6 fl. Cava Brut Bujonis

Sidste chance!

Cava Brut Bujonis er perfekt som aperitif eller som ledsager til fisk eller andre lette retter. De spanske bobler kommer fra familien Sumarroca og er lavet af egne druer og solidt håndværk. Du får 6 flasker for KUN 480 kr. inkl. fragt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I en tid, hvor produktionen af Spaniens mousserende cava i stigende grad fuldmekaniseres, og hvor vinmageren i kælderen sjældent har den ringeste anelse om, hvem der har dyrket druerne, eller hvor de stammer fra, er det en lise for sjæl og gane at stifte bekendtskab med familien Sumarrocas vine. Familien fremstiller udelukkende vin af druer, de selv har dyrket, og deres prisvindende vine oser langt væk af solidt håndværk.

Familien Sumarroca råder over 450 hektar vinstokke plantet i en kalkholdig jord, som giver druer med en bemærkelsesværdig intensitet og mineralitet. I kælderen stiler man kompromisløst efter topkvalitet, og blandt andet sørger man for, at alle husets Cava-vine holder seks atmosfærers tryk og ikke kun de fire, som loven foreskriver. Druernes kvalitet og det høje tryk i flasken bevirker, at Sumarrocas Cava kan være særdeles svær at skelne fra "ægte" Champagne fra Champagne- distriktet.

Cava Brut
Cava Brut er en ideel fest- og aperitifvin i en intens, indsmigrende stil. Vinen byder på en indtagende næse af blomster og tørret figen. Smagen er tilpas tør og med en fin mousse. Eftersmagen er behageligt cremet. En skøn cava i en ambitiøs stil, som vil glæde selv kræsne champagnekender.

Tilbuddet gælder for

  • 6 fl. Cava Brut Bujonis

SPOTpris 480 kr. Normalpris 949 kr. Spar 49 %

Prisen er inklusiv levering.

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite senest den 12. juni 2019. Se mere under "sådan køber du".


Om Philipson Wine
Hos Philipson Wine springer du tre led over og køber direkte fra vinimportøren. 25 års erfaring har gjort Philipson Wine til Danmarks største kvalitets vinoutlet. Philipson Wine køber direkte og stort ind hos vinproducenterne til de helt rigtige priser og på de rette tidspunkter. Vinen sælges direkte til kunden, uden alle fordyrende led som agenter, grossister og mellemhandlere.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du:

  • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()
  • Indtast din unikke kode i feltet 'indtast dealkoder'.
  • Klik på 'tilføj dealkode'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis.
  • Klik herefter på 'Gå videre', og følg vejledning herfra.
  • Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal senest bestilles hos Philipson Wine den 12. juni 2019.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Én unik kode gælder for 6 fl. Cava Brut Bujonis.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. juni 2019 kl. 23:59

6 fl. Cava Brut Bujonis