Miniferie i Piemonte med michelinmiddag

Sidste chance!

Tag på den ultimative livsnyderrejse til Piemonte, bo på 4* hotel i Alessandrias historiske centrum og nyd en 4-retters michelinmiddag i de smukke omgivelser. Udforsk det billedskønne område til fods eller i bil. Inkl. fly, billeje, middag, morgenmad m.m.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Alli Due Buoi Rossi er et elegant 4-stjernet hotel i centrum af den historiske bymidte i Alessandria. Alle værelserne er i et stilfuldt design med en unik indretning. Bygningen fra 1741 har igennem tiderne huset mange kendte personer, lige fra Orson Wells og Gorbatjov til Pelè og ligger lige ved siden af kirken.

Ønsker man at indtage en cockail kn dette gøres i vertmouth-cocktailbaren i stueetagen ligger en  vermounth-cocktailbar. De 48 værelser, er alle moderne men renoveret i respekt for historien. De er udstyret med gratis wifi, fladskærm, pengeskab, minibar og aircondition.

Hotellets restaurant har på tredje år modtaget en Michelin-stjerne og retterne tager udgangspunkt i det traditionelle cuisine fra Piemonte med et præg af japanske toner. Følgende er nævnt i Michelin-guiden:

”High quality cooking, worth a stop. Using top quality ingredients, dishes with distinct flavors are carefully prepared to a consistently high standard”

“Very good standard, Excellent wine list”


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Bergamo t/r med Ryanair
  • 3 overnatninger på det 4* Hotel Alli Due Buio Rossi
  • 4-retters middag på hotellets Michelin-restaurant, 1 velkomstdrink inkluderet
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje under hele rejsen.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Opgradering til superior-room - 795 kr. pr. værelse.

Området
I det nordlige Italien ligger den kendte vin- og madregion Piemonte. Karakteristisk for området er en smuk, grøn og frodig natur, der er beriget med bløde bakker, skovområder og næsten endeløse rækker af vinmarker, lige syd for de italienske alper. På grund af dette kaldte romerne Piemonte for “landet ved bjergets fod”.

Selvom området ikke er Italiens største vinregion, hvad angår kvantitet, har Piemonte med sine topkvalitetsvine fået et solidt omdømme blandt vin connaisseurs. For bare at nævne få, er det netop i Piemonte at Barolo og Barbaresco bliver produceret, samt den mousserende vin Asti Spumante.

Grunden til dette, er det til tider rå og barske klima i området samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene. Når det kommer til råvarerne i området, er det mest nævneværdige alle de fantastiske trøfler der finder her. På trods af alle disse fantastiske ting er området ikke overrendt med turister, og italienerne selv kender påskønner til alt evighed den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder man også i Piemonte charmerende byer på de fremtrædende bakker, stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og klostre finder man i store baner. En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver dig en fantastisk oplevelse i form af den mildest talt imponerende udsigt ud over det bakkede landskab og de snedækkede alper i det fjerne. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som har givet navn til den før nævnte vin.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

- Fly fra Billund eller København til Bergamo t/r med Ryanair
- 3 overnatninger på det 4* Hotel Alli Due Buio Rossi
- 4-retters middag på hotellets Michelin-restaurant, 1 velkomstdrink inkluderet
- Morgenmad alle dage
- Billeje under hele rejsen.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

- Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
- Opgradering til superior-room - 795 kr. pr. værelse.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. juni 2019 kl. 23:59

Miniferie i Piemonte med michelinmiddag og billeje