Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

En hel dags spaoplevelse i Lübker Square

Forkæl dig selv med en tur i Lübker Square, der byder på et 3.500 kvm. stort wellnessområde med bl.a. rooftop, spa-grotte, pejsestue og subtropisk bad. Vælg mellem forskellige mandage i maj, juni og juli.

En hel dags spaoplevelse i Lübker Square i Nimtofte. Vælg mellem flere mandage i maj, juni og juli.

Pris 199

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
150 solgte

Værdi368

Rabat45

Spar169

Læn dig tilbage og mærk dampens egenskaber i dampbadet, snup herefter en dukkert i det subtropiske bad og slut af med en tur i det udendørs dampende vildmarkskar på tagterrassen, mens du nyder udsigten over Lübker Golf Resort.

Med dette tilbud får du fornyet energi på en helt almindelig mandag i Lübker Square, der er en del af Lübker Golf Resort.

Lübker Square byder på et 3.500 kvm. wellnessområdet, med alt hvad der hører sig til, når du rigtig skal forkæle dig selv.

Spa-området er i 2 etager, og herudover er der også det det nymoderniserede Lübker Rooftop.

Du kan læse mere om Lübker Square nederst på siden.


Du får:

 • Adgang til det 3.500 kvm. store wellnesscenter med bl.a. rooftop, spagrotte, dampbad, pejsestue, fitness og subtropisk bad
 • Lån af badekåbe og håndklæde
 • Spabuffet med frisk frugt, te og vand.

Du har adgang til Lübker Square en hel dag.

Vælg mellem følgende datoer:

 • Mandag d. 6. maj
 • Mandag d. 13. maj
 • Mandag d. 20. maj
 • Mandag d. 27. maj
 • Mandag d. 3. juni
 • Mandag d. 17. juni
 • Mandag d. 24. juni
 • Mandag d. 1. juli
 • Mandag d. 8. juli
 • Mandag d. 15. juli
 • Mandag d. 22. juli
 • Mandag d. 29. juli

 SPOTpris 199 kr. Normalpris 368 kr. Spar 45 %

Begrænset antal.

Obs: Man skal være fyldt 15 år for at få adgang til Lübker Square.


Om Lübker Square
Lübker Square byder på forskellige wellnessafdelinger, der efter alle kunstens regler sørger for, at du kommer helt ned i gear. Her er Spa-grotten på 1. etage, den finske pejsestue på 2. etage og Lübker Rooftop.

Spa-grotten 1. etage
Spafaciliteter, der er baseret på ældgamle kur- og sundhedsprincipper. Spa-grotten byder på:

 • Dampbad med eukalyptusduft og lysterapi
  Læn dig tilbage, træk vejret roligt og mærk dampens egenskaber. Dampbadet er skønt at starte i og varmer hele kroppen op til de efterfølgende badefaciliteter. Duften stammer fra eukalyptus og virker rensende på luftvejene. Dampen blødgør huden, åbner porerne og anbefales fx inden en behandling. Dampbadet anbefales også som afslutning på dagen, hvor du selv masserer kroppen med en saltscrub, som kan købes i Lübker Squares shop ved receptionen.

 • Rain Showers
  De store brusehoveder kan indstilles til enten en blød og afslappende regn eller en kraftig vandstråle, som kan bearbejde din nakke- og skuldermuskulatur. Et varmt skyl øger blodcirkulationen i hele kroppen, og et koldt skyl sætter skub i kredsløbet, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer.

 • Kneipp
  I hydroterapi – den berømte kneippkur – anvendes varmt og koldt vand.
  Vekselvirkningen mellem varme og kulde har en positiv effekt på kredsløbet og på kroppens selvhelbredende egenskaber. Gå langsomt fra varmt til koldt vand, og gentag til du mærker en kriblende følelse i fødder og underben. Stenene påvirker reflexzonerne i fødderne og giver samtidig en stimulerende fodmassage.

 • Fodbadsfontæne
  Forsæt omsorgen for dine fødder med et skønt fodbad, ved den hyggelige fodbadsfontæne. I vores shop ved receptionen kan du købe badesalt og -olie, som med fordel kan tilsættes dit fodbad. En saltscrub kan også anbefales til massage og eksfoliering af underben og fødder.

 • Spabad med bobler
  I spagrotten finder du også det store spabad, som blidt, med vand og bobler, masserer din krop. Kombinationen af massagen og varmen fra vandet, blødgør dine muskler og led, og øger blodcirkulationen.

 • Hvileområde med varme liggestole
  I hvileområdet med den smukke naturudsigt kan du læne dig tilbage i vores varme liggestole og nyde roen.

Den finske pejsestue på 2. etage
I århundreder har saunaen været en naturlig del af livet i Finland. Kom helt tæt på denne oplevelse i Lübkers egen finske pejsestue, hvor der er:

 • Pejs
  De rustikke træborde og stubbe, der omgiver den varme pejs, skaber hyggelige rammer for samvær og afslapning. Du kan også nyde en god bog i den lille hyggekrog.

 • Sauna
  I saunaen kan du nyde varmen, jo højere du placerer dig på bænkene, jo varmere er din sauna-oplevelse. Krydr oplevelsen og øs lidt saunavand på de varme sten, den varme luft sætter stofskiftet i gang og virker udrensende og afslappende. Vores saunavand indeholder æteriske olier med duft af enten lavendel eller pebermynte.

 • Spabuffet
  Også på 2. sal finder du spabuffeten, som altid byder på frisk frugt, koldt drikkevand, danskvand og skønne teer.

Lübker Rooftop
I forbindelse med den finske pejsestue finder du den store tagterrasse, som byder på både varme og kolde udendørsfaciliteter og en fantastisk udsigt over den smukke natur og golfanlægget. Lübker Rooftop byder på:

 • Vildmarkskar
  Hop i et af de tre dampende vildmarkskar, og nyd de smukke omgivelser, som Lübker Golf Resort byder på.

 • Koldtvandskar
  I Finland foregår afkølingen i en snedrive, i en sø eller i havet. Just ved siden af de varme kar er derfor placeret et koldtvandskar, så det karakteristiske, finske kolde gys kan opleves. Det kolde gys får blodkarrene til at trække sig sammen igen. Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer. Den kraftige stimulering giver en dyb afspænding og velvære. Det kan også anbefales at tage et koldt dyp efter en tur i den varme sauna.

 • Liggestole
  På dage hvor vejret tillader det, har du mulighed for at nyde solen og tage et hvil i liggestolene på tagterrassen. Bliver det for varmt, kan du skylle dig ved koldtvandskaskaderne, eller hoppe i koldtvandskaret.

 • Koldtvandskaskader
  Trænger du til en afkøling, så hiv i tovet og oplev endnu et koldt gys. Vandet sætter gang i blodcirkulationen, og efterlader dig dejlig frisk. Vandkaskaderne er ligeledes gode i kombination med saunaen. Bemærk at kaskaderne fjernes under frostvejr.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har købt dit værdibevis på SPOTdeal, skal du blot møde op den mandag, du har købt til.

Husk at medbringe det printede værdibevis.

Åbningstider mandage (der kaldes op af bassiner ½ time før)
Fitness: kl. 9 – 19
Subtropiske Bad kl. 12- 19
Spa & Wellness kl. 10 – 17
OBS: I juli måned vil åbningstiderne om mandagene være kl. 10-18 i alle afdelingerne

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Én unik kode gælder for adgang en hel dag for én person til Lübker Square. Værdibeviset kan kun bruges den mandag, det er købt til.

Du får:

 • Adgang til det 3.500 kvm. store wellnesscenter med bl.a. rooftop, spagrotte, dampbad, pejsestue, fitness og subtropisk bad
 • Lån af badekåbe og håndklæde
 • Spabuffet med frisk frugt, te og vand.

Obs: Man skal være fyldt 15 år for at få adgang til Lübker Square.

Det er ikke tilladt at medbringe egne produkter, men der er rig mulighed for at købe alverdens lækre produkter i shoppen ved receptionen. Receptionisterne vejleder dig gerne til de rette produkter.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Lübker Golf Resort.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Lübker Golf Resort

Lübker Allé 123, 8581 Nimtofte

Sidste chance: 24. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst