Designerstol og skammel fra MAKE nordic

Sidste chance!

PRIMETIME stolen fra MAKE nordic er en tidløs klassiker designet af Tom Stepp. En stol fyldt med komfort, bæredygtighed og kærlighed til de smukke linjer. Her medfølger desuden den elegante og matchende skammel. Vælg mellem flere farver.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

MAKE Nordic har taget denne danske klassiker, som tidligere er solgt af Fredericia Furniture, og har optimeret stolen, så fortidens fine tidsløse udtryk møder fremtidens komfort.

De første linjer til dette møbel blev skabt af designeren i rummet mellem kærlighed, og behovet for at kunne sidde far og datter sammen. I den moderne, travle dagligdag bliver PRIMETIME stedet for ro og komfort. 

Her får du den perfekte stol til afslapning, fordybelse og nærvær med dine børn. I PRIMETIME stolen kan du forsvinde ind i bøgernes verden eller blunde for en stund. Med PRIMETIME stolen bliver livet ikke bedre!

PRIMETIME stolen er bæredygtig og danskproduceret i FSC-certificeret bøgetræ. Den stabile stålfod kan dreje og fåes i børstet stål.



Vælg mellem: 

Primetime lænestol i bøgetræ "Villa" blåt bomuldshør
SPOTpris 13.990 kr. Normalpris  kr. Spar 33%

Primetime lænestol i bøgetræ "Kvadrat Maple" lyst bomuld
SPOTpris 13.990 kr. Normalpris kr. Spar 33%

Primetime lænestol i bøgetræ "Gabriel Capture" mørkegråt uld
SPOTpris 13.990 kr. Normalpris kr. Spar 33%



1) Gabriel Capture
Smukt mørkegråt uldstof med letfiltet, blød overflade, der giver et afslappet, men sofistikeret look. Meget slidstærk og let at vedligeholde. Det bæredygtige uldstof er Oeko-tex mærket og uden tungmetaller.

Komposition: 85% uld 15% polyester
Martindaletest: 200.000

2) Kvadrat Maple
Blødt naturmateriale i en smuk, klassisk sandfarve. Til det tjekkede hjem der oser af hygge. Designet af Åsa Pärson og fremstilles af naturlige fibre og bæredygtige materialer hos danske Kvadrat.

Komposition: 81% viscose / 15% hør / 4% polyester

Martindaletest: 30.000

4) Villa
Smukt naturmateriale i en dybblå denim farve, du kender fra jeans. Passer perfekt til både sofaer og stole i dit skandinaviske hjem. Fremstillet af bæredygtige materialer og bærer Oeko-tex mærket.

Komposition: 56% bomuld, 12% hør, 12% polyester, 12% viscose, 8% acryl

Martindaletest: 53.750

Her får du møblet, hvor du kan finde fordybelse og nærvær med dine børn eller børnebørn, eller forsvinde ind i bøgernes verden. Så bliver livet ikke bedre.

Der er et begrænset antal pr farve til salg.

Design af Tom Stepp
Tom Stepp hører til blandt de mest anerkendte danske designere, der igennem tiden har vundet flere priser for sit stærke og funktionelle håndværk.

Han er født i 1950, og hans imponerende række praktiske uddannelser, som både bygningstekniker, bygningskonstruktør og arkitekt fra Kunstakademiet i København, har formet hans personlige udtryk, som bedst kan beskrives som moderne funktionalisme.

Tom Stepp, har med sin baggrund, en solid platform at arbejde ud fra, der giver unikke indsigter i, hvad der virker på det helt praktiske plan. På den måde ser man også, at møbeldesign fra Tom Stepp, er varieret design, der ”har begge ben på jorden”. Men samtidig, har det også den underspillede skønhed, som skandinavisk design er så kendt for.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Køb din SPOTdeal og stolen leveres med fragtmand indenfor en uge efter bestilling dog senest den 21. juni 2019

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 x PRIMETIME stol og skammel i den valgte farve.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til MAKE nordic.

Ved returnering:
Returnering efter forudgående aftale indenfor 14 dage til line@makenordic.com. Køber betaler selv returfragten og stolen skal tilbageleveres i original stand og emballage til:

MAKE nordic
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MAKE nordic

Helgolandsgade 21, 6700 Esbjerg
Tlf.: 29 36 14 63 | CVR: 38796631 | kontakt@makenordic.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. juni 2019 kl. 23:59

PRIMETIME stolen fra MAKE nordic