Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Sommerophold i Hamborg

Riv et par dage ud af kalenderen og besøg Hamborg med et ophold på det lækre Best Western Plus Hotel Böttcherhof, der kan bryste sig af 4 stjerner. Vælg mellem 2, 3, 4 eller 5 nætter med 1 x middag, morgenmad og adgang til wellness.

HAMBORG - 2-5 nætter på Best Western Plus Hotel Böttcherhof inkl. Middag og morgenmad.

Pris 1.999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
33 solgte

Værdi3.086

Rabat35

Spar1.087

Hamborg er velhaverby og en international metropol, der byder på lidt af hvert og meget af det hele. Her er havnerundfart, kafferisterier og en mangfoldighed af gode spisesteder, shopping for enhver smag samt spændende museer og gallerier.

Glæd dig til 4-stjernet forkælelse, komfort og rendyrket afslapning med et ophold på Best Western Plus Hotel Böttcherhof. Her gør det imødekommende personale en dyd ud af, at du får den bedste hoteloplevelse, og det kan virkelig mærkes. 

I indlogeres på de behagelige business dobbeltværelser med lydisolerede vinduer. Værelserne er klædt i varme farver, der indbyder til en rolig stund med en god bog. Har du lidt arbejde med i tasken, finder du et fint skrivebord med god plads. 

Efter en dag med byliv og sightseeing, kan I slappe af i hotellets 520 kvm spa, hvor I bl.a. finder en bio sauna, finsk sauna, dampbad, Kneipp bad, brusebad, fitnesscenter samt et chillout område, hvor I bare kan dase.  

Best Western Plus Hotel Böttcherhof ligger i det sydøstlige Hamburg i Billbrook-distriktet, og du kommer let til hotellet med bus eller tog. Busstoppestedet (rute 160, Blaue Brücke stop) ligger lige foran hotellet.    Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 2-5 overnatninger i Business dobbeltværelse
  • 1 x 2-retters middag på ankomstdagen
  • Gratis adgang til wellness- og fitnessområde
  • Morgenmad hver dag.

Vælg mellem:

  • 2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 3.086 kr. Spar 35%
  • 3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.979 kr. Normalpris 4.380 kr. Spar 31%
  • 4 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 3.859 kr. Normalpris 5.675 kr. Spar 32%
  • 5 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 4.739 kr. Normalpris 6.969 kr. Spar 32%

Du vælger variant, når du klikker "køb nu".

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 6. juni til og med d. 30. september 2019. Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d.15. juli 2019. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER

(blå betyder, at du kan ankomme denne dag - husk, at markere antal nætter først.)


Kulturrig by 
Besøg den mondæne bydel Rotherbaum, hvor prangende 1900-tals villaer ligger side om side og oplev den stikmodsatte verden i kvartererne omkring Susannenstrasse og Sternschanzen, hvor du finder de små undergrunds-modebutikker og de hyggelige kaffebarer. 

I Hamborg får kunsten tid og rum på byens mange museer og gallerier, og vil du opleve nogle af Hamborgs mange spændende loppemarkeder, så finder du dem i Flohschanze og Kultur-Flohmarkt. 

I Neuer Walls og Jungfernstiegs er der eksklusive overdækkede shoppingarkader og dyre flagstore-butikker med alle de internationale brands.

Interesserer du dig for opera og klassisk musik, er der masser af muligheder i eksempelvis Hamborg Stats Opera, Klassik Philharmonie Hamburg eller i byens koncerthus, Laeiszhalle.

Og vil du ud og spise i byen, så finder du et væld af restauranter, der repræsenterer alle verdenshjørner, og selvfølgelig byder Hamborg også på et overflødighedshorn af gode fiskerestauranter. Bliver I sultne midt på dagen, så vrimler det med små fiskeboder i Hamborgs havnekvarter.

 


SPOT anbefaler


Hamborg: 4-stjernet hotel med middag, morgenmad og adgang til wellness. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 6. juni til og med d. 30. september 2019. Opholdet skal være booket hos betterbooqr senest d. 15. juli 2019. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER. (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på tablet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket: https://betterbooqr.com/dk/deals/c2066-2226/calendar-old
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

2-5 overnatninger i Business dobbeltværelse
1 x 2-retters middag på ankomstdagen
Gratis adgang til wellness- og fitnessområde
Morgenmad hver dag.

 

Fejl eller mangler i forbindelse med dit ophold skal meddeles til hotellets reception.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Best Western Plus Hotel Böttcherhof's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

Betterbooqr // Best Western Plus Hotel Böttcherhof

Wöhlerstraße 2 , 22113 Hamburg

Sidste chance: 07. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst