjemme på hotellet midt på eftermiddagen. Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr i denne vidunderlige by. 

Måltider: Morgenmad & frokost

Dag 3: Shopping i verdensklasse
Brug dagen på shoppe i nogle af de store indkøbscentre, som findes i byen. Besøg f.eks. Dubai Mall, som regnes for et af verdens største med mere end 1.200 butikker.

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Tag eventuelt ind til Dubai Marina, hvor der findes et stort udvalg af gode restauranter.

Måltider: morgenmad

Dag 4: Dubai – Ørkensafari med BBQ
Brug dagen som du vil. Nyd en god frokost i Dubai marina eller nyd dagen ved poolen. Midt på eftermiddagen mødes du med guiden, som tager dig med på en ørkensafari. Du kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen, og undervejs oplever du de mange former og farver, som sand kan have. Efter en fantastisk køretur gennem ørkenen, oplever du en fantastisk solnedgang, inden du får mulighed for at redde på kamel. I en typisk teltlejer spiser du aftensmad, mens du ser på mavedans og måske ryger en vandpibe. Efter mange gode oplevelser, går turen atter tilbage til hotellet

Måltider: Morgenmad & middag

Dag 5: Udflugt til Abu Dhabi
Glæd dig til en spændende udflugt til hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. Undervejs kommer du forbi Yas Island eller Yas Marina, som er verdens største menneskeskabte havn. Sammen med guiden besøger du den smukke Sheik Zayed Bin Sultans moske, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden.

Du besøger strandpromenaden, hvor der bliver tid på egen hånd til at gå på egne eventyr. Frokosten nyder du undervejs, inden turen sidst på eftermiddagen går retur til Dubai igen.

Måltider: Morgenmad & frokost

Dag 6: Fridag i Dubai
Dagen kan du bruge som du vil. Besøg det berømte guldmarked, hvor du kan gøre en god handel, eller besøg et af de mange indkøbscentre. Du kan også nyde dagen på stranden eller ved poolen. Sidst på eftermiddagen mødes du med guiden, som tager dig med til Dubai Marina. Her går du ombord på en Dhow, som er en typisk arabisk båd. Du sejler ud og mens du nyder en god middag, oplever du Dubais imponerende skyline fra havet. Sidst på aftenen er du retur på hotellet igen. 

Måltider: Morgenmad & Middag (dinner cruise)

Dag 7: Egne oplevelser i Dubai
Den sidste dag i Dubai kan bruges til at opleve Bujr Kalifa – en af verdens højeste bygninger. Neden får bygningen findes verdens største fontane, hvor vandet springer op til 150 meter.

Afslut dit eventyr i Dubai med high tea på Burj Al Arab – verdens eneste 7-stjernede hotel. Du sidder på en af de øverste etager, hvorfra der er en mageløs udsigt udover byen og havet.

Nyd den sidste aften i Dubai med en god middag. Du har sikkert allerede fundet din favorit restaurant.

Måltider: Morgenmad

Dag 8: Hjemrejse
Alle gode ting får en ende. Du tjekker ud fra hotellet for at køre til lufthavnen, hvor du flyver med Emirates Airlines Airbus 380 direkte til København.

Måltider: Morgenmad & mad på flyet

Ramada Jumeirah Hotel****
Glæd dig til at bo på det moderne og elegante Ramada Jumeirah Hotel. Hotellet ligger centralt og i kort gåafstand fra Al Ghazal indkøbscentret. Hotellet har en swimmingpool på taget med liggestole og fantastisk udsigt over byen. Der findes restaurant, som byder på retter fra middelhavet og asien. Udover det så findes der en traditionel skotsk pub samt en natklub med dj.

Hotellet tilbyder gratis transport til indkøbscentrene I Dubai go Jumeirah Beach. Der findes Spa, som tilbyder et stort udvalg af behandlinger samt et veludstyret fitnesscenter. Hotellet er kendt for sin gode service.

Alle værelser er holdt i moderne, lyse farver og har Aircondition, TV, køleskab, Wifi mod betaling samt hårtørrer. Badeværelserne er med bruseniche.

Læs mere om hotellet her 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flybillet København – Dubai tur/retur med Emirates Airlines
Alle skatter og afgifter (undtagen turistskat i Dubai)
Alle transfers
7 overnatninger i Dubai på 4* Ramada Jumeirah Resort
7 x morgenmad (dag 2-8)
2 x frokost (dag 2 & 5)
1 x BBQ middag (dag 4)
1 x Dinnercruise (dag 6)
Byrundtur i Dubai
Eftermiddags-ørkensafari
Heldagsudflugt til Abu Dhabi
Engelsktalende lokalguide

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i prisen: 
Drikkepenge til guide og Chauffør
Turistskat (20 AED pr.værelse)
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer til måltiderne
Øvrige måltider, som ikke er nævnt

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):
Eneværelsestillæg - 3.500 kr.
Flytider fra København (flyvninger med Emirates Airlines):
Afgang fra København kl. 14.20 - Ankomst Dubai kl. 23.45 
Afgang fra Dubai kl. 08.20 - Ankomst København kl. 12.20

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S


Sidste chance: 14. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst