Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

BOSTON, NEW YORK, PHILADELPHIA OG WASHINGTON

NYHED: Oplev USA's spændende østkyst med denne rejse, der tager dig med til Boston, New York, Philadelphia og Washington. Rejsen er inkl. ophold på 4* hoteller og togtransport mellem de forskellige byer.

USA's ØSTKYST - 12 dages rejse til Boston, New York, Philadelphia og Washington DC. Fly fra CPH 7/9

Pris 21.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Besøg fantastiske destinationer på USAs østkyst og få en rejseoplevelse af de helt store. Rejsen går til de 4 mustsees, Boston, New York, Philadelphia og Washington, hvor I bliver indlogeret på gode 4-stjernede hoteller. Programmet lægger I selv, så I kan opleve det, der interesserer jer allermest. I kommer fra by til by med tog - billetterne er booket på forhånd.

En rejse til jer, der gerne vil sætte jeres eget præg på program og seværdigheder, men helst vil undgå arbejdet med at booke fly, transport og hoteller. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Boston (med SAS)
  • Fly fra Washington DC til København (med SAS)
  • 1 stk indtjekket bagage max. 20 kg og 1 stk håndbagage max. 10 kg.
  • Mad ombord på flyet
  • Togtransport mellem byerne gennem hele turen.
  • 2 overnatninger på 4* The Godfrey hotel i Boston
  • 4 overnatninger på 4* The Gregory Hotel i New York
  • 2 overnatninger på 4* The Inn at Penn Hilton Hotel i Philadelphia
  • 3 overnatninger på 4* Fairfax Hotel i Washington DC
  • Morgenmad er inkluderet på Fairfax Hotel i Washington DC

Afrejse fra København d. 7/9 - 19/9
SPOTpris 21.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Flytider fra København (med SAS):
Afgang fra København d. 7/9 kl. 12.55 - Ankomst Boston d. 7/9 kl. 14.55
Afgang fra Washington DC d. 18/9 kl. 17.15 - Ankomst København d. 19/9 kl. 07.15

Der tages forbehold for ændringer af flytider samt for ændring til hoteller i samme standard og kategori.

Visum
Man skal søge ESTA. Vi anbefaler at ansøge om dette på den amerikanske hjemmeside, da det er billigere. Ring til Vindrose Rejser for yderligere information.

Rejseplan
07/09 - Fly fra København til Boston
07/09 - 09/09: 2 overnatninger på The Godfrey hotel i Boston
09/09 - Tog fra Boston til New York (kl. 11:10-15:22)
09/09 - 13/09: 4 overnatninger på The Gregory Hotel i New York
13/09 - Tog fra New York til Philadelphia (kl. 10:35-13:21)
13/09 - 15/09: 2 overnatninger på The Inn at Penn Hilton Hotel i Philadelphia
15/09 - Tog fra Philadelphia til Washington DC (kl. 11:19-13:21)
15/09 - 18/09: 3 overnatninger på Fairfax Hotel i Washington DC
18/09 - Fly fra Washington DC til KøbenhavnThe Godfrey Hotel, Boston
The Godfrey Hotel ligger i hjertet af Boston, kun 10 minutter fra parken, Boston Common. Parken er forbundet med Boston Public Garden, og her kan man i den grad bruge timer på at nyde den smukke sø. Lej eksempelvis en svanebåd og tag en hyggelig sejltur rundt på søen.

Hotellet er et 4-stjernet hotel, og det er bestemt ikke uden grund. Hotellets restaurant er inspireret af både Peru og Japan og matcher derfor byens store diversitet. Restauranten er også specielt kendt for deres lækre og specielle drinks, der er lavet af nogle af de dygtigste bartendere i byen. Hotellet byder på mange faciliteter, blandt andet et moderne fitnesscenter til fri afbenyttelse. Ønsker man at opleve større dele af byen på egen hånd, tilbyder hotellet cykeludlejning.

Hotellets værelser er moderne, elegante og er i den grad komfortable. Nyd blandingen af bekvemmelighed og luksus ved blandt andet ultrahurtig Wi-Fi, BOSE bluetooth-højtalere og ikke mindst det store fladskærms-tv. Der bliver i den grad taget hånd om gæsten, og når man er vendt hjem efter en lang og oplevelsesrig dag i Boston, kan man smække benene op og trække stikket.

The Gregory Hotel, NY
The Gregory Hotel er et stilet, 4-stjernet hotel, der ligger midt på Manhattan i New York. Med et ophold på The Gregory Hotel er du sikret en central beliggenhed, og herfra har du nemt mulighed for at se og opleve det bedste, som New York har at byde på. Herfra er der kort gåafstand til blandt andet 5th Avenue, Empire State Building og Times Square. Ønsker du at opleve større dele af den fantastiske storby, fanger du nemt metroen lige om hjørnet.

Når sulten byder sig, kan man nyde en middag på hotellets restaurant, Brendan’s Bar & Grill. Her serveres en blanding af det amerikanske og irske køkken, der passer til byen historie. Dertil kan du bestille et væld af lækre cocktails, forskellige internationale øl, vin og spiritus. Her er det kun fantasien der sætter grænserne.

Hotellets værelser er i den grad noget for sig selv. De er designet i et fantastisk og tidsløst design, der nærmest gør det til en skam, at byen har så meget der skal opleves. Ikke desto mindre er man sikret en komfortabel og solid base, når man vender snuden hjemad på hotellet efter en lang dag i New York, fyldt med gode oplevelser og nye indtryk.

The Inn at Penn Hilton Hotel, Philadelphia
The Inn at Penn er et 4-stjernet Hilton Hotel, der ligger et stenkast fra Philadelphia hovedbanegård og få kilometer fra centrum. Hotellet ligger centralt i West Philadelphia, og herfra er det nemt at tage på en gåtur langs Schuylkill River op til Fairmount park. I parken finder man både museer og smukke palæer, og naturligvis er parken en smuk naturoplevelse i sig selv. Philadelphia er spækket med lækre madoplevelser og The Inn at Penn Hilton Hotel er et oplagt udgangspunkt for at komme rundt og se, hvad Philadelphia har at byde på.

Hotellets bar, The Living Room, er et populært sted at mødes, og her kan man vælge mellem et utal af lækre drinks. Baren har en hyggelig atmosfære med tilhørende pejse, som vil få enhver gæst til at føle sig hjemme.

Værelserne kombinerer de lyse naturfarver med mørke træmøbler. Kombinationen skaber en harmoni og en ro, som i den grad sænker sig over gæsten. Værelserne er komfortable og moderne, og indeholder de nyeste teknologier, som gør opholdet både nemt og bekvemt.

The Fairfax Hotel, Washington D.C
The Fairfax Hotel i Washingtion D.C. er et 4-stjernet hotel, der ligger nord for Capitol Hill. Skulle man få lyst til at se præsidentboligen og måske endda få muligheden for at vinke til ham, ligger Det Hvide Hus ikke længere væk, end det kan tilgås på en rask gåtur. Hotellet ligger centralt placeret i et sikkert område, hvilket gør det til et meget eftertragtet hotel.

Efter en lang dag i Washington, kan man indtage aftenens middag på hotellet. Hotellets restaurant, The Sally, er en amerikansk restaurant og lounge, som laver forskellige retter med specielt udvalgte produkter. Af den grund ændrer menuen sig også ofte henover et år, da kokken som udgangspunkt primært arbejder med sæsonbetonede råvarer. Efter maden kan man for alvor læne sig tilbage, slappe af og bestille en af de lokale øl eller lækre drinks.

Værelserne på The Fairfax Hotel er indrettet i en tidsløst og georgisk stil, som passer godt byens historie. Den afslappede version af den victoriansk stil gør The Fairfax Hotel til det oplagte sted at tilbringe de sidste dage på turen. På værelserne finder man blandt andet et stort fladskærms-tv, højhastigheds Wi-Fi og ikke mindst en flot udsigt til Embassy Row, lokale monumenter og nærtliggende museer.Byerne

Boston
Boston er hovedstad i Massachusetts. Selv om Boston har supermoderne skyskrabere, er den måske stadig den mest europæiske by i Amerika. Her kan man gå i Beacon Hills snævre og snørklede gader, spise is ved Faneuil Hall Marketplace, slappe af med en espresso i bogcafeerne i North End og slentre langs floden og i parkerne.

Følger man Boston's Freedom Trail kommer man forbi 16 mindesmærker i amerikanernes glorværdige kamp for frihed og selvstændighed mod de engelske undertrykkere. 

State House er ikke til at overse med den gyldne kuppel. Bygningen er fra 1798, og er klart et besøg værd.

Bostons ældste offentlige bygning er Old State House (1713). Bygningen ser lidt ensom og kuet ud i skyskraberjunglen. Indtil uafhængigheden blev det benyttet af englænderne. Uden for museet markerer en ring af brosten stedet, hvor englænderne dræbte fem amerikanere i 1770, kendt som Boston-massakren, der fik uafhængighedskampen til at blusse op overalt i Amerika. Indenfor er der museum om Bostons historie, og her kan man se noget af den te, som amerikanere – forklædt som indianere – kastede over bord fra de engelske handelsskibe i protest mod engelsk skat.

New York
New York er den perfekte start på en USA-rejse. Frihedsgudinden, Wall Street, Chinatown, Times Square, Broadway, Empire State Building, FN-Bygningen og Central Park skal simpelthen opleves, inden man vender næsen mod resten af det kæmpemæssige land.

Det er let at finde rundt på Manhattan. De fleste gader er tegnet efter en linial, kun Broadway har fået lov at skeje ud. Alle avenues løber nord-syd og alle streets øst-vest. 5th Avenue deler alle streets i vest og øst. Husk at skelne mellem fx W.86th St. og E.86th St. Jo højere tal foran West eller East, desto større afstand fra 5th Avenue.

New York er inddelt i Downtown (syd for 34th St.), Midtown (fra 34th St. til 59th St.) og Uptown (nord for 59th St.), der igen er inddelt i mange små bydele som Greenwich Village, Chinatown, Lower East Side, SoHo etc.

Der bor over 8 mio. mennesker i selve New York City, altså på Manhattan, i Brooklyn, Bronx, Queens og Staten Island. Og selv om de breder sig over 775 km² (større end Bornholm), er så godt som alle større seværdigheder samlet på den sydlige halvdel af den langstrakte ø Manhattan.

Philadelphia
The Streets of Philadelphia – som Bruce Springsteen synger – er ikke nogen skønhedsåbenbaring, men Philadelphia bærer på en smuk historisk arv. Det var her, USA blev født den 4. juli 1776, hvor uafhængighedserklæringen blev underskrevet.

Midt i byen ligger nu den historiske park, Independence National Historical Park som bør opleves. Start ved turistkontoret Independence Visitor Center, hvor der er café, reservation af billetter, guidede ture, restauranter, m.v. Få detaljerede kort med gåture til historiske bygninger, hvoraf flere har fortællende guider.*

I Independence Hall underskrev nationens fadere uafhængighedserklæringen den 4. juli 1776. I dag lyder det ikke spor dramatisk, men dengang var det som at underskrive sin egen dødsdom. Deres tanker var intet mindre end revolutionerende, og den forfatning der blev skabt her frem til 1787 blev et forbillede for en stor del af verden.

Liberty Bell Center er amerikanernes kæreste symbol på frihed. Frihedsklokken ringede det glade budskab om USA’s selvstændighed den 4. juli 1776. Dengang hang klokken i Independence Hall, men den blev flyttet til en pavillon på græsset foran bygningen i 1976 i anledning af 200-års jubilæet, så flere fik mulighed for at se og røre den. I 2003 fik den en permanent plads i dette glascenter, hvor den lidt skæve vinkel til Independence Hall er valgt for at undgå en baggrund med moderne højhuse. Pudsigt nok er klokken støbt i England, men revnede i Amerika. Som amerikanerne siger: Klokken er skrøbelig og ikke perfekt. Men som den nation, den symboliserer, har den klaret mange prøvelser og består.

Washington D.C.
Selv om man aldrig tidligere har været i Washington D.C., føles byen som et gensyn. Det Hvide Hus og Capitol har vi set tusindvis af gange i tv-aviserne. Men også Washington-monumentet, Lincoln-templet, Arlington-kirkegården, Watergate og Pentagon har vi hilst på før. Men det er et lykkeligt gensyn, for virkeligheden overgår altid tv.

Washington D.C. er bygget for at imponere. Først var der grækerne og Athen. Så var der romerne og Rom. Og nu er der amerikanerne og Washington. Verdensmagtens hovedstad. Det indtryk skal man helst få, når man vandrer fra Potomac-floden langs den 3 km lange park The Mall op imod Capitol, der ved lov ikke må overgås i højde af nogen anden bygning i byen. Den nyklassicistiske stil, som præger byens centrum, er skabt for at imponere og skabe respekt og ærbødighed for magten.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Boston (med SAS)
Fly fra Washington DC til København (med SAS)
1 stk indtjekket bagage max. 20 kg og 1 stk håndbagage max. 10 kg.
Mad ombord på flyet
Togtransport mellem byerne gennem hele turen.
2 overnatninger på 4* The Godfrey hotel i Boston
4 overnatninger på 4* The Gregory Hotel i New York
2 overnatninger på 4* The Inn at Penn Hilton Hotel i Philadelphia
3 overnatninger på 4* Fairfax Hotel i Washington DC
Morgenmad er inkluderet på Fairfax Hotel i Washington DC

Visum
Man skal søge ESTA. Vi anbefaler at ansøge om dette på den amerikanske hjemmeside, da det er billigere. Ring til Vindrose Rejser for yderligere information. 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne samt for ændring til hoteller i samme standard og kategori.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 21. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst