Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Det Indiske Ocean

Rejs mod fjerne kyster på en eksotisk og anderledes rejse, hvor store oplevelser, god mad, forkælelse og masser af ”solskin ombord” er i vente. Inkl. 13 nætter og fly fra CPH 6. december 2019 eller 17. januar 2020. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT INDISKE OCEAN - 13 nætter inkl. helpension. Fly fra CPH d. 6. dec. 2019 el. 17. jan. 2020

Pris 12.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

SPOTpris!

Dette krydstogt tager udgangspunkt i Stormogulernes Indien, men du besøger også Sri Lanka og Maldiverne!

Rejsen starter dog allerede i København, hvorfra der er fly til Mumbai, hvor du ankommer lørdag morgen. Millionbyen Mumbai, der ligger på Indiens vestkyst, er bl.a. kendt for sine Bollywood-film, cricket og de røde dobbeltdækkerbusser. Costa Victoria forlader først Mumbai søndag aften, så du har godt tid til at opleve denne fascinerende storby og dens menneskemylder – enten på egen hånd eller på én af rederiets udflugter. Besøg f.eks. Elefant-grotterne med de mange flotte hinduistiske og buddhistiske skulpturer.

Når skibet forlader Mumbai, har du en dag på havet, hvor du har tid til at blive dus med det flydende hotel resort, som skal være dit hjem under selve krydstogtet. Næste stop bliver New Mangalore, hvor du kan nyde en dejlig dag på en af de mange flotte strande eller kigge efter delfiner. Den efterfølgende dag lægges der til i havnebyen Cochin, beliggende på en gruppe øer og halvøer. Byens gamle zone er en blanding af Middelalderens kolonimagter, så du finder både portugisiske og hollandske levn og små, rustikke engelske landsbyer – alt sammen i tropiske omgivelser. 

Indien forlades nu for et par dage, og kursen sættes mod øriget Maldiverne, der består af godt 1100 øer, hvoraf dog kun et par hundrede er beboede. I dette maleriske paradis har du næsten 3 dage til at nyde sandstrandene, palmerne og det smukke vand, der indbyder til snorkling. Skibet ligger i hovedstaden, Malé, så der er også rig mulighed for at opleve det lokale liv væk fra turistområderne.

Efter Maldiverne er det tid til at besøge det tredje land på rejsen: Flotte og frodige Sri Lanka, hvor du kan tilbringe en dag i hovedstaden Colombo, der har masser at byde på. Du kan bl.a. komme på en byrundtur og se det 100 år gamle klokketårn og andre bygninger fra kolonitiden samt kanel-haverne. Eller hvorfor ikke besøge elefantungerne?

Fra Sri Lanka sættes kursen tilbage mod Indien, hvor der lige bliver en dag i Mormugao, den ældgamle hovedstad i hedengangne Portugisisk Indien. Her i det spirituelle Goa kan du f.eks. vælge at besøge en plantage eller et hinduistisk tempel, eller du kan slappe af med sand imellem tæerne. Herefter sejler Costa Victoria tilbage til Mumbai, hvor du går fra borde. På vej ud til lufthavnen tages du med på en sidste udflugt, inden flyet letter med kurs mod Danmark.

En spændende rejse med 14 dage ombord på det flotte krydstogtskib med ophold i 3 eksotiske og forskellige lande er nu slut, men oplevelserne og minderne varer for evigt!


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Mumbai t/r
 • 30 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r inkl. udflugt på hjemrejsen
 • 13-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Fri adgang til underholdning
 • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
 • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
 • Daglig rengøring
 • Service charge til en værdi af 1260 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse København den 6. december 2019
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 14.490 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 16.990 kr.
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 17.990 kr.
Balkonkahyt Classic: SPOTpris 19.990 kr.
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 20.990 kr.

Afrejse København den 17. januar 2020
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 14.490 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 16.990 kr.
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 17.990 kr.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
 • Øvrige udflugter
 • Visum til Indien og Sri Lanka.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • Levering af 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

Dag 1: Fly fra København
Dag 2: Ankomst til Mumbai. Transfer til skibet for Indtjekning
Dag 3: Kl. 21.00 afgang Mumbai, Indien
Dag 4: På havet
Dag 5: Kl. 08.00-18.00 New Mangalore, Indien
Dag 6: Kl. 08.00-18.00 Cochin, Indien
Dag 7: På havet
Dag 8: Kl. 07.00 ankomst Malé, Maldiverne
Dag 9: Malé, Maldiverne
Dag 10: Kl. 20.00 afgang Malé, Maldiverne
Dag 11: På havet
Dag 12: Kl. 07.00-17.30 Colombo, Sri Lanka
Dag 13: På havet
Dag 14: Kl. 08.00-17.00 Mormugao, Indien
Dag 15: Kl. 08.00 ankomst Mumbai, Indien. Udflugt og hjemrejse
Dag 16: Ankomst til Danmark.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Mumbai t/r

06.12.19 / 17.01.20: 14.20-23.45 København – Dubai
07.12.19 / 18.01.20: 03.55-08.25 Dubai – Mumbai

21.12.19 / 01.02.20:
04.15-06.05 Mumbai – Dubai
08.20-12.20 Dubai – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

På ankomstdagen er der transport fra lufthavnen til skibet. Det forventes, at man er fremme ved skibet ca. kl. 12.00, og at indtjekningen påbegyndes kl. 14.00.

På hjemrejsedagen tages du efter udtjekning fra skibet med på en udflugt, der slutter i lufthavnen. Se mere under ”Udflugter”.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.820 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 3.150 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 8.490 kr.
Voksne: 10.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 3.800 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 5.500 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 6.500 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Panoramatur i Mumbai (Inkl. i prisen)
På hjemrejsen er der inkluderet panoramatur i Mumbai. Her oplever du det bedste af byen og nyder højdepunkterne. I starter jeres tur ved Indiens Gateway, der er byens mest berømte landemærke. Det blev bygget i 1911 for at fejre et besøg af Kong George V og Queen Mary af Mumbai. Turen fortsætter herfra med et kig på den mest bemærkelsesværdige banegård, som er inspireret af St Pancras Station i London. Det første tog i Indien forlod denne station i april 1853, og i dag anslås den til at have en halv million pendlere hver dag.

I fortsætter langs Marine Drive, Mumbais strandpromenade, til ISKCON Temple, International Society for Krishna – kendt som Hare Krishna bevægelsen. Det er en religiøs bevægelse, som udspringer af en indisk hinduistisk tradition.

Herefter stopper I kort for at tage billeder ved dejlige Hanging Gardens. Med et udvalg af flotte blomster og trimmede hække i lunefulde dyreformer har haven en fantastisk udsigt over byens centrum i det fjerne.

Jeres næste fotostop er den berømte Dhobi Ghat. Udendørs vaskerier er et almindeligt syn i Indien, men i Mumbai finder du verdens største af slagsen.

Ved Taj Mahal Hotel bliver der en pause på ca. 3½ time, hvor der bliver tid til lidt fritid. Nyd et dejligt måltid (ikke inkluderet), slap af ved poolen eller besøg det nærliggende Colaba Causeway Market. Fra hotellet køres du direkte i lufthavnen for hjemrejse.

Rejsedokumenter
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen.

Rejsen kræver visum til Indien. Rederiet anbefaler et regulært turistvisum, da dette skulle sikre den smidigste procedure, når skibet forlades og påmønstres i Indien. Kontakt evt. Den Indiske Ambassade i Danmark for yderligere information. Udstedelse af visum må forventes at kunne tage op til 4 uger.

Til Sri Lanka kræves et transit visum. Det er gratis og kan søges online på www.eta.gov.lk 

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.


Skibet
Krydstogtet er med det populære skib, Costa Victoria, der ikke er så stort og har helt sin egen atmosfære. Der er plads til ca. 1.900 passagerer og 770 besætningsmedlemmer, der sørger for alle gæsters ve og vel. Ombord på skibet er der sørget for god plads og mange aktiviteter.

Skibet har tre pools inklusive en indendørs pool, fire jacuzzier og fitnesscenter, ligesom der er joggingbaner og multibaner ombord. Der er en indbydende spa- og wellnessafdeling, hvor der bydes på behandlinger mod betaling.

Hovedrestauranterne er klassiske og flotte, og al maden her er inkluderet, ligesom maden i skibets flotte buffet er inklusive. Derudover er der en a la carte restaurant, hvor du kan spise mod betaling.

Der er sørget for underholdning dag og aften, og der er flotte lounger med og uden musik, og der bydes hver dag på underholdning. Og som på et hvert krydstogtsskib er der selvfølgelig kasino ombord.

Billeder af kahytterne:
1 = Indvendig Kahyt
2 = Udvendig Kahyt
3 = Balkon Kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Mumbai t/r
 • 30 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r inkl. udflugt på hjemrejsen
 • 13-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Fri adgang til underholdning
 • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
 • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
 • Daglig rengøring
 • Service charge til en værdi af 1260 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
 • Øvrige udflugter
 • Visum til Indien og Sri Lanka.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter, forsikringer og vaccinationer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen.

Rejsen kræver visum til Indien. Rederiet anbefaler et regulært turistvisum, da dette skulle sikre den smidigste procedure, når skibet forlades og påmønstres i Indien. Kontakt evt. Den Indiske Ambassade i Danmark for yderligere information. Udstedelse af visum må forventes at kunne tage op til 4 uger.

Til Sri Lanka kræves et transit visum. Det er gratis og kan søges online på www.eta.gov.lk 

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Kontakt egen læge angående vaccinationer. Gør opmærksom på, at du kunne opholder dig de enkelte steder i kortere tid.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 07. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst