Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Polens smukkeste by: Krakow

Tag til Polens smukkeste by, Krakow og oplev den fantastiske stemning i de historiske omgivelser. Rejsen er inklusive fly, 3 nætter på det centralt beliggende 3* Hotel Ascot, morgenmad samt dagsudflugt til Auschwitz og Birkenau.

KRAKOW - 3 nætter på 3* hotel, dagstur til Auschwitz og Birkenau m.m. Fly fra CPH el. BLL

Pris 2.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
102 solgte

SPOTpris!

I Polens gamle kongelige hovedstad smelter historien, legender og den moderne udvikling sammen. Det historiske centrum er optaget på UNESCOs liste over verdensarv. Nu har du muligheden for at besøge en af Europas kulturperler til en rigtigt god pris.

Krakow ligger ved Wisla floden, og er berømt for sine uvurderlige kulturseværdigheder. Byen er bygget af mange generationer af arkitekter og kunstnere i middelalderen, renæssancen, barokken og jugendstil-perioden. 

Kraków slap heldigvis næsten uskadt igennem krigene, hvilket gør at byen i dag forundrer og tiltrækker millioner af turister med sine historiske seværdigheder, kunstværker, kulturarrangementer og den magiske stemning på cafeer, jazzklubber og hyggelige barer.

3* Hotel Ascot 
Hotellet ligger centralt på en stille gade tæt på Wisla floden og kongeslottet og kun 9 minutters gang fra den gamle bydel, og Krakows største markedsplads. Der tilbydes en lækker morgenbuffet og moderne værelser med aircondition og gratis trådløs internetadgang.

Værelserne på Ascot Hotel har aircondition, satellit-tv og værdiboks. Samtlige værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Receptionens personale står til rådighed døgnet rundt og kan hjælpe med turistinformation og byguider. Gæsterne kan nyde en drink i baren, hvor der serveres et bredt udvalg af drikkevarer.

Ascot Hotel ligger blot 700 m fra butikscentret Galeria Krakowska. Man kan spadsere til kongeslottet Wawel på 18 minutter. Kraków Główny Station ligger blot 8 minutters gang derfra.


5 timers tur med guide, hvor der er rundvisning i Birkenau og Auschwitz. Man bliver hentet på hotellet om morgenen. - Der er ingen måltider inkluderet.


 Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund (Wizzair) eller København (DY) - Krakow t/r
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 overnatninger på 3* Hotel Ascot.
  • Morgenmad alle dage
  • 5 timers tur med guide til Auschwitz og Birkenau (I bliver hentet på hotellet om morgenen. Måltider er ikke inkluderet).

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelseVi gør opmærksom på, at der skal betales obligatorisk klimaafgift på ca. 3 kr. pr. person pr. dag, som betales direkte på hotellet.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Opgradering til det 4-stjernede Grand Ascot Hotel - 3 nætter: 595 kr. for 2 personer. 

4* Grand Hotel Ascot (ved betaling for opgradering)
Grand Hotel Ascot er et nyåbnet 4-stjernet hotel i en klassisk og elegant stil, med 63 fuldt udstyrede værelser. Hotellet har egen restaurant, festlokaler, og en Spa Zone med fitnesscenter og sauna.

Hotellet er ideelt placeret i hjertet af Krakow, og indfanger perfekt atmosfæren i byen. Beliggenheden er kun 700 m fra torvet, 2 minutters gang til den gamle by, og 2 km fra Kazimierz-distriktet – en ideel base for at opleve byen og for at se de lokale attraktioner.

De 63 moderne indrettede værelser på Grand Hotel Ascot har alle aircondition, og badeværelser. Derudover byder værelser på en behagelig seng, te og kaffe faciliteter, et strygejern, TV, køleskab, skrivebord, og gratis WI-FI. 

Værelserne er blevet designet til at imødekomme behovene turister såvel som erhvervsrejsende. Afdæmpede farver og smagfuld indretning, giver dig mulighed for fuldt ud at nyde dit ophold i på dette hotel.

Receptionens personale står til rådighed døgnet rundt og er behjælpeligt med turistinformation og byrundture. Gæsterne kan nyde en drink i baren, hvor der serveres et bredt udvalg af drikkevarer.

Vi gør opmærksom på, at der er en obligatorisk klimaafgift på ca. kr. 3 pr. person/dag, som betales direkte på hotellet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. Rejsen inkluderer:

- Fly fra Billund (Wizzair) eller København (DY) - Krakow t/r
- 10 kg håndbagage.
- 3 overnatninger på 3* Hotel Ascot.
- Morgenmad alle dage
- 5 timers tur med guide til Auschwitz og Birkenau (I bliver hentet på hotellet om morgenen. Måltider er ikke inkluderet).

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Vi gør opmærksom på, at der skal betales obligatorisk klimaafgift på ca. 3 kr. pr. person pr. dag, som betales direkte på hotellet. 

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Opgradering til det 4-stjernede Grand Ascot Hotel - 3 nætter: 595 kr. for 2 personer.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 24. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst