Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Thailand - oplevelser og badeferie

Tag med på denne skønne rejse og kombiner store oplevelser med skøn afslapning. Rejsen tager jer med til Chang Mai i det nordlige Thailand, hvor der er spændende udflugter på programmet. Herefter kan I glæde jer til strandliv og badeferie på Krabi i syd.

NYHED: THAILAND, CHANG MAI & KRABI - 12 dage m. udflugter og badeferie. Afrejse fra CPH i oktober.

Pris12.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Denne eventyrlige Thailand-rejse starter i Chang Mai, Thailands næststørste by, som ligger i det nordlige Thailand. I kommer til at opleve den levende og hyggelige by, når guiden tager jer med på byrundtur med Tuk Tuk.  Programmet byder også på en spændende udflugt til Doi Sutep-bjerget, hvor I besøger både templet og kongens vinterpalads. På Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon, venter der store naturoplevelser, når turen går til nationalparken med de brusende vandfald og fordige vegetation.

Rejsen rundes af med en uges badeferie på den lækre Ao Nang strand på Krabi. Her kan I slappe af og nyde dagene på stranden med en kølig drink i hånden.

På hele rejsen bor i på 4* hoteller. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Chiang Mai (med Thai Airways)
 • Fly fra Chiang Mai til Krabi (med Bangkok Airways)
 • Flybillet fra Krabi til København (med Thai Airways)
 • Alle skatter og afgifter
 • Mad på flyet
 • 1 stk indtjekket bagage max. 20 kg og håndbagage max. 8 kg.
 • Alle transfers
 • 4 overnatninger i Chiang Mai på 4* The Empress Hotel
 • 6 overnatninger på Krabi på Phra 4* Nang Inn
 • 10 x morgenmad (dag 3-12)
 • 2 x frokost (dag 4 & 5)
 • 1 x middag (dag 2)
 • 1 x Khantoke middag (dag 4)
 • Byrundtur i Chiang Mai med Tuk Tuk
 • Heldagsudflugt til Doi Sutep
 • Besøg ved Wat Phra That Doi Sutep
 • Besøg ved Bhuping Palace
 • Besøg i Sankampaeng kunsthåndværksteder
 • Heldagsudflugt til Doi Inthanon Nationalpark
 • Engelsktalende Thailandsk lokalguide

Afrejse fra København d. 03/10 - 15/10 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Afrejse fra København d. 17/10 - 29/10 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 16.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og Chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):

 • Oplevelser i Lampang - 450 kr.
 • Ø-hop med Speedbåd - 395 kr.
 • James bond Island - 345 kr.
 • Phi Phi Island - 385 kr.

Flytider:

Flytider fra København (flyvninger med Thai Airways/Bangkok Airways):
Afgang fra København kl. 14.25 - Ankomst Bangkok kl. 06.00+1
Afgang fra Bangkok kl. 10.30 - Ankomst Chiang Mai kl. 11.45 
Afgang fra Chiang Mai kl. 12.00 - Ankomst Krabi kl. 13.55
Afgang fra Krabi kl. 19.20 - Ankomst Bangkok kl. 20.40 
Afgang fra Bangkok kl. 01.20+1 - Ankomst København kl. 07.40


 
Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Fra Danmark flyver du med Thai Airways direkte til Bangkok. Efter et kort ophold, fortsætter du mod Chiang Mai, hvor du ankommer næste dag.

Måltider: mad på flyet

Dag 2: Ankomst til Chiang Mai og byrundtur i Tuk Tuk
Efter ankomst til Chiang Mai og efter du har fået din bagage, møder du chaufføren og guiden, som tager dig med ind til den centrale del af Chiang Mai og hotellet, som skal være din base de næste par dage. Efter du har fået dit værelse, kan du bruge resten af dagen på at udforske hotellets faciliteter, eller du kan gå ud og udforske nærområdet.

Chiang Mai er Thailands næststørste by med omkring 130.000 indbyggere. Byen ligger ca. 700 km nord for Bangkok, og er den vigtigste by i Nordthailand. Byen er kendt for sin gamle kultur og sine mange håndværk – deriblandt silke og træskærearbejder, samt keramik og smykker. Byen er også kendt for sit berømte natmarked.

Midt på eftermiddagen mødes du med guiden, som tager dig med på en spændende byrundtur. Turen foregår med Tuk Tuk, som er et trehjulet køretøj, som også fungerer som taxa. Du kører forbi det lokale marked, krydser voldgraven og kører gennem en af de gamle bymure ind til den ældste del af Chiang Mai. Her besøger nogle af de spændende templer, såsom Wat Phra Sing og Wat Chedi Luan. Du oplever den charmerede storby på tæt hold, når du suser gennem gaderne med vind i håret. Undervejs vil guiden fortælle levende om det du ser og om byens historie. 

Efter byrundturen bliver der tid på egen hånd, inden du mødes med guiden, som tager dig med til en hyggelig restaurant i kort gå afstand fra hotellet. Her nyder du en lækker Thai middag og bagefter kan du besøge det legendariske natmarked, som Chiang Mai er så kendt for.

Måltider: middag

Dag 3: Oplevelser i Chiang Mai
Brug dagen som du vil i den hyggelige by, Chiang Mai. Tag en Tuk Tuk ind til den centrale del af Chiang Mai og gå en spadseretur i de små gader. Nyd en god frokost på en af de lokale restauranter eller besøg nogle af de mange, spændende templer. Du kan også deltage på en spændende udflugt til Lampang.

Ekstra arrangement: Oplevelser i Lampang. (Pris pr person kr. 450)

Sammen med guiden sætter du kurs mod Lampang, som ligger ca. 3 timers kørsel syd for Chiang Mai. Undervejs vil du fra bussens vindue opleve det Nordthailandske landskab med marker, små huse, hyggelige landsbyer og i det fjerne vil du kunne skimte bjergene.

Dagens første stop er ved Wat Chamlermprakiat, som er et fascinerende tempel kompleks, som opført i anledning af Rattanakosin-dynastiets 200-års jubilæum. Det var en abbed fra Phayao, der sammen med andre munke og lokale fra byen Chae Hom, startede det imponerende projekt i 2004. Templet ligger på toppen af Pu Yak-bjerget, hvor de små pagoder synes at danse på tinderne. Det er et næsten overjordisk syn, som er utrolig smukt.

Efter et spændende besøg forsætter du til Lampang, hvor bussen skiftes ud med hestevogn, og du kører gennem byens gader, hvor du oplever den hyggelige by fra hestevognen. Der gøres passende stop undervejs for at opleve det du kører forbi. Du besøger Baan Sao Nak, som er et teak-hus, bygget i nordthailandske stil, hvor hele beboelsen er hævet og selve huset står på 116 teaktræspæle.  Huset er idag er det museum, hvor der er udstillet Burmesiske og Thailandske antikviteter.

Frokosten nyder du på en lokal restaurant, inden du besøger Wat Prathat Lampang Luang, som er et af de flotteste templer i Lampang. Mens guiden levende fortæller lader du dig fortrylle af stedets skønhed.

Efter en spændende dag går turen tilbage til Chiang Mai, hvor resten af eftermiddagen og aftenen er til egne eventyr.

Måltider: Morgenmad

Dag 4: Doi Sutep, Phuping Paladset og Nordthailandsk kunsthåndværk
Dagens program byder på et besøg ved et af de fineste templer i Thailand, nemlig templet Wat Phra That Doi Sutep, som ligger med en mageløs udsigt på bjergsiden af Doi Sutep bjerget. Efter en spændende køretur op ad bjerget kommer du til foden af templet. Herfra fortsætter turen til fods op ad de mere en 300 trappetrin til du kommer til selve templet. (der er også mulighed for at tage elevatoren, som koster en donation til templet). Sammen med guiden oplever du det fantastiske tempel, hvor en del af Buddhas skulderben ligger, og mens guiden levende fortæller, nyder du stedet skønhed.

Templet blev bygget i 1383 og ifølge legenden, som siges det, at kongen sendte en hvid elefant op ad Doi Sutep bjerget. På ryggen havde elefanten en del af Buddhas skulderben, og da elefanten kommer op på midten af bjerget trutter den tre gangen med snaplen og falder død om. Kongen mener, at det er et tegn fra Buddha om, at her skal han bygge et tempel.

Efter besøget ved templet, fortsætter du længere op ad bjerget med bus til Bhuping paladset, som er den kongelige families vinterpalads. Paladset bruges også som gæstehus for prominente gæster. Du oplever paladset ude fra og går en tur i den skønne have, som omkranser paladset.

Frokosten nyder du en lokal restaurant, inden du om eftermiddagen besøger forskellige værksteder, som fremstiller nordthailandsk kunsthåndværk. Du ser hvordan man forarbejder silke, sølv og laver flot kunst af sarpapir og meget andet.

Du er tilbage på hotellet sidste på eftermiddagen, hvor der bliver tid til at slappe af ved poolen, inden du om aftenen deltager i en khantoke middage, hvor der vil være danseopvisning af traditionelle thaidanse.

Måltider: Morgenmad, frokost & middag

Dag 5: Besøg i Doi Inthanon National park
Dagen står i naturens tegn, når du besøger Doi Inthanon nationalparken, som er kendt for sine mange vandfald, billedskønne bjerge, små landsbyer og et rigt dyreliv. Nationalparken kaldes også for Thailands tag, da Doi Inthanon med sine 2.565 meter er Thailands højeste punkt.

Undervejs oplever du også kongen og dronningens cheddier, som er blevet bygget i forbindelse med henholdsvis kongens og dronningens 60 års fødselsdag. Cheddierne er smukt dekoreret og ligger på bjergsiden omgivet af en meget velplejet have.

På toppen af Doi Inthanon bliver der tid på egen til at spadsere af en sti ind gennem junglen, hvor du vil opleve de mange fugle, som nationalparken er kendt for. Frokosten nyder du undervejs på en lokal restaurant, inden du sidst på eftermiddagen besøger et af de store vandfald.

Sidst på eftermiddagen er du tilbage i Chiang Mai, mætte af indtryk fra en dag med store naturoplevelser. Resten af dagen og aftenen er til egne oplevelser. Find en god restaurant og nyd en god middag. Bagefter kan du jo tage ind til natmarkedet for at gøre en god handel eller nyde en drink på en af de lokale barer.

Måltider: Morgenmad & frokost 

Dag 6: Farvel til Chiang Mai og goddag til Krabi
Efter morgenmaden tjekker du ud for at køre til lufthavnen. Du skal med formiddagsafgangen fra Bangkok Airways direkte til Krabi. Efter ankomst til Krabi bliver du mødt af chaufføren og guiden, som tager dig ind til dit hotel, som ligger centralt ved Ao Nang bugten. Her skal du nyde en dejlig uge på et lækkert hotel, som ligger direkte på stranden.

Efter du har fået dit værelse, er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Nyd hotellets faciliteter eller oplev området omkring hotellet. 

Krabi er både en by og en provins i Thailand, beliggende ud til Phang Nga Bugten og Malaccastrædet, omgivet af provinserne Phang Nga, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, og Trang. Krabi er et yndet turistmål for både lokale og udlændingen, og er kendt for sine fine strande.

Måltider: Morgenmad 

Dag 7: Krabi – egne oplevelser
Brug dagen som du vil enten på stranden eller ved poolen. Tag på egne eventyr, spis på gode lokale restauranter eller nyd en massage på stranden. Du kan også deltage på en spændende udflugt.

Ekstra arrangement: Ø-hop til 4 øer med speedbåd inkl. picnic frokost (pris: kr. 395,-)

Glæd dig til en spændende dag, når du med speedbåd besøger nogle af de spændende steder ud for Krabi. Du starter dagen med at besøge Phra Nang grotten, inden du sejler videre til Tub øen, kylling øen og Poda øen. Undervejs bliver der tid til at bade og snorkle fra båden samt gå på egne opdagelser på de små øer. Du oplever et rigt marineliv og nogle farvestrålende koraller. Nyd dagen på de lækre strande med hvidt sand og slanke palmer, som svajer blidt for vinden. Frokosten, som er en picnic frokost, nyder du på stranden under palmernes skygge.

Måltider: Morgenmad

Dag 8: Krabi – oplev på egen hånd
Brug dagen som du vil enten på stranden eller ved poolen. Eller tag på egne eventyr.

Måltider: Morgenmad

Dag 9: Krabi – oplev på egen hånd
Brug dagen som du vil enten på stranden eller ved poolen. Du kan også deltage på en spændende udflugt:

Ekstra arrangement: Besøg til James Bond Island inkl. frokost (pris: kr. 345,-)

Efter morgenmaden sætter du kurs mod Phang-Nga provinsen. Her går du ombord på en long-tail båd, som sejler dig gennem mangroveskovene til James Bond Island – øen som blev kendt i James Bond filmen, ”manden med den gyldne pistol”, blev filmet her. Undervejs sejler du med kano ind i nogle af de fascinerende grotter, som findes i området. Her får du mulighed for at opleve stalaktitter, som er formet gennem millioner af år. Du fortsætter gennem det naturskønne område med long-tailbåden til du kommer til Panyee øen, hvor du nyder dagens frokost i naturskønne omgivelser. Efter frokost besøger du Suwan Khuha abegrotten, og du besøger et lokalt vandfald inden turen går tilbage til hotellet igen.

Måltider: Morgenmad

Dag 10: Krabi – egne oplevelser
Brug dagen som du vil enten på stranden eller ved poolen.

Måltider: Morgenmad

Dag 11: Krabi – egne oplevelser
Brug dagen som du vil enten på stranden eller ved poolen. Du kan også deltage på en spændende udflugt: 

Ekstra arrangement: Besøg til Phi Phi Island inkl. frokost (pris: kr. 385,-)

De berømte Phi Phi Islands venter bare på at blive udforsket. Du sejler ca. 45 minutter fra Krabi ud til denne lille øgruppe. Dagen byder på afslapning, snorkling og solbadning på den lækre strand.

Måltider: Morgenmad

Dag 12: Hjemrejse.
Alle gode ting får en ende. Du tjekker ud fra hotellet kl. 12.00 og sidst på eftermiddagen bliver du hentet af chaufføren og guiden, som kører dig til lufthavnen på Krabi, hvor du starter din hjemrejse.

Du skal med aftenafgangen fra Thai Aiways til Bangkok. Efter opholdet i Bangkok fortsætter du direkte til København med Thai Airways, hvor du ankommer til næste dag.

Dag 13: Ankomst til Danmark
Du ankommer tidligt om morgenen til København med gode minder i bagagen efter nogle dejlige uger i Thailand.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Chiang Mai (med Thai Airways)
Fly fra Chiang Mai til Krabi (med Bangkok Airways)
Flybillet fra Krabi til København (med Thai Airways)
Alle skatter og afgifter
Mad på flyet
1 stk indtjekket bagage max. 20 kg og håndbagage max. 8 kg.
Alle transfers
4 overnatninger i Chiang Mai på 4* The Empress Hotel
6 overnatninger på Krabi på Phra 4* Nang Inn
10 x morgenmad (dag 3-12)
2 x frokost (dag 4 & 5)
1 x middag (dag 2)
1 x Khantoke middag (dag 4)
Byrundtur i Chiang Mai med Tuk Tuk
Heldagsudflugt til Doi Sutep
Besøg ved Wat Phra That Doi Sutep
Besøg ved Bhuping Palace
Besøg i Sankampaeng kunsthåndværksteder
Heldagsudflugt til Doi Inthanon Nationalpark
Engelsktalende Thailandsk lokalguide

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Drikkepenge til guide og Chauffør
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer til måltiderne
Øvrige måltider, som ikke er nævnt

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):
Oplevelser i Lampang - 450 kr.
Ø-hop med Speedbåd - 395 kr.
James bond Island - 345 kr.
Phi Phi Island - 385 kr.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S


Sidste chance: 31. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst