Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sicilien ved Taormina inkl. fly og billeje

Sicilien er en vidunderlig ø med smukke bjerglandsbyer, dejlige strande, spændende historie og et skønt køkken. Vil I kombinere oplevelser og ren afslapning er denne destination helt perfekt. Rejsen er inkl. fly, 7 overnatninger, morgenmad og billeje.

SICILIEN - 7 nætter på 4* hotel med morgenmad og billeje alle dage. Fly fra CPH fra juni til okt.

Pris6.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

SPOTpris!

Tag på en rejse til tåspidsen af støvlelandet, der kan bryste sig af frodig natur, en mangfoldig kultur og spændende gastronomi. Sicilien får det bedste frem i folk, og det er ikke for sjov, at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen for at løse livets mysterier - Sicilien giver ro i sindet!

I bor lige ved Taormina på det 4-stjernede hotel Antares. Det er en perfekt destination, hvis I ønsker at kombinere kultur, gastronomiske oplevelser og storslået natur. Tilbuddet gælder for direkte fly fra København, 7 nætter i dobbeltværelse og billeje i 7 dage.

Hotel Antares
Hotellet ligger i den lille by Letojanni, som er naboby til Taormina. Hotel Antares har en usædvanlig flot udsigt til havet, og i modsætning til mange andre steder på øen, er der sandstrand ved hotellet blot 300 meter derfra.

Selve hotellet er en del af et kompleks på 3 hoteller, så I har forskellige pools og faciliteter I kan benytte (nogle aktiviteter koster ekstra). Antares er den del af komplekset, der ligger tættest på stranden. Sicilien har intet mindre end 2528 timers solskin om året, og er en perle, som mange ikke har udforsket endnu.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Sicilien t/r med Norwegian
  • Bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person.
  • 7 overnatninger på 4* Hotel Antares i dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage.
  • Billeje hele ugen (inkl. lovpligtige forsikringer og fri km.) – Opel Corsa eller lignende

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Tilkøb af havudsigt - 395 kr. pr. person.
  • Halvpension - 695 kr. pr. person.

Letojanni
Byen er oplagt til jer, som ønsker at være tæt på seværdigheder, men undgå stress og turistfælder. I byen vil det være muligt at finde restauranter, hvor menukortet stadig er på italiensk. Byen har et autentisk og hyggeligt bymiljø, og i modsætningen til mange andre steder på Sicilien, finder I en skøn sandstrand, hvor der er liggestole og parasoller.

Palermo byder på mange oplevelse
I Palermo finder man middelalderkirker med arabiske kupler, spanskinspirerede kirker og ikke mindst monumenter fra den store normanneræra. Byen har også flere grønne områder som f.eks. Giardino Inglese, Villa Trabia, Villa Malfitano og botanisk have.

Et mangfoldigt præg
Grundet sin kulturelle diversitet, som Palermo har fået gennem tiderne, er det svært at finde andre italienske byer med et mangfoldigt præg som Palermo.

Palermo er spændende at besøge, da man fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier, og fordi det er en levende by med spændende restauranter, cafeer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags. 

Gader byder på skjulte hemmeligheder, og i de milde aftenstunder er det skønt at sidde på en af de lokale cafeer og nyde et dejligt glas vin eller besøge en af byens efterhånden mange gode restauranter.

Seværdigheder i Palermo
Besøg blandt andet Palermos katedral, hvor normannerkongen Roger II og den Tysk-Romerske Kejser Frederik II hviler. Den imponerende domkirke blev færdiggjort i 1185, men siden er der blevet bygget om og til i én uendelighed, og i dag fremstår kirken som en blanding af arabisk, normannisk, gotisk og neoklassisk stil.

Teatro Massimo er Palermos operahus. Det blev påbegyndt i 1875 og stod færdigt i 1897. I begyndelsen var Teatro Massimo det vigtigste operahus i Europa efter det i Paris. Mange filmelskere vil mindes teatret fra "Godfather III", hvis sidste del udspiller sig i dette teater.

Derudover kan det anbefales at besøge den underskønne kirke San Giovanni degli Eremiti med den lille appelsintræshave, den strålende Chiesa della Martorana, Piazza Pretoria med det imponerende springvand, det kongelige normannerpalads med Capella Palatina, eller det gamle hospital Lo Spasimo, der i dag er forvandlet til en udendørs koncertsal.

Og hvis man ikke fået mættet sin kulturelle appetit på alt det ovenstående, kan det klart anbefales at besøge en af Palermos markeder som f.eks. Vucceria, Ballaró og Capo. De er berømte i hele Italien for det fantastiske udbud af råvarer. Her finder du årstidens frugter og grøntsager i smukke farver, store flotte tun og sværdfisk, muræner, blæksprutter, bundter af friske krydderurter, velduftende og farvestrålende blomster, dejlige oste, snegle, flotte kødstykker af gedekid, lam, gris, kalv og mange andre spændende fødevarer.

Catania
I byen Catania er huse, veje og monumenter bygget næsten udelukkende af lavasten fra vulkanen Etna. Byen ligger for foden af vulkanen, som lige fra starten har haft stor indflydelse på byens historie, og ud til den østlige kyst. Etna virker som en sand magnet på turister, eftersom der i lige linje kun er 10 km fra kysten og op til vulkanens ildsprudlende krater (i ca. 3300 mt. højde).

Taormina
Charmerende Taormina ligger på en terrasse, hvorfra der er en storslået udsigt over det omgivende landskab. Sammen med et mildt klima og byens historie har det bidraget til Taorminas popularitet blandt turister. Taormina har været rejsemål for mange danskere allerede fra begyndelsen af 1900-tallet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person ved 2 pers. i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

- Fly fra København til Sicilien t/r med Norwegian
- Bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person.
- 7 overnatninger på 4* Hotel Antares i dobbeltværelse.
- Morgenmad alle dage.
- Billeje hele ugen (inkl. lovpligtige forsikringer og fri km.) – Opel Corsa eller lignende
- Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

- Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
- Tilkøb af havudsigt - 395 kr. pr. person.
- Halvpension - 695 kr. pr. person.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 31. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst