Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyferie i New York

Tag med til New York, og oplev den evigt pulserende storby. Rejsen er inkl. 6 nætter på 4* hotel centralt downtown Manhatten og fly fra CPH. Med i prisen er også et New York Sightseeing Pass, der giver adgang til mere end 100 attraktioner.

NEW YORK - 6 nætter på 4* hotel inkl. NYC sightseing Pass. Afrejse fra CPH fra juli til november.

Pris11.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Har du altid drømt om at opleve verdens metorpol, New York, eller er det på tide med et gensyn? Så er her en oplagt chance. I rejser i sensommeren eller efteråret, hvor vejret ofte viser sig fra sin mest gavmilde side, hvilket er perfekt til at opleve byen.

Inklusiv i rejsen er et New York Sightseeing Pass, hvor der er adgang til masser af attraktioner. Er I aktive og forstår at planlægge jeres besøg, så er der  mange penge at spare. Nederst på siden kan du læse Øster Lindets forslag til et program med masser af interessante oplevelser.

I bor på centralt på downtown Manhatten på et populært og moderne 4* hotel.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til New York JFK t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 6 overnatninger på 4* Club Quarter World Trade Center
 • 6 dages New York Sightseeing Pass - entre og adgang til mere end 100 aktiviteter i NYC

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Bemærk, at der skal betales resortgebyr på 22 USD pr. værelse pr. nat. Betales direkte på hotellet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Morgenmad - 75 kr. pr. dag. (Ved bestilling af morgenmad sammen med genbekræftelse af rejsen er prisen - 40 kr. pr. dag)
 • 20 kg bagage + mad på flyet t/r - 1000 kr. pr. person
 • 20 kg bagage t/r - 600 kr. pr. person
 • 20 kg bagage (kun på hjemrejsen) - 300 kr. pr. person
 • Eneværelsestillæg - 800-1000 kr pr. nat - (ring til Øster Lindet for nærmere info)

Transport fra lufthavn
I ankommer til JFK airport i New York. Måske vendens mest kendte lufthavn. Denne ligger i bydelen Queens og en taxitur til centrum af New York koster ca. 75 Dollars (45-60 min). Ønsker I at benytte offentlig transport skal I først tage lufthavnens Air Train (gratis) til Howard Beach station og her stige om til NYC´s subway system. Pris ca. 10 USD.

Visum & pas
Pas skal være gyldig i min. 6 mdr. fra afrejse.

Der kræves ikke visum til USA men USA-rejsende skal foretage en såkaldt ESTA-registrering på internettet senest 72 timer inden afrejse. Prisen for denne er ca. 14 US dollars. Registreringen kan foretages på dette link:
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1


New York
Manhatten er New Yorks hjerte - et glitter af  Streets og Avenues karakteriseret af yellow cabs, som snor sig op og ned af 5.th Avenue, mens forreningsfolk myldrer ind og ud af Rockefeller Center og de andre skyskraberne. Midt i det hele ligger berømte Times Square som et lyshav efter mørkets frembrud.

På Upper Manhatten finder du verdens mest prominente museer  Guggenheim og Metropolitan – med fantastisk kunst. I modsatte boldgade er der basis for en cykeltur i Central Park -­ newyorkernes foretrukne legeplads med bla. JohnLennons mindesmærke. Alternativt gå på opdagelse i Harlem – tidligere var det Manhattans sorte ghetto, i dag byens nye, hippe område. Et godt tip - oplev gudtjeneste søndag formiddag med gospelsang. Det er aldeles livsbekræftende.

Downtown Manhattan prydes af Wall streets snævre gader; de skramlede kitsch-butikker og asiatiske delikatesseforretninger. Et stenkast herfra ligger byens multietniske områder med Chinatown; Greenwich Village, SoHo, TriBeCa og Chelsea. Tilsammen udgør de et miks af sprudlende bohemeliv, løssluppen nattefester, alternativ shoppingparadis, gallerier og artshops samt hyggelige cafeliv. Det er også her vejen kan lægges for Ground Zero.

Og så er der selvfølgelige alle "must do´s" i The Big Apple. Besøg i den  skyhøje One World trade Center som stråler om kap med Empire State Building og Rockefeller Center der funkler i al sin art deco-pragt. Smukke og minderige Brooklyn Bridge, velkendt fra alle de amerikanske film, og så selvfølgelig byens smukke vartegn Frihedsgudinden.

Shopping i New York er verdensklasse. Outlet, mærkevarer, markeder og meget mere. Her er kort sagt alt. Kan det ikke købes i New York, så eksisterer det sandsynligvis ikke.


Fly
I flyver med Norwegians nye Dreamliner fly, som flyver direkte mellem København og New York frem til oktober måned. Flyvetiden er på melem 7,5 og 8,5 time. I november og december er ruten med et skifti London, hvor der er knap 2 timer. Flyrejsen er inkl. 10 kg håndbagage. Øvrig service kan tilkøbes.

4* Hotel Club Quarter World Trade CenterPopulært og moderne 4* hotel med en dejlig central beliggenhed i downtown Manhatten. Der er kun få minutters gang til One World Trade Center, mindeområdet for 9/11 og selve Wall Street. Club Quarters World Trade Center byder på døgnåben reception, bar og fælles hotellounge. Dertil kommer et lille fitnesscenter. I hotellets businesscenter ligger hotellets Club Lounge med gratis kaffe/te, printer og sommetider lidt snack.

Hotellet har eget steakhouse – Morton's The Steakhouse byde på fine dinneri den lidt dyrere ende. På 20. etage ligger den udendørs terrasse, hvorfra man har den mest fantastiske udsigt til World trade Center, Hudson River etc. I er i New York, så værelserne er ikke så store – ca. 17-18 m2. Samtlige værelser har byudsigt, fladskærms-tv, kaffemaskine samt gratis te og kaffe. Der er desuden badeværelser med hårføn samt gratis toiletartikler. Fri wifi. Check in fra kl. Check Out er kl. 12.00, og der tilbydes bagageopbevaring.

Du kan læse mere om hotellet her

New Your Sightseeing Pass – Inkl. i prisen
Inkl. i denne rejse er det store NYC sightseeing Pass. Der er virkelig mange attraktioner inkl. i prisen. For at udnytte passet og få fuld valuta for pengene, så skal man i god tid sørge for at planlægge sit besøg. Øster Lindet har lavet et forslag herunder, men man kan selv justere ud fra interesse. Skal man nå nedenstående program, så gælder det om at være klar, for dagene er pakket. Mange vil måske hellere have lidt bedre tid…

Mange attraktioner og især ture kræver, at man tilmelder sig online, og det anbefales. Især på turene, som i øvrigt får stor ros, er der begrænset antal pladser pr dag. Ved mange aktiviteter er der kø og derfor skal nogle ting vælges med omhu, så man enten er klar som de første om morgenen eller måske sidste på eftermiddagen. Enkelte steder har I Fast Track og kan springe en kø over. På nedenstående link kan vi anbefale dig at læse meget mere om passet, og hvordan det fungerer – og ikke mindst hvad det gælder til. 

Kort kan nævnes: One World Observatory, 9/11 Memorial, Hornblower Cruises, Madame Tussauds, Madison Square Garden, Guggenheim, Statue of Libertyr + Ellis Island, Bike rental Central Park, Et utal af guidede rundture. I alt mere end 100 attraktioner. Endvidere er der 5-7 steder hvor man kan få en enkel frokost som også er inkl i passet. 

Bemærk dit sightseeingpas gælder til Hop On Hop off busserne i hele den periode kortet er aktivt – dvs. 6 dage.  Der findes flere ”hop on hop off” firmaer i NYC, så sørg for at tage de rigtige. Den, der er med, har 3 ruter – Downtown, Uptown og Brooklyn. Disse kan benyttes som transport rundt i byen. Dertil kommer en aftentur (gælder 1 gang) og og en sejltur (gælder 1 gang).

Bemærk også, at der inkl. i dit pas er en 40USD voucher, som kan benyttes frit til delbetaling af en musical, et sportarrangement eller lign.

Læs meget mere her


Øster Lindets forslag til 7 dage/ 6 nætter i New York

DAG 1 - Onsdag

 • Afrejse og ankomst
 • Slap af og nyd dagen med afslapning og indsnus atmosfæren.
 • Times Square + rooftop bar Refinery Rooftop Bar/SkyRoom Rooftop Bar
 • De fleste kommer sent, så måske handler det blot om en lille gåtur inden sengetid.

DAG 2 – Torsdag

 • Vi anbefaler, at du aktiverer dit sightseeing kort fra morgenstunden
 • Start med hop on - hop off - måske bare den ordinære tur og kør en hel runde 
 • Alternativt tag Gray Line som starter kl. 09.00 og tager 6 timer (Vær klar allerede fra kl. 08.15)
 • Slut evt. af ved Times Square og få en gratis frokost på Buffalo Wild Wings  (inkl. i pas) – ligger ved Times Square
 • Se Madame tussauds - Fast Track er inkl.
 • Kl. 16.00 starter New York Tour1 – Tema: Inside Broadway – Sørg for at bestille dette online inden afrejse.
 • Slut dagen af med en sejltur – F.eks. Manhattan by sail Clipper som starter fra Battrry park – Bestilles også online creditcard

DAG 3 – Fredag

 • Start dagen med at tage ud til Statue of Liberty from Battery Park + Ellis Island – VÆR KLAR SÅ I KOMMER MED FØRSTE BÅD...Måske I er heldige at kunne få billet til Piedestalen, hvis I kommer tidligt, men ingen garanti.
 • Kl. 13.00 tag med på Insider Slavery tour  (kun man-ons-fre)
 • Hen på eftermiddagen skal der lidt sjov til igen RIBNewYork - High Speed Harbor Tour - fun og fart – Book online
 • Se området i bor i med Ground Zero - Charging Bull - 9/11 memorial - 9/11 Tribute museum
 • Slut dagen med besøg i One World Observatory  - Åben fra 09.00 til 21.00

DAG 4 - Lørdag

 • Der findes en del guidede ture i NYC på 1-2 timer. Det er virkelig value for money, hvis man kan lidt engelsk. Vi anbefaler dem i stor stil….
 • Kl. 09.30 starter New York Tour - High Line / Meatpacking District. Det ligger ikke langt fra jeres hotel. Book online
 • Fortsæt til Madison Square Garden – Her er en 75 min. rundvisning hver halve time
 • Kl. 13.30 starter New York Tour Nolita, Greenwich village gårtur, som er om lokal art, kultur i et bohemian vibe miljø. Bestil online
 • Frokost f.eks. Chelsea & Bella Napoli - 
 • En sjov og ny oplevelse som skal bestilles online i god tid – ”The Ride” 
 • Besøg ”Top of the Rock” til  sunset eller aften – ligger. Ved Rockefeller center - kø.

DAG 5 - Søndag

 • Kl. 11.00 – Bestil Insider Tour Brooklyn bridge og gospel
 • Fortsæt med Brooklyn Unplugged 12…
 • Gåtur over Brooklyn Bridge
 • Se National bibliotek med den ikoniske trappe
 • Oplev South Street Seaport District – typsik ret livligt omåde
 • Kl. 17.30 tag med Hornblower Cruises - alive after five  fra Pier 15 ss Sesaport
 • Alternativt er der The Downtown experience tour  - Online bestilling
 • Måske en hyggelig aften på Cony Island, Luna Park eller Grey line night bus eller 230 Fifth Rooftop Bar/ SERRA by La Birreria Rooftop Bar

DAG 6 - Mandag

 • Super hyggelig formiddag til Central Park – Benyt jer af bikerental 1 dg - Husk ID og shop til en let picnic (vin og ost er himmelsk of nemt)
 • Museumdag – I når ikke dem alle – vælg ud fra interesse…. the Met , Guggenheim, MoMA, naturhistorisk (dette er alle TOP museer)
 • I har 40 USD til et valgfrit arrangement, som I kan trække fra arrangementets pris. Det kan være f.eks. Sportevent eller musical – se mere under jeres pas.

DAG 7 - Tirsdag

 • Er I til shopping, så kan Woodbury Commons Outlet anbefales – Inkl. i prisen er transport dertil og retur – kan nemt tage en hel dag hvis i er til shopping.
 • Er I ikke til shopping, så er der masser af forslag herunder, som vi ikke har fået plads til, og som faktisk også er inkl.

I er naturligvis velkommen til at lave jeres eget program – som måske er knap så presset.

 

Andre ting at opleve i New York:

 • Hop on hop of ferry - 4 stop - 90 min – fra pier 78
 • Bådtur Circle line
 • Insider tour  - Bronx kl.  11.00 - 
 • Intrepid sea air & space Museum
 • Spyscape  - også ret underholdende og sjov- Minder lidt om The Ride
 • New York TOUR 1 - SoHo & Little Italy & Chinatown - Start kl. 12.00, 
  Ripley Believe - Fast Track inkl.
 • On Location film tour – start central park + bus tour 
 • Bronx - Yankee Stadium - zoo
 • Harlem
 • NYC acquarium 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til New York JFK t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 6 overnatninger på 4* Club Quarter World Trade Center
 • 6 dages New York Sightseeing Pass - entre og adgang til mere end 100 aktiviteter i NYC.

Bemærk, at der skal betales resortgebyr på 22 USD pr. værelse pr. nat. Betales direkte på hotellet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Morgenmad - 75 kr. pr. dag. (Ved bestilling af morgenmad sammen med genbekræftelse af rejsen er prisen - 40 kr. pr. dag)
 • 20 kg bagage + mad på flyet t/r - 1000 kr. pr. person
 • 20 kg bagage t/r - 600 kr. pr. person
 • 20 kg bagage (kun på hjemrejsen) - 300 kr. pr. person
 • Eneværelsestillæg - 800-1000 kr pr. nat - (ring til Øster Lindet for nærmere info)

Transport fra lufthavn 
I ankommer til JFK airport i New York. Måske vendens mest kendte lufthavn. Denne ligger i bydelen Queens og en taxitur til centrum af New York koster ca. 75 Dollars (45-60 min). Ønsker I at benytte offentlig transport skal I først tage lufthavnens Air Train (gratis) til Howard Beach station og her stige om til NYC´s subway system. Pris ca. 10 USD.

Visum & pas
Pas skal være gyldig i min. 6 mdr. fra afrejse.

Der kræves ikke visum til USA men USA-rejsende skal foretage en såkaldt ESTA-registrering på internettet senest 72 timer inden afrejse. Prisen for denne er ca. 14 US dollars. Registreringen kan foretages på dette link:
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 11. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst