Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Azorerne med udflugter og billeje

Udsolgt

Azorerne er et overflødighedshorn af natur, dyreliv og spændende oplevelser. Berig rejsebogen med 7 overnatninger på hotel med morgenmad samt billeje, byrundtur, udflugt og dansktalende rejseledere.

AZORERNE - 1 uge på 3* hotel m. udflugt og 3 dages billeje. Rejs fra BLL eller CPH i maj eller juni.

Pris 3.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Rejs med til Azorerne og oplev en af de smukkest ø-grupper i verden. Vi har sammensat en fantastisk rejse, der giver dig muligheden for at komme tæt på det lokale liv og nogle af ø-gruppens flotteste højdepunkter.

I rejsen har vi inkluderet to spændende udflugter med dansktalende rejseledere og tre dages billeje. Det giver dig muligheden for at opleve hovedøen Sao Miguel på egen hånd og med vores eksperter. Den perfekte kombination af spændende højdepunkter og masser af hemmelige spots.

Vi garanterer naturoplevelser i verdensklasse, hvis du rejser med!


Rejsen inkluderer:

• Flyrejse fra Billund eller København til Azorerne tur/retur.
• 7 overnatninger på Vinha d´Areia Beach Hotel (kat 3).
• Morgenmad.
• 3 dages billeje.
• Byrundtur.
• Udflugt til Tvillingesøerne.
• Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse

Bilund:
07. maj: SPOT SPOTpris 3.998 kr. 
14. maj: SPOT SPOTpris 3.998 kr. 
28. maj: SPOT SPOTpris 6.898 kr. 
04. juni: SPOT SPOTpris 6.898 kr.

København:
07. maj: SPOT SPOTpris 3.998 kr. 
14. maj: SPOT SPOTpris 3.998 kr. 
28. maj: SPOT SPOTpris 6.898 kr. 
04. juni: SPOT SPOTpris 6.898 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring – 275 kr.
 • Mad om bord på flyet – 180 kr.
 • Transport til og fra hotellet – 180 kr.
 • Bagage – 190 kr. pr. person t/r.

Flytider Billund/Norwegian:

 • Afgang fra Billund kl. 09.00
 • Ankomst til Azorerne kl. 11.45
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
 • Ankomst til Billund kl. 19.15

Flytider København/JetTime:

 • Afgang fra København kl. 08.20
 • Ankomst til Azorerne kl. 11.35
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.35
 • Ankomst til København kl. 19.40


Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Villa Franca do Campo - Azorernes første hovedstad
Villa Franca do Campo ligger på São Miguels sydkyst ca. 20 minutters kørsel fra hovedbyen Ponta Delgada. Byen blev grundlagt i 1400-tallet, og var den første hovedstad indtil 1522, hvor byen 20. oktober blev ramt af et jordskred fra vulkanen Lagoa do Fogo og et jordskælv, som lagde byen i ruiner. I dag er byen et velbesøgt ferieområde, hvor man kommer tæt på de lokale.

Det lokale liv
Området er særlig kendt for sine store bananplantager, og meget af det lokale frugt og grønt, som vi kan købe på det lokale marked, bliver dyrket i Villa Franca do Campo-området.

Byen har flere lokale spisesteder, og flere af dem ligger nede ved havnen med en smuk udsigt over stranden. I hovedgaden finder I også flere indkøbsmuligheder, og byen har sit eget marked.

Ren afslapning og masser af oplevelser
Vil I nyde nogle afslappende dage, så kan I nemt gøre det ved Villa Franca do Campos gode, hyggelige og familievenlige strande. Fra havnen sejler der i sommermånederne en lille båd ud til den lille lagune Ilheu, der er resterne fra en sunken vulkan. Her er der gode muligheder for at snorkle, da mange af Atlanterhavets farverige fisk bor lige her ved den lille ø.

Når I bor i Villa Franca do Campo, er det også oplagt at besøge det smukke kapel Nossa senhora da Paz, der ligger på en lille bakketop med en fantastisk udsigt over bananplantagerne. I kan også tage på vandreture i området – en af de smukkeste starter ved hotellet Pestana Bahia Praia og går til Lagoa do Fogo.

3 dages billeje:
Kør, stop og oplev, når du vil. Der er ingen tvivl om, at billeje er friheden og vejen til store oplevelser. På den måde bestemmer du selv. Du kan køre præcis, når du vil og stoppe præcis så længe, du har lyst. Kør væk fra hovedvejen, besøg de lokale eller sus direkte til de store seværdigheder tidligt om morgenen før alle andre.

På rejsemålet kan I selvfølgelig altid spørge vores rejseledere til råds. De bor og lever på Azorerne, og ved derfor præcis, hvor I bør køre hen. Det gælder både, hvis I gerne vil opleve de mest kendte seværdigheder og de mere lokale oplevelser, som man ikke kan læse om i en bog. Mød dem på rejsemålet og få de bedste tips til jeres tur i jeres lejebil.

Vest ø-rundtur, Tvillingsøerne
Sete Cidades, også kaldet for tvillingesøerne, på den vestlige side af São Miguel er uden tvivl et af øens absolutte højdepunkter.

Udsigtspunktet ”Vista do Rei” byder på en panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater. Vejen op til ”Vista do Rei” er meget naturskøn og byder på mange smukke udsigter.  Efter caféstop i Sete Cidades by kører vi mod havet, hvor vi nyder den flotte udsigt over klosterklipperne, en lille klippeformation der ligger ud for den nordvestlige kyst. I løbet af dagen gør vi desuden et stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og høre nærmere om den meget komplicerede proces der ligger bag den populære frugt. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport og besøg på ananasplantage.

Byrundtur i Ponta Delgada
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Udflugten er eksklusiv transport. 

Vinha d´Areia Beach Hotel -hyggeligt hotel med betagende udsigt over havet 
I den lille, men hyggelige, ferieby Vila Frana do Campos på São Miguels sydkyst, ligger det skønne Vinha d´Areia Beach Hotel. Hotellet ligger i allerførste parket til azurblå hav, og kun en kort gåtur fra Vila Franca do Campos charmerende centrum. 

Vinha d´Areia Beach Hotel er et hyggeligt hotel, hvor både servicen og stemningen er helt i top. Mellem det flotte hav og hotellet, ligger hotellets fine poolområde. Her du kan nyde ferien med lukkede øjnene på en af hotellets solsenge, mens du nyder solens lune stråler, eller du kan tag et dyp i den indbydende swimmingpool, mens du spejder ud over havet.

Når sulten melder sig, kan du benytte dig af hotellets dejlige restaurant. Her bliver der b.la. serveret en lækker og alsidig morgenbuffet, som indgår i dit ophold på Hotel Vinha d´Areia Beach Hotel. I restauranten kan du selvfølgelig også nyde både frokost og aftensmad.

Du skal ikke gå mere end et par minutter fra hotellet, før du står med tæerne i sandet. Ikke langt fra hotellet ligger der også en lille havn, hvor der sejler både ud fra, som tilbyder forskellige udflugter. Du kan b.la. tage på hval-og delfinsafari, eller tage ud på en snorkletur.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person. Pris pr. person ved min. to personer pr. dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra Billund eller København til Azorerne tur/retur. 
7 overnatninger på Vinha d´Areia Beach Hotel (kat 3).
Morgenmad.
3 dages billeje.
Byrundtur.
Udflugt til Tvillingesøerne.
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Max 2 personer pr. dobbeltværelse. 

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 275 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.
Bagage – 190 kr. pr. person t/r.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 14. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst