Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Pulserende Barcelona

Gå på opdagelse i små, snørklede gader, lad dig overvælde af Gaudis unikke arkitektur, nyd et væld af velsmagende tapas eller se et brag af en fodboldkamp. Barcelona er i en klasse for sig. Få 3-4 nætter på 4* hotel. Inkl. fly fra BLL eller CPH.

BARCELONA - 3 eller 4 nætter på 4* hotel. Inkl. fly fra CPH eller BLL. Rejs juni-dec.

Pris 2.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

SPOTpris!

Den catalanske regionshovedstad er en moderne kosmopolitisk middelhavsby, som har alt, hvad hjertet begærer. Oplevelserne er mange, og byen er for alle, lige fra personen, som ønsker at dase på stranden, til den kulturinteresserede, som vil udforske by-ikonet Gaudí.

Den pulserende storby skal bl.a. opleves for Gaudís eventyrlige arkitektur, løssluppent natteliv, patriotiske fodboldfans og en madkultur, der har givet os nogle af verdens bedste kokke.

Barcelona er en by med tradition, mode, kultur og kunst. Det kan anbefales at se steder såsom Via Laietana, katedralen og dens kloster, Barrio Gothic og Plaça St. Jaume. Modsætningen til dette traditionelle Barcelona er den olympiske by mod kysten, hvor du kan se steder som det olympiske stadion i Lluís Companys, Palau St. Jordi og Calatrava tårnet.

Hotel Sansi Diputacio
Når Barcelona skal udforskes, så er det 4-stjernede Hotel Sansi Diputacio den perfekte base og ligger lige ved Placa Catalunya i bymidten. Der er kun 10 minutters gang til byens brændpunkt, Las Ramblas. Kun 300 meter fra hotellet er metrostationen, hvor der er direkte forbindelser til mange af de andre attraktioner, byen tilbyder.

Ud over den perfekte beliggenhed, så er hotellet et flot, moderne og komfortabelt hotel med wifi, fladskærm, aircondition og stilfuldt design. Alle 55 værelser er indbydende, og har I nogle spørgsmål, er personalet klar til at hjælpe.

Lige ved hotellet finder I et af de hyggeligste områder i Barcelona - det gotiske kvarter. De små stræder og intime pladser gør det til en oplevelse at fare vild. Her finder I en skattekiste fyldt med juveler i form af kirker, gamle bygninger og kulturelle oplevelser.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Barcelona (Norwegian) eller Billund (RyanAir) til Barcelona t/r.
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 eller 4 overnatninger på det 4* Hotel Sansi Diputacio i delt dobbeltværelse.
  • Late check-out (til kl. 14:00).

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Modernisme, fodbold og Ramblaen
Barcelona er kendt som hovedstad for modernismen, hvor den berømte arkitekt Antonio Gaudí boede og arbejdede. Hans aftryk på arkitekturen i byen kan ses f.eks. på bygningen Casa Mila, også kendt som 'La Pedrera'.

Glem heller ikke at besøge Gaudís ufærdige arkitektoniske mesterværk, Sagrada Familia, som er bygget på samme måde som katedraler blev bygget på i middelalderen – nemlig ved hjælp af donationer og særlige bidrag.

Derudover kan I se og høre den temperamentsfulde spanske Flamenco i levende live, fange en fodboldkamp med et af verdens bedste klubhold, FC Barcelona, eller tage på shoppingtur på Ramblaen.

Las Ramblas er et samlingspunkt for både turister og lokale. Her finder I alt lige fra små gadekunstnere til spraglede gøglere, som sætter kolorit på hverdagen. Det kan godt være New York, aldrig sover – det gør Las Ramblas heller ikke, og her kan I endda nyde en øl på gaden.  

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

- Fly fra København til Barcelona (Norwegian) eller Billund (RyanAir) til Barcelona t/r.
- 10 kg håndbagage.
- 3 eller 4 overnatninger på det 4* Hotel Sansi Diputacio i delt dobbeltværelse.
- Late check-out (til kl. 14:00).

Bemærk, morgenmad kan tilkøbes på hotellet.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 11. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst