Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sommerkrydstogt i det østlige Middelhav

Tag med på et skønt krydstogt fra Venedig med anløb i Italien, Grækenland, Albanien og Kroatien, hvor masser af spændende og hyggelige oplevelser under sommerens sol venter forude. 7-nætters krydstogt inkl. fly fra CPH på udvalgte datoer i juni og juli.

KRYDSTOGT MIDDELHAVET - 7-nætters krydstogt inkl. helpension m.m. Fly fra CPH i juni og juli.

Pris 6.390

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

SPOTpris!

Nyd en dejlig uge ombord på MSC Musica og få masser af dejlige oplevelser ved de interessante anløb i fire forskellige lande, der samlet byder på både historiske og kulturelle højdepunkter, smuk natur og lokal Middelhavsstemning. Som noget ganske unikt lægger skibet til kaj hver dag, så du kan komme i land og nyde en ny destination hver eneste dag.

Du flyver direkte fra Kastrup til Venedig og transporteres til det flotte krydstogtskib, hvor du indkvarteres i den valgte kahyt, som bliver dit flydende hotelværelse den kommende uge. Der er afgang fra Venedig kl. 16.30, og du må endelig ikke gå glip af den flotte udsejling fra ”Adriaterhavets Dronning”.

Krydstogtets første anløb bliver i Brindisi på den italienske støvlehæl. Her er masser af italiensk charme med et orientalsk pift, og du kan tilbringe nogle hyggelige timer i den gamle bydel, hvis smalle gader gemmer på flere guldkorn i form af bl.a. flotte paladsagtige bygninger fra det 17. og 18. århundrede samt den bemærkelsesværdige katedral, der har overlevet hele syv jordskælv igennem tiden. Nærliggende Alberobello er kendt for sine cylindriske, eventyragtige huse, mens Lecce, der også kendes som ”Sydens Firenze” har et imponerende amfiteater.

Herfra går turen videre til Grækenland, hvor der lægges til i Katakolon. Det helt store trækplaster her er Olympia, hvor de antikke olympiske lege fandt sted, og hvor du i dag kan se resterne af templer, præsteboliger, private huse og andre monumenter og næsten stadig høre tilskuerne tiljuble de udøvende atleter.

Det næste stop bliver på den smukke ø, Mykonos, der indbyder til en gåtur gennem hovedbyens labyrintiske gader. Her møder du masser af fotoværdige motiver i form af malede døre, små kapeller og balkoner fyldt med farverige blomster foruden de berømte vindmøller, der er øens vartegn. De stammer fra det 16. århundrede, hvor Mykonos var et handelscentrum på ruten mellem Venedig og Asien. Du kan også besøge det Antikke Grækenland ved at sejle til den lille naboø, Delos, der siges at være fødestedet for den græske gud Apollo og derfor var den helligste ø i Grækenland. I dag er øen et åbent museum med mange interessante arkæologiske fund.

Fra Piræus har du let adgang til den græske hovedstad, Athen, som er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slendr en tur på Plakaen, hvor du også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

Selvom du på nu allerede har rygsækken pakket med oplevelser, har du stadig flere i vente. Albanien er et lidt overset ferieland, men det har masser at byde på. MSC Musica tager dig med til Sarande, hvor du finder dejlige strande og krystalklart vand samt en hyggelig gammel bydel med flere levn fra både romerne, byzantinerne og ottomanerne, der bl.a. har efterladt stenbyen Gjirokaster og de velbevarede ruiner i Butrint.

Kroatien bliver det sidste land, du kommer til at besøge på din rejse. Her anløbes Dubrovnik, hvis utroligt smukke gamle bydel næsten tager vejret fra én med sin helt specielle atmosfære, og du kan også tage en gåtur rundt på toppen af bymuren. Hvis du er fan af hitserien ”Game of Thrones”, vil du helt sikkert kunne genkende flere steder i byen, da den i serien giver sig ud for at være hovedstaden i Westeros.

Lørdag morgen er du atter tilbage i Venedig, hvorfra du flyver hjem til Danmark efter en uge med sandsynligvis masser af solskin, afslapning og selvforkælelse samt spændende oplevelser tilpasset til dine ønsker og interesser.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Venedig t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 nætter ombord på MSC Musica i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse København d. 1. juni 2019
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 9.990 kr.

Afrejse København d. 8. juni 2019
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 6.390 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 6.790 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 7.590 kr.
Balkon Kahyt Bella: SPOTpris 9.290 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 9.990 kr.

Afrejse København d. 22. juni 2019
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 7.190 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 7.590 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 8.490 kr.
Udvendig Kahyt Fantastisca: SPOTpris 8.990 kr.
Balkon Kahyt Bella: SPOTpris 9.990 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.690 kr.

Afrejse København d. 27. juli 2019 (Udsolgt)
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 7.390 kr.
Udvendig Kahyt Bella: SPOTpris 8.390 kr.
Balkon Kahyt Bella*: SPOTpris 9.990 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.790 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme


Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Forsikringer.

Kahytstyper Bella og Fantastica
I alle tre kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Køber du Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu, fri servering af morgenmad i kahytten.
 • Ønske om spisetid kan fremsættes ved bestilling – muligt at ændre spisetid ombord – flere gange.

Rejserute:

Dag 1: Fly til Venedig og transport til skibet. Afgang Venedig kl. 16.30
Dag 2: Kl. 13.30-19.30 Brindisi, Italien
Dag 3: Kl. 11.00-17.00 Katakolon, Grækenland
Dag 4: Kl. 08.00-19.00 Mykonos, Grækenland
Dag 5: Kl. 07.30-16.30 Piraeus/Athen, Grækenland
Dag 6: Kl. 12.00-20.00 Sarande, Albanien
Dag 7: Kl. 09.00-15.00 Dubrovnik, Kroatien
Dag 8: Kl. 09.00 ankomst Venedig. Hjemrejse

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen inkluderer fly København – Venedig t/r

Udrejse: Kl. 11.35-13.35 København – Venedig
Hjemrejse: Kl. 14.10-16:10 Venedig – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Rejsen er ikke inklusive transfers i Venedig.

Skibet
Turen sejles med det velkendte MSC Musica. Det tilhører rederiets ”Musica klasse” og er et mellemstørrelse skib, der medtager op til ca. 3000 passagerer. Det er et flot skib med indbydende interiør og smarte løsninger.
På skibet har du adgang til 8 forskellige lounger og barer, hvor du i flere af dem hver aften kan nyde musik. MSC Musica har naturligvis også et flot teater, hvor der hver aften er fri adgang til shows eller konkurrencer. Skibets kasino er også et område, der trækker folk hver aften.

Ombord på MSC Musica kan du også være aktiv. Der er fri adgang til skibets fitnesscenter, som nok byder på skibets flotteste udsigt. Derudover er der fri adgang til joggingbane, minigolf og squashbaner. Der er også en meget flot spa og wellnessafdeling, hvor du mod betaling kan få adskillige behandlinger eller adgang til spaområdet. På pooldækket har du udover en dejlig pool også flere jacuzzis. Til afslapning er der biograf, bibliotek og shoppingområde.

Helpension
Opholdet ombord på MSC Musica er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal udvalgte drikkevarer. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, longdrinks og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn 3-11 år: 700 kr. (100 kr. pr. dag)
Børn 12-17 år: 980 kr. (140 kr. pr. dag)
Voksne: 1.540 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 12 $. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 2.030 kr. (290 kr. pr. dag)

Børn i ekstra opredninger
Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:
Afrejse 1. eller 8. juni: 3.990 kr.
Afrejse 22. juni eller 27. juli: 5.990 kr.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord eller inden krydstogtet. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Udflugtsprogram kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.
Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom og en rejseforsikring, der dækker sygdom på rejsen og evt. nødvendig hjemtransport.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Venedig t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 nætter ombord på MSC Musica i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.


Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom og en rejseforsikring, der dækker sygdom på rejsen og evt. nødvendig hjemtransport.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogts- og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne. Priser her vil ikke kunne kombineres.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 20. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst